Vízóra csere

Cégünk vállalja a vízóra cserét Budapesten. Ha a közeljövőben lejár a vízórája, akkor keressen fel minket és mi a szabályoknak megfelelően kicseréljük. Vízóra beépítéssel is foglalkozunk, valamint teljeskörűen ellátjuk a vízvezeték problémákat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízóra csere Vízóra csere

Vízóra csere

A vízóra cserének mindig meg van az időpontja. Ha Önnek ez évben kell cserélnie a vízóráját, akkor olvassa el írásunkat, amiben mindent megtudhat a cseréről. Ha nem családiházban él, hanem társasházban vagy panelben, akkor fontos, hogy a cseréről mindenképp tájékoztassa a közösképviselőt. Ezt követően ki kell választani a szerelőt, például minket. Be kell szerezni a mellékmérő csere dokumentumot. Ezt a vízművek oldaláról le is tudja tölteni.

A mérőcsere megkezdése előtt fontos, hogy a biztonsági záróelemet el kell távolítani. Fontos további, hogy még ez előtt fényképes dokumentáció készüljön. A mérőknek (a réginek is) a gyári számát, állását, és dátumát rögzíteni kell a fentebb említett dokumentumba. Ha a cserével nem a minősített vállalkozók valamelyikét bízza meg, akkor a cserét követően az üzembe helyezés időpontjának egyeztetését Önnek kell kezdeményeznie online ügyfélszolgálaton a vízműveknél.

Az üzembe helyezés díjáról is a vízműveknél tud tájékozódni. Az üzembe helyezés során történik meg az ellenőrzés, és visszakerül a felszerelést igazoló biztonsági záróelem. Ezt követően a Fővárosi Vízművek munkatársa átveszi Öntől a kitöltött Mellékvízmérő csere dokumentumot. Ezt követően Önnek nyolc évig hiteles mellékvízmérője van. Ha vízórát szeretne cserélni, akkor keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk levelet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Vízóra beépítése

A vízórának a beépítése mindenesetben egy összetett folyamat, így mindenesetben keressen fel egy szakembert. A vízóra beszerelése esetén házi vízvezeték-hálózaton tervezési, kivitelezési munkát az az ember vagy cég végezheti el, aki tervezőként vagy kivitelezőként van azonosítva.

Csak akkor lehetséges ez a vízóra beépítés, hogyha be vannak tartva a jogszabályok, és az előírt szabványok szerint kell beszerelni. Fontos, hogy a mérő leolvashatósága biztosított legyen. Ha további részletekre kíváncsi, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, vagy emailben. Várjuk megkeresését. 

Vízóra csere
Vízóra csere

Vízóra beépítése Budapest

Cégünk Budapesten vállalja az összes szerelési és javítási munkálatot, így a vízóra cserét is. Fentebb már olvashatta, hogy hogyan zajlik a vízóra csere. Fontos, hogyha tudja, hogy milyen határidőig bezárólag kell lecserélnie, akkor még idejében keressen fel minket, hogy biztosan időben kész legyen a vízóra csere.

Vízóra beépítése árak

A vízóra beépítésének az ára változó. Ez sok mindentől függ. Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban keressen fel minket telefonon. Telefonon minden fontos részletet megtudunk beszélni. Keressen fel minket bizalommal.

Vízvezeték szerelés

Cégünk vállalja a vízvezeték szerelést. Elsősorban Budapesten vállaljuk a vízvezeték szerelést, így, ha Ön a fővárosban él, és bármilyen problémája lenne a vízvezetékkel akkor feltétlenül keressen fel minket. Nem csak a vízvezetékeket vállaljuk, hanem minden más vízszerelési problémát.

A vízvezeték szerelésbe sok minden bele tartozik, többek között a csapcsere, csaptelepcsere, lefolyó szifon csere, csőszivárgás megszüntetés, duguláselhárítás, mosógépek stangjának építése, wc szerelés, konyhai mosogató csere, kád beszerelés, zuhanykabin csere stb.

Mindenesetben megpróbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni. A gyors kapcsolat felvétel érdekében kérjük telefonon keressen fel minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését. 

Vízóra csere
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute