Gázkonvektor szerelő

Gázkonvektor szereléssel foglalkozunk. Vállaljuk a meghibásodott gázkonvektoroknak a szerelését Budapesten. Kéményes és parapetes készülékeket is egyaránt ellátunk. A javítás mellett vállaljuk a karbantartást, valamint a beszerelést is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor szerelő Gázkonvektor szerelő

Gázkonvektor szerelő

Cégünk vállalja a gázkonvektoroknak a szerelését. Alapvetően Budapesten vállaljuk a szerelési munkálatokat, így ha Ön budapesti és problémája van a gázkonvektorával, akkor keressen fel minket bizalommal. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerelőink könnyedén megtudják javítani a gázkonvektorokat. Régi és új típusú konvektorokat is vállalunk.

Vállaljuk a kéményes és a parapetes konvektorokat egyaránt. Ha azt tapasztalja, hogy gázszag van, vagy nincs szikra, vagy nem tudja szabályozni a készüléket, vagy túl könnyen mozog a szabályzó, vagy elalszik a láng, vagy működés után kikapcsol, vagy hullámzik a láng, esetleg hangos, nem gyullad be, nem melegít eléggé, akkor keressen fel minket. Lehetőség szerint minél hamarabb, hogy ne történjen semmilyen komoly probléma.

Ha bármilyen problémát tapasztal, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkonvektor karbantartás

Ha azt szeretnénk, hogy a gázkonvektor hosszú életű legyen és az idő alatt megbízhatóan működjön akkor rendszeresen el kell végeztetni egy karbantartást. A karbantartást elég egy évben egyszer megejteni, nem szükséges a gyakoribb karbantartás. Érdemes erre a fűtési szezont megelőző időben sort keríteni.

A karbantartás során megnézzük, hogy a készülék nincs-e megrepedve vagy megtörve. Ellenőrizzük a gyújtókapcsolót és az elektromos vezetéket. A gyújtólángcsövet és a fúvókát kitisztítjuk. Ellenőrizzük a lángképet és a tömörséget. Ha szennyeződést találunk, akkor kitisztítjuk. Ellenőrizzük a gázcsapot és a bekötőcsövet. Hívjon minket, hogyha karbantartást szeretne.

Gázkonvektor
Gázkonvektor

Gázkonvektor beüzemelés ár

Ha szeretne érdeklődni, hogy milyen árban mozog egy gázkonvektornak a beüzemelése, akkor kérjük keressen fel minket. Nem tudunk standard árakat írni, hiszen minden eset más és más. Ha szeretné tudni, hogy az Ön esetében milyen árakkal kell számolnia, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal telefonon. Várjuk hívását.

Gázkonvektor szerelés Budapesten azonnal

Budapesten vállaljuk a gázkonvektoroknak a szerelését. Ha Budapesten él, akkor kérjük keressen fel minket, hiszen Budapesten belül mindenhova kiszállunk. Ha felkeres minket akkor tudunk időpontot egyeztetni. Sürgős esetekben megpróbálunk a lehető leghamarabb kiszállni.

Kéményes konvektor

Kétféle konvektor létezik jelenleg, a kéményes és parapetes. A konvektorok általában csak egy helyiséget képesek felfűteni. A konvektorok között találhatóak lemez és öntöttvas készülékek, egyéni preferencia szerint érdemes választani, ha beszerelés előtt áll. A kémény konvektorok nyílt égésterű készülékek, amely azt jelenti, hogy az égéshez kellő levegőt a belső térből szerzi meg.

Folyamatosan biztosítani kell a levegőcserét. Ennél a készüléknél az égéstermék a kéményen keresztül távozik. Ha rossz huzat van, akkor megtörténhet, hogy a szénmonoxid nem távozik a kéményen keresztül, hanem visszakerül a légtérbe. Az újabb típusú készülékekben már van érzékelő, amely azonnal leállítja a konvektort, hogyha azt érzékeli, hogy a szénmonoxid visszaáramlik. Hívjon minket bizalommal, hogyha szeretne konvektort beszereltetni, vagy meglévő konvektorát megszereltetni. Keressen minket bizalommal.

Gázkonvektor

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés