Gáztűzhely bekötés

Cégünk Budapesten vállalja a gáztűzhelyek bekötését. Gázfőzőlapot és gáztűzhelyt is vállalunk, márka függetlenül dolgozunk. A különböző előírásoknak megfelelően szereljük be a készüléket. Beépített konyhabútorokba is vállaljuk a beszerelést.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gáztűzhely bekötés Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés

A gáztűzhely bekötését vállalja a cégünk. Sok cég csak akkor ad garanciát, hogyha az általuk leszerződött szerviz köti be a gáztűzhelyt, azonban vannak akik akkor is adnak garanciát, ha csak egyszerűen gázszerelő köti be a készüléket. Erre mindenképp oda kell figyelni. Használt készülékeknek is vállaljuk a bekötését. Ha nem tudja, hogy milyen készüléket kellene vásárolnia, akkor keressen fel minket, mi szívesen segítünk ebben.

A gáztűzhely bekötése során mindig odafigyelünk a részletekre, így mindig a szabályoknak és az előírásoknak megfelelően kötjük be a gáztűzhelyt. A pontos bekötési szabályokról lejjebb görgetve olvashat. Nem csak a gáztűzhelyeket vállaljuk, hanem a gázfőzőlapokat is. Újonnan vásárolt és használt készülékeknek is vállaljuk a bekötését.

Budapesten vállaljuk a gáztűzhelyeknek a bekötését. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gáztűzhelyt szeretne bekötni otthonába. Várjuk megkeresését. Felkereshet minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Keressen fel minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Gáztűzhely beépítése konyhabútorba

Természetesen a gáztűzhelyeket és a gázfőzőlapokat be lehet építeni a konyhabútorba, ám itt sok mindenre oda kell figyelni. Fontos, hogy a tűzhely fölött hatvan centiméterig ne legyen semmi, még bútor se, tűzvédelmi okokból. Fontos, hogy kellő szigetelés legyen. A bútor és a tűzhely közé kell szigetelés, ha nincs szigetelés akkor viszont tíz centiméter helyet ki kell hagyni.

Fontos továbbá, hogy az alatta lévő padló, például a csempe, illetve a falon lévő burkolat hatvan fokig hőálló legyen. Ezekre mind tűzvédelmi okokból van szükség. A gázfőzőlapok esetében fontos, hogy a bútor megfelelő méretre legyen kivágva, hiszen csak akkor lesz esztétikus és jó a végeredmény. 

Gáztűzhely bekötés
Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a különböző munkálatokat, így a gáztűzhelynek a bekötését is. Ha Budapesten él, és szeretne gáztűzhelyt, vagy gázfőzőlapot bekötni, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha felhív minket, akkor egyeztetünk egy időpontot, amikor is kiszállunk és beszereljük Önnek a gáztűzhelyt. Kérjük keressen fel minket bizalommal telefonon, vagy emailben. Várjuk hívását.

Gáztűzhely bekötés ára

A gáztűzhely bekötésének az ára sok mindentől függ, többek között attól, hogy milyen készülékről van szó, például gáztűzhelyről, vagy gázfőzőlapról, továbbá függ attól, hogy kell-e valamilyen átalakítást elvégeznünk. Ha ezzel kapcsolatban szeretne információkat, akkor kérjük keressen fel minket telefonon.

Gáztűzhely bekötés szabályai

Fontos, hogy a gáztűzhelyet mindig szakember kösse be, ez a garancia és a biztonság érdekében is nagyon fontos. A bekötés helyénél fontos, hogy elegendő mennyiségű levegő álljon rendelkezésre. A gázgolyóscsapnak meg kell felelnie az aktuális jogszabályoknak. A bekötés során ellenőrizzük a gázcsövet és a tűzhelyet egy szivárgásmérővel. 

Fontos, hogy a gáztűzhely fölött 65 cm magasságig üres tér legyen, fontos, hogy ne legyen ott éghető anyag. A gáztűzhely bekötése során arra törekszünk, hogy a későbbiekben semmilyen probléma ne történhessen, sem otthonával, sem a gáztűzhellyel. Hogyha biztonságos beszerelést szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. 

Gáztűzhely bekötés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés