Split klímaszerelés

Cégünk vállalja a split klímáknak a beszerelését. Segítünk a klíma kiválasztásában, továbbá be is szerezzük a kívánt klíma készüléket. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Keressen fel minket telefonon, ha split klímát szeretne otthonába.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Split klímaszerelés Split klímaszerelés

Split klímaszerelés

Cégünk vállalja a split klímáknak a szerelését. Vállaljuk a klímáknak a beszerelését, a javítását, a karbantartását. A split klímák rendkívül elterjedtek a magánszemélyek körében, egy lakásba vagy egy családi házba nagyon jó választás a split klíma. Ha split klímát szeretne beszereltetni akkor keressen fel minket. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

A klíma beszerelése során mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük otthonát a klíma szempontjából. Segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket. A beszerzésben is segítünk, beszerezzük Önnek a kiválasztott klímát. A klíma beszerelése után elvégezzük a beüzemelést, és megmutatjuk, hogy hogyan kell használni a készüléket.

Ha split klímát szeretne otthonába, akkor keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, vagy emailben az info@epulet-gepeszet-budapest.hu címen keresztül. Vegye fel velünk a kapcsolatot. A beszerelés mellett karbantartásért és javításért is kereshet minket. Várjuk hívását.

Ajánlatkérés

Inverteres split klíma előnye – split klímaszerelés

Az inverteres split klímáknak a nagy előnye, hogy sokkal kevesebbet fogyasztanak. Ez azért van, mert az inverteres klímák folyamatosan működnek. A régebbi on/off típusú klímák úgy működtek, hogy ha elérték a beállított hőfokot akkor kikapcsoltak. Ha észlelték, hogy melegszik a levegő, akkor gyorsan visszahűtötték és megint kikapcsoltak, és ez így ment folyamatosan.

Ezzel ellentétben az inverteres klíma hogyha lehűtötte a levegőt, akkor átkapcsol egy alacsony energiafogyasztású üzemmódba és folyamatosan hűti a szobát. A folyamatos üzem miatt kevesebbet fogyaszt és nincs is hőingadozás. A mai modern klímáknak további előnyei, hogy rendelkeznek öntisztító funkcióval. A split klímák a kialakításuk miatt rendkívül praktikusak, a hangos rész a kültéren helyezkedik el, a beltéri egységet pedig könnyű karban tartani.

Split klímaszerelés
Split klímaszerelés

Split klíma 2 beltéri egységgel – split klímaszerelés

A split klímák esetében van olyan lehetőség, hogy egy kültéri egységhez rákössünk kettő darab beltéri egységet is. Ezeket multi split klímáknak hívjuk. Ez jó választás a nagyobb házak esetében, az emeletes vagy hosszú házak esetében. Egy darab beltéri egység – készüléktől függ – nagyjából egy nagyobb szobát tud lehűteni, így egy egész ház esetén jobb megoldás, ha több beltéri egység van.

Split klímaszerelés Budapesten azonnal

Cégünk vállalja a split klímaszerelést Budapesten. Ha Budapesten belül él és klímaszerelésre van szüksége, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ilyen esetekben hívjon fel minket. Ha felhív minket akkor megtudunk beszélni egy időpontot. A megbeszélt időpontba kiszállunk és elvégezzük a split klímaszerelést. Hívjon minket bizalommal!

Split klíma szereléssel együtt

Cégünk vállalja a split klímáknak a beszerelését a készülék beszerzésével együtt. Klímát ma már nem lehet egyszerűen vásárolni. Két mód van erre, az első az, hogy egy tanúsítványt kitöltett egy szerelővel (például velünk), aki tanúsítja azt, hogy ő fogja személyesen beszerelni a készüléket, majd ezzel a tanúsítvánnyal ellátogat egy áruházba megvásárolni a készüléket.

Az egyszerűbb mód az, hogyha velünk szerezteti be. Ilyen esetben mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Ekkor megtudjuk határozni, hogy milyen klímára lenne szüksége. Természetesen figyelembe vesszük az egyéni igényeit is. Ha kiválasztottuk a készüléket, akkor megbeszélünk egy időpontot a beszerelésre.

A beszerelés napján kiszállítjuk a klímát és felszereljük a helyére. Pontosan, precízen és az előírásoknak megfelelően végezzük el a klíma beszerelést. Keressen fel minket, hogyha split klímát szeretne beszereltetni!

Split klímaszerelés

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
55.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
5.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
7.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma karbantartás, gázfeltöltés

Karbantartás, tisztítás

Beltéri egység karbantartása és tisztítása
12.500 Ft + áfa

Kültéri egység karbantartása és tisztítása
7.500 Ft + áfa

Teljes klíma karbantartása és tisztítása
20.000 Ft + áfa

Ne feledje, ha mi szereltük be klímáját, az első tisztítás ingyenes!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute