Gázszerelő Budapest

Cégünk gázszerelői Budapesten vállalják el a gázkészülékek szerelését, javítását, karbantartását rövid határidővel, alacsony áron. Sürgős esetekben is vállaljuk a munkálatokat. Rutinos, tapasztalt szerelők dolgoznak nálunk, garantált a jó minőség.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelő Budapest Gázszerelő Budapest

Gázszerelő Budapest

Cégünk a gázszerelési munkálatokat Budapesten vállalja el. Budapest minden kerületébe kiszállunk, így bátran felhívhat minket. A gázkészülékek esetében rendkívül fontos, hogy mindig szakember lássa el a problémát. Csak így lehet biztosítani azt, hogy a készülék a továbbiakban is jó minőségben tudjon működni.

Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke meghibásodott akkor fontos, hogy ne használja a továbbiakban a készüléket, hiszen balesetveszélyes lehet. Ha lehetséges, akkor érdemes a gázcsapot is elzárni. Ha problémát észlel, akkor próbáljon meg minket a lehető leghamarabb felkeresni.

Sürgős esetekben a lehető leghamarabbi időpontra adunk időpontot, így gyorsan megjavítjuk a készüléket. Hogyha szeretné, hogy gázkészüléke gyorsan és jól legyen megjavítva, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, így garantálni tudjuk a jó munkát. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a szerelését. Vállaljuk a gázkonvektorokat, gázkazánokat, gázbojlereket, gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket szerelésre. Márkától függetlenül vállaljuk el a készülékeket, mindenféle készüléknek vállaljuk a teljes ellátását. Ha meghibásodást tapasztal, akkor minél hamarabb keressen fel minket.

Sok év tapasztalatával ma már könnyedén megtudjuk oldani a különböző problémákat. Fontos, hogy egy probléma esetén minél hamarabb felkeressen minket. Várjuk megkeresést! Emailben vagy telefonon is feltudja velünk venni a kapcsolatot. 

Gázszerelő Budapest
Gázszerelő Budapest

Gázszerelés árak

A gázszerelésnek az ára rendkívül változó. Nem mindegy, hogy milyen készülékről beszélünk, valamint az sem mindegy, hogy milyen problémáról beszélünk. Minden eset más és más épp ezért fontos, hogy tudjuk azt, hogy mik a részletek. Kérjük, hogy az árakkal kapcsolatban keressen fel minket telefonon. Hívjon minket bizalommal.

Gázkazán szerelés

A gázkazán szerelés során mindig van egy diagnosztika, amely során meghatározzuk, hogy mi a pontos probléma. A probléma meghatározása után pedig egyből neki is látunk a javításnak. A javítás során jó minőségű alkatrészeket használunk, szakképzett szerelőink biztos, hogy tökéletesen megfogják tudni javítani a készüléket. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülékek karbantartása

Ahhoz, hogy a gázkészülék ne hibásodjon meg idő előtt ahhoz elengedhetetlen dolog az, hogy rendszeresen karban legyen tartva. A karbantartás alatt azt értjük, hogy egy szakember egy évben egyszer alaposan végig nézi a készüléket. A karbantartás során alaposan megvizsgálja a készüléket, majd pedig a végén meghatározza, hogy alkalmas-e a készülék egy következő fűtés szezonra.

A karbantartás összege töredéke egy javítás összegének, ráadásul időben is sokkal kevesebb. A karbantartással biztosítani lehet azt, hogy a készülék meghibásodás nélkül fog üzemelni, valamint azt, hogy a készüléknek hosszú lesz az élettartama. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Gázszerelő Budapest

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute