Klíma karbantartás

A klíma karbantartás nagyon fontos az egészségünk és a készülékünk érdekében. Vállaljuk a beltéri és kültéri egységeknek a teljeskörű karbantartását. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Hívjon fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása nagyon fontos. Évente egyszer, de inkább kétszer fontos, hogy elvégezzük a klíma karbantartást. A karbantartásra azért van szükség, mert a klíma beltéri egységében a különböző mikroorganizmusok, így a baktériumok, vírusok, gombák eltudnak szaporodni. Ha ezek elszaporodnak akkor betegségeket is tudnak okozni.

A klíma elhanyagolásáról lejjebb görgetve tud olvasni, ahogy a klíma karbantartás menetéről is. Fontos, hogy a klímát mindig szakember tartsa karban, hiszen más különben nem lesz 100%-os a munka. Mi vállaljuk a klíma készülékeknek a karbantartását. Vállaljuk a klíma készülékeknek az alapos kitisztítását és karbantartását.

Kérjük keressen fel minket, hogyha karbantartást szeretne. Ha minket bízott meg a klíma beszerelésével, akkor az első tisztítás teljesen ingyenes! Keressen minket bizalommal telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Klíma karbantartás menete

A klíma karbantartásnak a menete egyszerű. A beltéri és a kültéri egységet egyaránt kitisztítjuk. A beltéri egység esetén egy speciális fertőtlenítő szert használunk. Ezt bejuttatjuk a készülékbe úgy, hogy mindenhova jusson, és mindenhol kitudja fejteni a hatását. Amíg a fertőtlenítő szer hat, addig a szűrőt eltudjuk mosni, ezzel portalanítva is lesz. Ideális ezt teraszon, vagy egy kádban elvégezni.

A kültéri egységen egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné, hogy a klímája részesedjen egy ilyen karbantartásban. Lejjebb görgetve megtalálhatja árainkat is. Többet szeretne tudni a klíma karbantartásról? A klíma karbantartás cikkünkben többet is megtudhat a témáról.

Klíma karbantartás
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás azonnal

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a karbantartást. Ha felhív minket akkor megpróbálunk a lehető legkorábbi időpontot megbeszélni Önnel, amikor kimegyünk elvégezni a karbantartást. A karbantartás nagyon fontos, ezért mindig időben kérjen időpontot. Ahogy közeledik a meleg a szerelők naptára egyre inkább zsúfolt, így ilyenkor már nem biztos, hogy közeli időpontot tud kapni.

Klíma karbantartás Budapest

Cégünk vállalja a klíma karbantartást, Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk, így nyugodtan keressen fel minket. Ha felkeres minket, akkor akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni. Fontos, hogy mi nem csak karbantartással foglalkozunk, hanem javítással is, illetve beszereléssel is. 

Ezekkel kapcsolatban is felkereshet minket. 

Klíma karbantartás – mi történik, ha nem végezzük el?

Ahogy fentebb említettük a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás környezet. Itt adott időn belül eltudnak szaporodni a különböző baktériumok, vírusok, gombák, penészek. Ha használva van a klíma, akkor ezek a mikroorganizmusok bekerülnek a légtérbe.

Ha a tisztítatlan klímát bekapcsoljuk, és bekerülnek a légtérben az ott megtelepedett kórokozók, akkor nagyon könnyen ellehet kapni különböző légúti megbetegedéseket. Akár olyan betegséget is, amelyből nehéz kigyógyulni, például tüdőgyulladást. Azonban ez ellen nagyon könnyű védekezni, csak rendszeres karbantartásra van szükség.

Egy évben legalább egyszer el kell végezni a karbantartást. A karbantartás elhanyagolása nem csak az egészségre káros, hanem a készülékre is. Ha huzamosabb ideig lerakódik rajta a por, a kosz, a szennyeződés, akkor az a készülékben komoly hibákat tud okozni, nem tud megfelelően működni, így meg fog hibásodni. Akár véglegesen is. 

Fontos a karbantartás, hívjon minket bizalommal.

Klíma karbantartás

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés