Radiátoros fűtés kiépítése

A jó fűtésrendszer kiépítése minden ingatlan esetében nagyon fontos. Az alaposan megtervezett és szakszerűen kiépített fűtésrendszerrel a kellemes hőmérsékletet hatékony energiafelhasználással érheti el, így pénztárcakímélő megoldást érhet el.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Radiátoros fűtés kiépítése Radiátoros fűtés kiépítése

Kellemes hőérzet - energiamegtakarítás - radiátoros fűtés

A kazán típusától függetlenül a radiátoros fűtés alapelve, hogy a kazán által felmelegített vizet szivattyú keringteti a fűtésrendszerben, a radiátorok pedig leadják a hőt a különböző helyiségekben.

Talán sokan nem gondolnak arra, hogy energiamegtakarítás érhető el azzal is, ha a fűtésrendszert a megfelelő módon van kiépítve. Bizony, számít a cső mérete, szigetelése, elvezetés helye, a fűtési körök hossza és száma. 

Bár a tervezés sok szempontot megad a radiátoros fűtési rendszer kiépítésére, de a hozzáértő kivitelezés sokat tehet a jövőbeli elégedettségéért. 

Cégünk elkötelezett Ügyfeleink elégedettsége iránt. Éppen ezért munkatársaink jól képzett szakemberek, akik tudásuk és tapasztalatuk legjavával dolgoznak az Ön házának fűtéskialakításán.

Ajánlatkérés

Hogyan csökkenthető a fűtésköltség a helyesen kiválasztott radiátorokkal?

A legfontosabb egy alapos felmérés elkészítése. Milyen adott körülményekhez kell alkalmazkodni: épület szigeteltsége, nyílászárók minősége, fűtendő légköbméter nagysága. Ezután számba kell venni az igényeket: mennyire szeretnénk meleget elérni, hová, hogyan kívánunk radiátorokat helyezni, azok milyen típusúak legyenek.

A kapott értékek figyelembe vételével lehet csak egy megfelelő, optimális fűtési rendszert összeállítani. 

Radiátoros fűtés kiépítése
Radiátoros fűtés kiépítése

Ha költséghatékony radiátoros fűtésrendszert szeretnénk kiépíttetni, érdemes számba venni néhány szempontot:

 • Egy vagy kétcsöves rendszert szeretnénk? Bár az egycsöves rendszer kiépítése gyorsabb és olcsóbb, a kétcsöves fűtésrendszer hatékonyabb, gazdaságosabban üzemeltethető.
 • Vékonyabb csővezetékekben összességében kevesebb víz áramlik, amit könnyebb felmelegíteni a megfelelő hőmérsékletre, vagyis költségtakarékosabb.
 • Többkörös fűtési rendszer kialakításával is jelentős megtakarítás érhető el.
 • Bár a régi öntöttvas radiátorok igen jól tartják a hőt, a modern lapradiátorok felmelegítéséhez nem szükséges olyan meleg vizet keringtetni benne, valamint igen jó hőleadó tulajdonsággal bírnak.
 • A lakberendezési szempontok természetesen fontosak a radiátorok helyének kiválasztásakor, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a hőtani szempontokat sem. Az ablakok alá helyezett radiátor sok szempontból a legideálisabb.
 • Nem minden helyiségben van szükség ugyanakkora hőmérsékletre. Termosztáttal szabályozható radiátorok segítségével elkerülhető a túlfogyasztás.

Ezeken túl még számos megoldást, javaslatot tudunk nyújtani, ha gazdaságos radiátoros fűtést szeretne otthonában.

Milyen radiátorok közül választhatok?

A radiátorokat első sorban anyaguk szerint soroljuk kategóriákba. Leggyakrabban a következő anyagokból készülnek a különböző radiátorok:

 • Öntött vas
 • Alumínium
 • Acéllemez
 • Rozsdamentes acél
 • Réz

Technológia tekintetében megkülönböztetünk tagos radiátort, lapradiátort, csőradiátort, egyedi formájú radiátort.

A felhasználás helye szerint is tipizálhatjuk a radiátorokat. A fürdőszobai radiátor akár törölközőszárítós is lehet, az előszobai radiátor akár fogas, akár tükör is lehet.

Tükrös radiátor

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute