Fűtésszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a fűtésszerelést. Hosszú évek óta a szakmában vagyunk, így tökéletesen eltudjuk látni a régebbi és az újabb készülékeket is egyaránt. Márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelés Budapest Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a fűtésszerelést. A fűtésszerelésbe beletartozik a gázkészülékeknek a szerelése, illetve a nem gázos, de fűtő készülékeknek is a szerelése. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeknek a szerelését. Vállaljuk a szerelést, a javítást, a bekötést, a cserét, valamint a karbantartást. Teljeskörűen ellátjuk a készülékeket.

A bekötés során mindig a szabályoknak megfelelően szereljük be a készülékeket, odafigyelünk a részletekre, arra törekszünk, hogy a készülék a jövőben teljesen biztonságosan működjön. Ha azt tapasztalja, hogy a meglévő készülékével probléma van, akkor keressen fel minket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a készüléket megtudjuk javítani, de ha nem tudjuk, akkor akár ki is tudjuk cserélni egy új készülékre. Az új készülék kiválasztásában is segítünk.

Budapesten belül hamar kiérkezünk. Keressen fel minket és egyeztessen velünk időpontot. Hívjon fel minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Gázkazánok, gázkonvektorok fűtésszerelése Budapesten

A fűtésszerelésnek egy fontos pontja a gázkészülékeknek a szerelése. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke nem működik megfelelően, akkor minél hamarabb keressen fel minket, hogy megjavítsuk. Az olyan készülékek esetében, mint a gázkazán, vagy a gázkonvektor nagyon sokat tud segíteni a rendszeres karbantartás, erről lejjebb görgetve olvashat részletesebben.

Cégünk Budapest egész területén vállalja a gázkazánoknak, gázkonvektoroknak a szerelését. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen fel minket és egyeztessen velünk időpontot. 

Fűtésszerelés Budapest
Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés azonnal

A fűtőkészülékeknél vannak olyan esetek, amikor azonnali segítség nyújtásra van szükség. Ha ilyen eset áll fönt, akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket, hanem keressen fel minket minél hamarabb. Mi a lehető leghamarabb megpróbáljuk megoldani a problémáját, hiszen mi hétvégén is dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal.

Radiátor javítás – fűtésszerelés Budapest

A fűtésszerelésbe beletartozik a radiátoroknak a javítása is. A radiátoroknál is lehetnek problémák, például egyes helyeken, vagy teljes egészében nem fűt, csöpög, szivárog stb. Bármilyen problémát is észleljen keressen fel minket. Mi tökéletesen megjavítjuk a készülékét. Várjuk megkeresését.

Fűtésszerelés Budapest – Karbantartás

Cégünk vállalja a fűtésszerelést, azonban jó tudni, hogy a fűtésrendszerek karbantartása kifejezetten fontos. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor kevesebb a valószínűsége annak, hogy meg fog hibásodni váratlanul, valamint sokkal hosszabb lesz az élettartama.

A karbantartás során a szerelő alaposan végig nézi a készüléket. Ez kifejezetten fontos a gázkészülékek esetében, így a gázkazánok, gázkonvektorok esetében. A vizsgálat során a szerelő ki is tisztítja a készüléket. Ha javításra vagy szerelésre van szükség, akkor egy egyeztetést követően a szakember el is végzi a munkálatot.

Ha évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt a szakember elvégzi a karbantartást, akkor a készülék biztos, hogy biztonságosan fog üzemelni a későbbiekben is. Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute