Fűtéskorszerűsítés

Budapesten vállaljuk a fűtéskorszerűsítést családi házakban és társasházakban egyaránt. Kondenzációs kazán beszerelését vállaljuk. A fűtéskorszerűsítés során felmérjük az otthonát, így egyedi ajánlatot adunk át Önnek, árral együtt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtéskorszerűsítés Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

Ma, Magyarországon sok otthonban elavult a fűtési rendszer és a melegvíz ellátó rendszer. Ez nem csak azt hordozza magában, hogy gyakoribbá vállnak a leállások és a javítások, hanem azt is, hogy a fenntartása kifejezetten magas lesz. Akik társasházban élnek azok gyakorta tapasztáljak azt, hogy a közgyűlések egyik pontja mindig a magas fűtésszámla. Ezt a problémát egy fűtéskorszerűsítéssel lehet megoldani.

Cégünk vállalja a fűtéskorszerűsítést Budapesten. A fűtéskorszerűsítésre szükség van akkor, hogyha egy régi készülékről beszélünk, amely már nem megbízható, drága a fenntartása, és a környezetre is káros hatással van. Az új készüléknek az ára épp emiatt idővel meg fog térülni. Ráadásul sokkal biztonságosabb lesz. Fűtéskorszerűsítés során általában kondenzációs kazánt vagy hőszivattyút szoktak beszerelni a szakemberek.

Ha fűtéskorszerűsítést szeretne, akkor mindenképp szükség van egy helyszíni szemlére, amely során felmérjük az otthonát. Ha kazán cseréről van szó, akkor természetesen a régi készüléket elszállítjuk, az újat pedig beszereljük, és még garanciát is adunk rá. Keressen fel minket bizalommal ezzel kapcsolatban. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Fűtéskorszerűsítés társasházban

Cégünk vállalja a fűtéskorszerűsítést a családi házakban, panellakásokban és természetesen a társasházakban is. A társasházakban egy fontos momentum az, hogy egy fűtéskorszerűsítés előtt mindenképp beszélni kell a közösképviselővel. Ha mindenkinek külön kazánja van, még akkor is kell, hiszen a kémény nem biztos, hogy megfelelő lesz az átalakításhoz.

Ha fűtéskorszerűsítésről van szó, akkor keressen fel minket bátran. Ha lecserélné a régi kazánját egy újra, akkor biztos lehet benne, hogy csökkeni fog a fűtés számla. További extrákat is lehet kérni, mint például a termosztatikus radiátor szelepek. 

Fűtéskorszerűsítés
Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés árak

A fűtéskorszerűsítésnek az ára rendkívül sok mindentől függ. A fűtéskorszerűsítés egy nagyon egyénre szabott dolog, hiszen függ attól, hogy milyen házról beszélünk, annak a háznak milyen tulajdonságai vannak. Függ attól, hogy milyen készüléket szeretne beépíteni, milyen meglévő dolgok vannak (például gázcsövek, radiátorok), szeretne-e bármilyen újítást. Ha szeretné tudni, hogy mennyibe fog kerülni, akkor keressen fel minket, hogy megtudjunk beszélni egy helyszíni felmérést, amelynek a végén konkrét árakkal tudunk szolgálni. Hívjon minket bizalommal.

Fűtéskorszerűsítés Budapest

Cégünk vállalja a fűtéskorszerűsítést Budapesten! Ha Ön budapesti lakos és szeretne egy fűtéskorszerűsítést végrehajtani otthonába, akkor feltétlenül keressen fel minket telefonon és foglaljon időpontot.

Fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazán

Az egyik legjobb módja a fűtáskorszerűsítésnek a kondenzációs kazán. Sok előnnyel rendelkezik, bár sokakat megrémít az ára. Mivel kevesebbet fogyaszt, mint elődei, így az árát pár év múlva abszolút visszatudja hozni. A fűtéskorszerűsítés ma már csak kondenzációs kazánnal jöhet létre, hiszen más készülékek már nem engedélyezettek.

A kondenzációs kazán sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, mint elődei, sokkal biztonságosabb és környezetet sem terheli annyira. Páratlan előnyei vannak, otthonát biztonságban tudhatja, és biztosítva van afelől, hogy mindig a rendelkezésére fog állni a meleg otthon.

Kérjük keressen fel minket, hogyha szeretne fűtéskorszerűsítést otthonában. Várjuk hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámra. Keressen minket bizalommal. 

Fűtéskorszerűsítés
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute