Fűtésszerelés

Cégünk vállalja a fűtésszerelést. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a gázbojlereket, a radiátorokat, és minden más fűtőkészüléket. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Márka és állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelés Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Cégünk teljeskörűen vállalja a fűtésszerelést. A fűtésszerelésbe beletartoznak természetesen a különböző gázkészülékek, mint például a gázkazánok, a gázkonvektorok, és az ezek által használt további készülékek, mint például a radiátorok, a padlófűtés, vagy a falfűtés. A fűtésszerelést minden esetben szakember látja el.

A nálunk dolgozó szakemberek mind tapasztalt, profi szakemberek. Rutinosan mozognak a fűtésszerelésben, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fognak ellátni. Fűtésszerelés során vállaljuk a készülékeknek a beszerelését, a javítását, valamint a karbantartását is.

Ha fűtésszerelésre van szüksége, kérjük keressen fel minket. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon keresztül, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu emailcímre. Várjuk megkeresését!

Gázkészülékek fűtésszerelése

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a fűtésszerelését. A gázkazánoknak, a gázkonvektoroknak valamint a gázbojlereknek és a gázvízmelegítőknek vállaljuk a szerelését. A szerelés alatt érjük a bekötést, a javítást, valamint a karbantartást. A gázkészülékek esetében nagyon fontos, hogy mindig szakember nyúljon a készülékhez.

Kérjen fel minket fűtésszerelésre! Rutinos, tapasztalt szerelőink könnyedén tudnak dolgozni a különböző gázkészülékekkel. Márkafüggetlenül és ha javításról van szó akkor állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket. Ha árainkról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon.

Fűtésszerelés
Fűtésszerelés

Fűtésszerelés Budapesten

Cégünk vállalja a kiszállást Budapesten. A fűtésszerelési munkálatokat alapvetően Budapesten vállaljuk el. Minden kerületbe kiszállunk természetesen. Ha Budapesten él, és szeretne egy fűtésszerelő szakembert kihívni, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. 

Fűtésszerelés azonnal

A fűtésrendszereknél vannak olyan meghibásodások, amelyeket minél hamarabb meg kell javítani. Ha ilyen eset áll fönt, akkor minél hamarabb keressen fel minket. A lehetőségeinkhez képest a lehető leghamarabb szállunk ki Önhöz és javítjuk meg a készülékét. Akár hétvégén is dolgozunk, így nyugodtan ránk bízhatja a készüléket.

Fűtésrendszerek karbantartása – fűtésszerelés

Cégünk vállalja a fűtésrendszereknek a karbantartását. A karbantartás kifejezetten fontos abból a szempontból, hogy a készülék ne hibásodjon meg váratlanul. 100%-ig nem lehet ezt garantálni, azonban jóval biztonságosabb és jóval hosszabb élettartamot fog élni a készülék, hogyha rendszeresen karban van tartva. 

A fűtésrendszerek karbantartása során alaposan megvizsgálja a szerelő a készüléket. Ha szükséges, akkor ki is tisztítja a bizonyos részeket, illetve feltölti a rendszert. A fűtésrendszerek karbantartása során hogyha szükséges, akkor javítási munkálatot is ellát a szerelő egy előzetes egyeztetést követően.

Ha karbantartást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket! Érdemes a karbantartást évente egyszer, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt megejteni. Kérjük keressen fel minket telefonon és foglaljon időpontot. A karbantartásnak a díja sokkal alacsonyabb, mint egy javításnak a díja.

Fűtésszerelés

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés