Radiátoros fűtés kiépítése

A jó fűtésrendszer kiépítése minden ingatlan esetében nagyon fontos. Az alaposan megtervezett és szakszerűen kiépített fűtésrendszerrel a kellemes hőmérsékletet hatékony energiafelhasználással érheti el, így pénztárcakímélő megoldást érhet el.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Radiátoros fűtés kiépítése Radiátoros fűtés kiépítése

Kellemes hőérzet - energiamegtakarítás - radiátoros fűtés

A kazán típusától függetlenül a radiátoros fűtés alapelve, hogy a kazán által felmelegített vizet szivattyú keringteti a fűtésrendszerben, a radiátorok pedig leadják a hőt a különböző helyiségekben.

Talán sokan nem gondolnak arra, hogy energiamegtakarítás érhető el azzal is, ha a fűtésrendszert a megfelelő módon van kiépítve. Bizony, számít a cső mérete, szigetelése, elvezetés helye, a fűtési körök hossza és száma. 

Bár a tervezés sok szempontot megad a radiátoros fűtési rendszer kiépítésére, de a hozzáértő kivitelezés sokat tehet a jövőbeli elégedettségéért. 

Cégünk elkötelezett Ügyfeleink elégedettsége iránt. Éppen ezért munkatársaink jól képzett szakemberek, akik tudásuk és tapasztalatuk legjavával dolgoznak az Ön házának fűtéskialakításán.

Ajánlatkérés

Hogyan csökkenthető a fűtésköltség a helyesen kiválasztott radiátorokkal?

A legfontosabb egy alapos felmérés elkészítése. Milyen adott körülményekhez kell alkalmazkodni: épület szigeteltsége, nyílászárók minősége, fűtendő légköbméter nagysága. Ezután számba kell venni az igényeket: mennyire szeretnénk meleget elérni, hová, hogyan kívánunk radiátorokat helyezni, azok milyen típusúak legyenek.

A kapott értékek figyelembe vételével lehet csak egy megfelelő, optimális fűtési rendszert összeállítani. 

Radiátoros fűtés kiépítése
Radiátoros fűtés kiépítése

Ha költséghatékony radiátoros fűtésrendszert szeretnénk kiépíttetni, érdemes számba venni néhány szempontot:

 • Egy vagy kétcsöves rendszert szeretnénk? Bár az egycsöves rendszer kiépítése gyorsabb és olcsóbb, a kétcsöves fűtésrendszer hatékonyabb, gazdaságosabban üzemeltethető.
 • Vékonyabb csővezetékekben összességében kevesebb víz áramlik, amit könnyebb felmelegíteni a megfelelő hőmérsékletre, vagyis költségtakarékosabb.
 • Többkörös fűtési rendszer kialakításával is jelentős megtakarítás érhető el.
 • Bár a régi öntöttvas radiátorok igen jól tartják a hőt, a modern lapradiátorok felmelegítéséhez nem szükséges olyan meleg vizet keringtetni benne, valamint igen jó hőleadó tulajdonsággal bírnak.
 • A lakberendezési szempontok természetesen fontosak a radiátorok helyének kiválasztásakor, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a hőtani szempontokat sem. Az ablakok alá helyezett radiátor sok szempontból a legideálisabb.
 • Nem minden helyiségben van szükség ugyanakkora hőmérsékletre. Termosztáttal szabályozható radiátorok segítségével elkerülhető a túlfogyasztás.

Ezeken túl még számos megoldást, javaslatot tudunk nyújtani, ha gazdaságos radiátoros fűtést szeretne otthonában.

Milyen radiátorok közül választhatok?

A radiátorokat első sorban anyaguk szerint soroljuk kategóriákba. Leggyakrabban a következő anyagokból készülnek a különböző radiátorok:

 • Öntött vas
 • Alumínium
 • Acéllemez
 • Rozsdamentes acél
 • Réz

Technológia tekintetében megkülönböztetünk tagos radiátort, lapradiátort, csőradiátort, egyedi formájú radiátort.

A felhasználás helye szerint is tipizálhatjuk a radiátorokat. A fürdőszobai radiátor akár törölközőszárítós is lehet, az előszobai radiátor akár fogas, akár tükör is lehet.

Tükrös radiátor

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute