Gázkészülékek bekötése

Cégünk vállalja a különböző gázkészülékeknek a bekötését Budapesten rövid határidővel, alacsony áron. A bekötés mellett vállaljuk a karbantartást, valamint a javítást is. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülékek bekötése Gázkészülékek bekötése

Gázkészülékek bekötése

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a bekötését Budapesten. Vállaljuk a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázcirkókat, gázbojlereket, gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket, és minden további gázkészüléket is. Márka függetlenül vállaljuk a különböző gázkészülékeknek a bekötését rövid határidővel.

Cégünk szakembereinek több évtizedes tapasztalata van. A nagy tapasztalatnak és rutinnak hála a gázkészülékek bekötése szakembereinknek egy könnyen és gyorsan elvégezhető feladat. A gázkészülékek bekötésének esetében ügyelni kell arra, hogy olyan készülék legyen vásárolva, amely nem kötelezi arra a vásárlót, hogy a márka által megbízott szervizzel szereltesse be, hiszen ilyen esetben mi nem szerelhetjük be a készüléket.

Vállaljuk a használt készülékeknek is a beszerelését is. Több gázkészülék esetében szükség van tervezésre, különböző papíroknak az elintézésére. Természetesen ezeket is vállaljuk. Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon át, illetve írhat nekünk emailt az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékek karbantartása kiemelkedően fontos. A legtöbb gázkészülék esetében, például a gázkazánok esetében rendkívül fontos az, hogy évente egyszer el legyen végezve a karbantartás. Erre leginkább azért van szükség, mert a gázkészülékek idővel kopnak, szennyeződnek, így, ha ez nincs rendesen lekezelve, akkor a készüléknek a várható élettartama csökken, a meghibásodásnak a valószínűsége pedig nő.

A gázkészülékek karbantartása során a készüléket a szakember alaposan átvizsgálja. Ha szükséges, akkor a szakember ki is tisztítja a készüléket. A karbantartás végeztével megállapítja, hogy jó-e a készülék. Ha nem, akkor felvázolja, hogy milyen javítási lehetőségek vannak. A karbantartásnak az ára töredék egy javításéhoz képest. Megéri egy éven egyszer elvégeztetni.

Gázkészülékek bekötése
Gázkészülékek bekötése

Gázkészülék szerelés ára

A gázkészülék szerelésének az ára minden esetben más és más. Minden azon múlik, hogy milyen készülékről van szó és mi a pontos meghibásodás. Ha tudjuk a részleteket, akkor már tudunk árat is mondani. Ha szeretne érdeklődni, hogy mennyibe fog kerülni a szerelés, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Gázkészülék szerelés Budapest

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a szerelési munkálatokat. Karbantartást, bekötést, javítást vállalunk Budapesten. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkészülékét meg kell szerelni. A lehető leghamarabb megpróbálunk kiérni Önhöz.

Gázkészülék javítás

Cégünk a karbantartás és a bekötés mellett vállalja a gázkészülékeknek a javítását is. Egy gázkészülék esetében fontos, hogy hibásan ne legyen használva, hiszen az rendkívül veszélyes tud lenne. Ne használja hibásan a készüléket, valamint, ha van lehetősége, akkor zárja el a gázcsapot is.

Keressen fel minket, hogyha gázkészüléke meghibásodott. Hosszú évek tapasztalatával már rutinosan tudjuk megjavítani a különböző gázkészülékeket. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket Budapesten. Sürgős eseteket is ellátunk. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha javításra van szüksége.

Gázkészülékek bekötése

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés