Zuhanykabin beszerelés

Cégünk a többi vízszerelési munkálat mellett vállalja a zuhanykabinoknak a beszerelését. Budapesten várjuk a megkereséseket. Vállaljuk továbbá a wc (és tartály) beépítését, a kád és mosdókagyló beépítését, valamint a javítást és a cserét.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Zuhanykabin beszerelés Zuhanykabin beszerelés

Zuhanykabin beszerelés

Cégünk vállalja a zuhanykabin beszerelést. Vállaljuk a hidromasszázs zuhanykabinokat, a gőzkabinokat, a zuhanyajtókat, az egyedi gyártású kabinokat, a kádra épülő kabinokat, a tálca nélküli kabinokat, a süllyesztett zuhanytálcás kabinokat, a kádparavánokat és a zuhanytálcákat.

Ha nem tudja, hogy mely zuhanykabin lenne a jó választás akkor keressen fel minket, mi segítünk kiválasztani. Egy előzetes helyszíni felmérés során felmérjük, milyen paraméterekkel rendelkezik a fürdőszobája, így megtudjuk határozni azt, hogy milyen zuhanykabinra lesz szüksége. 

A zuhanykabin beszerelésének az ára rendkívül változó, így kérjük ezzel kapcsolatban keressen fel minket bizalommal. Szakképzett munkatársaink szakszerűen szerelik be a zuhanykabint. Kérjük keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

WC- tartály és kagyló beépítése cseréje

Vállajuk a WC-tartály és kagylónak a beépítését vagy cseréjét, de adott esetben a szerelését is. A kagyló (vagy csésze) esetében fontos, hogy jó típust válasszunk, hiszen minden otthonnak más a kialakítása, így egy rosszul választott terméket be se lehet építeni. Ma már sok féle márkából és színből lehet választani, sőt, ma már perem nélküli csészéket is lehet kapni.

Keressen fel minket, hogyha szeretne wc tartályt és/vagy kagylót beépíteni. Akár teljes fürdőszobáknak is vállaljuk a megtervezését és a kivitelezését. Hívjon minket bizalommal. Várjuk hívását.

WC tartály beszerelés, Zuhanykabin beszerelés
Zuhanykabin beszerelés

Lefolyótisztítás fürdőszobában

A dugulás elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy rendszeresen legyen tisztítva a lefolyó. A fürdőszobában lévő lefolyók könnyen eltudnak dugulni a lefolyt hajtól, szőrzettől, valamint a szappan maradványoktól. Érdemes ezért rendesen tisztítani a lefolyót, például lefolyótisztítószerekkel, vagy egy forró vizes, ecetes öblítéssel. Ezzel megakadályozható a dugulás.

Duguláselhárítás fürdőszobában

Cégünk vállalja a duguláselhárítást mindenhol, így a lakások, házak fürdőszobájában is. A duguláselhárítás során mindig professzionális eszközöket alkalmazunk, például szívó-nyomó pumpát, gépi spirált, womás csatornatisztítót. Ha minket kér fel a duguláselhárításra, akkor biztos lehet benne, hogy maradéktalanul eltávolítjuk a dugulást okozó tényezőt. Hívjon minket bizalommal.

Kád, zuhanyzó javítása

Cégünk vállalja a kádaknak és a zuhanyzóknak a javítását. Sokféle meghibásodással foglalkozunk, így a duguláselhárítással is, valamint más jellegű hibákkal is. Ha bármilyen problémát észlel a kádjával vagy a zuhanyzójával kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Ha eltört a kád, vagy szivárog valahol a zuhanyzó akkor hívjon fel minket, mi segítünk. A vízszerelési szolgáltatásaink közé tartozik a vízkő mentesítés is, így vállaljuk a kádak, zuhanyzók vízkőmentesítését. Ha problémákat tapasztal, akkor mindenképp keressen fel minket, jobb minél hamarabb megjavíttatni ezeket.

Nem csak a fürdőszobában vállaljuk a javításokat, hanem a ház többi részében is, így hogyha a mosogatócsapteleppel van probléma, akkor ugyanúgy minket kell hívnia. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását. 

Zuhanykabin beszerelés
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute