Központi fűtés

Központi fűtés szerelést vállal cégünk Budapest egész területén. Akár hétvégén is, rövid határidővel, kedvező áron. Vállaljuk a gázkazánokat, a radiátorokat, és minden más fűtő készüléket javításra. Szakembereink tökéletesen megszerelik készülékét.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés Központi fűtés

Központi fűtés

Cégünk vállalja a központi fűtéseknek a szerelését, javítását, kivitelezését. Ebben benne van a különböző gázkazánoknak a szerelése (többek között a turbós és a kondenzációsé), valamint a radiátoroknak és más fűtőtesteknek a szerelése. A központi fűtés szerelés úgy történik, hogy a kapcsolatfelvételt követően kiérkezünk és elkezdjük diagnosztizálni a problémát.

A probléma pontos meghatározása számunkra rutin feladat, hiszen húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Biztos lehet benne, hogy tökéletesen felfogjuk mérni a problémát, és tökéletesen meg is fogjuk oldani. Fontos, hogyha a fűtésrendszerében hibát talál, akkor ne próbálja meg egyedül megjavítani, hanem mindenképp forduljon hozzánk. Várjuk a megkeresését.

Keressen fel minket munkanapokon 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk a megkeresését!

Ajánlatkérés

Radiátor javítás

A radiátorokkal kapcsolatban többféle probléma felmerülhet, például az, hogy nem fűtenek (ezen belül nem mindegy, hogy mely részén nem fűt a készülék), valamint az, hogy szivárog, csöpög belőle a víz. Télen mind a kettő elég nagy probléma, így fontos, hogy minél hamarabb megoldást találjuk rá.

Érdemben csak egy szakember tudja a radiátorokat megjavítani. Ha fontos Önnek, hogy szakszerűen és gyorsan legyen megoldva a probléma, akkor keressen fel minket bizalommal. Családi házakban, társasházakban és panellakásokban egyaránt vállaljuk a radiátor javításokat. 

Központi fűtés
Központi fűtés

Gázkazán javítás

Cégünk vállalja a gázkazánoknak a javítását, ahogy fentebb is említve volt, vállaljuk a kondenzációs és a turbós gázkazánokat. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy gázkazánjával valami nincs rendben, akkor minél előbb értesítsen minket, hiszen akár balesetveszélyes is lehet a készülék. Hívjon fel minket, hogyha gázkazánjával probléma van.

Kondenzációs kazán beszerelés

Természetesen vállaljuk az új kazánoknak a beszerelését is. Mivel itt nagyon sok részlet van, így mindenképp szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre, amely során megbeszéljük a részleteket. A gázkazán beszerelése során a régi készüléket kikötjük és elszállítjuk, valamint az új készüléket bekötjük és adunk rá garanciát is!

Fűtésrendszer karbantartás

A fűtés rendszereknek a karbantartása rendkívül fontos dolog, hiszen ezzel tudjuk garantálni azt, hogy a készülék hosszú élettartamú lesz és biztonságos. Egy gázkazán esetében például akár évekkel is kitudja tolni az élettartamot, így sokkal később kell új készüléket vásárolni, amely egy gázkazán esetében nem utolsó szempont.

A karbantartás esetében érdemes évente egyszer kihívni a szerelőt, aki megvizsgálja a készülék. Jó, hogyha ez a vizsgálat még a fűtési szezon előtt történik meg. Egy ilyen karbantartás során a szerelő alaposan végig méri a készüléket, megnézi, hogy alkalmas-e a következő fűtési szezonra. Ha van hiba, akkor egy előzetes megbeszél után kijavítja azokat. Hívjon minket bizalommal karbantartásért.

Központi fűtés
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute