Gázkészülékek bekötése

Cégünk vállalja a különböző gázkészülékeknek a bekötését Budapesten rövid határidővel, alacsony áron. A bekötés mellett vállaljuk a karbantartást, valamint a javítást is. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülékek bekötése Gázkészülékek bekötése

Gázkészülékek bekötése

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a bekötését Budapesten. Vállaljuk a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázcirkókat, gázbojlereket, gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket, és minden további gázkészüléket is. Márka függetlenül vállaljuk a különböző gázkészülékeknek a bekötését rövid határidővel.

Cégünk szakembereinek több évtizedes tapasztalata van. A nagy tapasztalatnak és rutinnak hála a gázkészülékek bekötése szakembereinknek egy könnyen és gyorsan elvégezhető feladat. A gázkészülékek bekötésének esetében ügyelni kell arra, hogy olyan készülék legyen vásárolva, amely nem kötelezi arra a vásárlót, hogy a márka által megbízott szervizzel szereltesse be, hiszen ilyen esetben mi nem szerelhetjük be a készüléket.

Vállaljuk a használt készülékeknek is a beszerelését is. Több gázkészülék esetében szükség van tervezésre, különböző papíroknak az elintézésére. Természetesen ezeket is vállaljuk. Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon át, illetve írhat nekünk emailt az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékek karbantartása kiemelkedően fontos. A legtöbb gázkészülék esetében, például a gázkazánok esetében rendkívül fontos az, hogy évente egyszer el legyen végezve a karbantartás. Erre leginkább azért van szükség, mert a gázkészülékek idővel kopnak, szennyeződnek, így, ha ez nincs rendesen lekezelve, akkor a készüléknek a várható élettartama csökken, a meghibásodásnak a valószínűsége pedig nő.

A gázkészülékek karbantartása során a készüléket a szakember alaposan átvizsgálja. Ha szükséges, akkor a szakember ki is tisztítja a készüléket. A karbantartás végeztével megállapítja, hogy jó-e a készülék. Ha nem, akkor felvázolja, hogy milyen javítási lehetőségek vannak. A karbantartásnak az ára töredék egy javításéhoz képest. Megéri egy éven egyszer elvégeztetni.

Gázkészülékek bekötése
Gázkészülékek bekötése

Gázkészülék szerelés ára

A gázkészülék szerelésének az ára minden esetben más és más. Minden azon múlik, hogy milyen készülékről van szó és mi a pontos meghibásodás. Ha tudjuk a részleteket, akkor már tudunk árat is mondani. Ha szeretne érdeklődni, hogy mennyibe fog kerülni a szerelés, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Gázkészülék szerelés Budapest

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a szerelési munkálatokat. Karbantartást, bekötést, javítást vállalunk Budapesten. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkészülékét meg kell szerelni. A lehető leghamarabb megpróbálunk kiérni Önhöz.

Gázkészülék javítás

Cégünk a karbantartás és a bekötés mellett vállalja a gázkészülékeknek a javítását is. Egy gázkészülék esetében fontos, hogy hibásan ne legyen használva, hiszen az rendkívül veszélyes tud lenne. Ne használja hibásan a készüléket, valamint, ha van lehetősége, akkor zárja el a gázcsapot is.

Keressen fel minket, hogyha gázkészüléke meghibásodott. Hosszú évek tapasztalatával már rutinosan tudjuk megjavítani a különböző gázkészülékeket. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket Budapesten. Sürgős eseteket is ellátunk. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha javításra van szüksége.

Gázkészülékek bekötése

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute