Fűtésszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a fűtésszerelést. Hosszú évek óta a szakmában vagyunk, így tökéletesen eltudjuk látni a régebbi és az újabb készülékeket is egyaránt. Márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelés Budapest Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a fűtésszerelést. A fűtésszerelésbe beletartozik a gázkészülékeknek a szerelése, illetve a nem gázos, de fűtő készülékeknek is a szerelése. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeknek a szerelését. Vállaljuk a szerelést, a javítást, a bekötést, a cserét, valamint a karbantartást. Teljeskörűen ellátjuk a készülékeket.

A bekötés során mindig a szabályoknak megfelelően szereljük be a készülékeket, odafigyelünk a részletekre, arra törekszünk, hogy a készülék a jövőben teljesen biztonságosan működjön. Ha azt tapasztalja, hogy a meglévő készülékével probléma van, akkor keressen fel minket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a készüléket megtudjuk javítani, de ha nem tudjuk, akkor akár ki is tudjuk cserélni egy új készülékre. Az új készülék kiválasztásában is segítünk.

Budapesten belül hamar kiérkezünk. Keressen fel minket és egyeztessen velünk időpontot. Hívjon fel minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Gázkazánok, gázkonvektorok fűtésszerelése Budapesten

A fűtésszerelésnek egy fontos pontja a gázkészülékeknek a szerelése. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke nem működik megfelelően, akkor minél hamarabb keressen fel minket, hogy megjavítsuk. Az olyan készülékek esetében, mint a gázkazán, vagy a gázkonvektor nagyon sokat tud segíteni a rendszeres karbantartás, erről lejjebb görgetve olvashat részletesebben.

Cégünk Budapest egész területén vállalja a gázkazánoknak, gázkonvektoroknak a szerelését. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. Keressen fel minket és egyeztessen velünk időpontot. 

Fűtésszerelés Budapest
Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés azonnal

A fűtőkészülékeknél vannak olyan esetek, amikor azonnali segítség nyújtásra van szükség. Ha ilyen eset áll fönt, akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket, hanem keressen fel minket minél hamarabb. Mi a lehető leghamarabb megpróbáljuk megoldani a problémáját, hiszen mi hétvégén is dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal.

Radiátor javítás – fűtésszerelés Budapest

A fűtésszerelésbe beletartozik a radiátoroknak a javítása is. A radiátoroknál is lehetnek problémák, például egyes helyeken, vagy teljes egészében nem fűt, csöpög, szivárog stb. Bármilyen problémát is észleljen keressen fel minket. Mi tökéletesen megjavítjuk a készülékét. Várjuk megkeresését.

Fűtésszerelés Budapest – Karbantartás

Cégünk vállalja a fűtésszerelést, azonban jó tudni, hogy a fűtésrendszerek karbantartása kifejezetten fontos. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor kevesebb a valószínűsége annak, hogy meg fog hibásodni váratlanul, valamint sokkal hosszabb lesz az élettartama.

A karbantartás során a szerelő alaposan végig nézi a készüléket. Ez kifejezetten fontos a gázkészülékek esetében, így a gázkazánok, gázkonvektorok esetében. A vizsgálat során a szerelő ki is tisztítja a készüléket. Ha javításra vagy szerelésre van szükség, akkor egy egyeztetést követően a szakember el is végzi a munkálatot.

Ha évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt a szakember elvégzi a karbantartást, akkor a készülék biztos, hogy biztonságosan fog üzemelni a későbbiekben is. Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Fűtésszerelés Budapest

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés