Gázszerelő Budapest

Cégünk gázszerelői Budapesten vállalják el a gázkészülékek szerelését, javítását, karbantartását rövid határidővel, alacsony áron. Sürgős esetekben is vállaljuk a munkálatokat. Rutinos, tapasztalt szerelők dolgoznak nálunk, garantált a jó minőség.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelő Budapest Gázszerelő Budapest

Gázszerelő Budapest

Cégünk a gázszerelési munkálatokat Budapesten vállalja el. Budapest minden kerületébe kiszállunk, így bátran felhívhat minket. A gázkészülékek esetében rendkívül fontos, hogy mindig szakember lássa el a problémát. Csak így lehet biztosítani azt, hogy a készülék a továbbiakban is jó minőségben tudjon működni.

Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke meghibásodott akkor fontos, hogy ne használja a továbbiakban a készüléket, hiszen balesetveszélyes lehet. Ha lehetséges, akkor érdemes a gázcsapot is elzárni. Ha problémát észlel, akkor próbáljon meg minket a lehető leghamarabb felkeresni.

Sürgős esetekben a lehető leghamarabbi időpontra adunk időpontot, így gyorsan megjavítjuk a készüléket. Hogyha szeretné, hogy gázkészüléke gyorsan és jól legyen megjavítva, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, így garantálni tudjuk a jó munkát. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a szerelését. Vállaljuk a gázkonvektorokat, gázkazánokat, gázbojlereket, gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket szerelésre. Márkától függetlenül vállaljuk el a készülékeket, mindenféle készüléknek vállaljuk a teljes ellátását. Ha meghibásodást tapasztal, akkor minél hamarabb keressen fel minket.

Sok év tapasztalatával ma már könnyedén megtudjuk oldani a különböző problémákat. Fontos, hogy egy probléma esetén minél hamarabb felkeressen minket. Várjuk megkeresést! Emailben vagy telefonon is feltudja velünk venni a kapcsolatot. 

Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest

Gázszerelés árak

A gázszerelésnek az ára rendkívül változó. Nem mindegy, hogy milyen készülékről beszélünk, valamint az sem mindegy, hogy milyen problémáról beszélünk. Minden eset más és más épp ezért fontos, hogy tudjuk azt, hogy mik a részletek. Kérjük, hogy az árakkal kapcsolatban keressen fel minket telefonon. Hívjon minket bizalommal.

Gázkazán szerelés

A gázkazán szerelés során mindig van egy diagnosztika, amely során meghatározzuk, hogy mi a pontos probléma. A probléma meghatározása után pedig egyből neki is látunk a javításnak. A javítás során jó minőségű alkatrészeket használunk, szakképzett szerelőink biztos, hogy tökéletesen megfogják tudni javítani a készüléket. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülékek karbantartása

Ahhoz, hogy a gázkészülék ne hibásodjon meg idő előtt ahhoz elengedhetetlen dolog az, hogy rendszeresen karban legyen tartva. A karbantartás alatt azt értjük, hogy egy szakember egy évben egyszer alaposan végig nézi a készüléket. A karbantartás során alaposan megvizsgálja a készüléket, majd pedig a végén meghatározza, hogy alkalmas-e a készülék egy következő fűtés szezonra.

A karbantartás összege töredéke egy javítás összegének, ráadásul időben is sokkal kevesebb. A karbantartással biztosítani lehet azt, hogy a készülék meghibásodás nélkül fog üzemelni, valamint azt, hogy a készüléknek hosszú lesz az élettartama. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Gázszerelő Budapest

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute