Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klímaszerelést. Vállaljuk a beszerelést, a leszerelést, a javítást, a karbantartást, a csövezést, valamint az áthelyezést. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Budapesten. Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk emailt!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését, javítását és karbantartását. A klíma készülékeknek vállaljuk a teljeskörű beszerelését. Beszerezzük a klíma készüléket, és segítünk is kiválasztani a klímát. Egy előzetes helyszíni felmérés során megnézzük az otthonát, felmérjük, hogy milyen klímára lenne szüksége, valamint azt is, hogy hol lenne a legjobb helyen a klíma.

A beszerelésre vállalunk egy év beszerelési garanciát. A későbbiekben is teljes mértékben ellátjuk a készüléket. A klímát érdemes évente minimum egyszer, de inkább kétszer karbantartatni, amely során egy szakember alaposan kifertőtleníti és kitisztítja a készüléket. Ezzel különböző betegségeket lehet megelőzni, valamint a készüléknek is hosszabb lesz az élettartama.

Ha a jövőben meghibásodna a készülék, akkor keressen fel minket, hiszen mi vállaljuk a klímáknak a megjavítását is. Ha klímáról van szó, akkor keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írhat is nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Klíma karbantartás a klímaszerelés után

A klíma rendszeres karbantartása nagyon fontos. A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás hely, amely tökéletes táptalaja a különböző mikroorganizmusoknak, így a baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, penészeknek. Ezek, ha bejutnak a légtérbe, akkor komoly légúti megbetegedéseket tudnak okozni.

Ez ellen úgy lehet védekezni, hogyha rendszeresen, egy évben egyszer legalább ki van tisztítva a készülék. Ha minket kihív egy karbantartásra, akkor alaposan kifertőtlenítjük a beltéri egységet, valamint egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük a kültéri egységet. Keressen fel minket bizalommal.

Klímaszerelés
Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk vállalja a klímaszerelést, elsősorban Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk. A kapcsolatfelvételt követő akár már másnapján is kimehetünk Önhöz, és elkezdhetjük a felmérést elvégezni. Ha Budapesten él, és klímaszerelést szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Klímaszerelés azonnal

A klímákkal kapcsolatban vannak olyan meghibásodások, amelyek azonnali segítség nyújtást igényelnek. Ilyenkor fontos, hogy ne használja a készüléket, elvégre a klímában található nedvesség, áram és gáz így rendkívül veszélyes, ha a készülék nem működik megfelelően. Ilyenkor mindig keressen fel minket bizalommal és a lehető leghamarabb elhárítjuk a problémát.

Klímaszerelés, klíma javítás

Ha meghibásodott a klímája, akkor keressen fel minket. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a klíma nem működik megfelelően akkor keressen fel minket, és ne használja tovább a készüléket. Egy meghibásodott klíma működés közben még komolyabb problémákat tud okozni, épp ezért ne használja tovább a készüléket.

Ha probléma van a klímával, akkor keressen fel minket. Mi akár a telefonhívást követően másnap már kitudunk szállni és neki tudunk kezdeni a klímának. Először mindig van egy előzetes probléma felismerés, amely után elkezdjük a klímának a teljeskörű javítását. Hívjon minket bizalommal.

Sok klíma meghibásodást meg lehet azzal előzni, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Bármilyen probléma is legyen készülékével, kérjük minket keressen fel. Várjuk megkeresését!

A klímaszereléssel bővebben a klímaszerelés cikkünkben olvashat.

Klímaszerelés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés