Gázkészülék szerelő

Cégünk szerelői vállalják a gázkészülékeknek a teljeskörű ellátását, így a javítást, szerelést és karbantartást is Budapest egész területén. Gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek, gáztűzhelyek szerelését vállaljuk, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelő Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Cégünknél több gázkészülék szerelő is található. Szakembereink mind tapasztalt szakemberek, akik már hosszú ideje benne vannak a szakmában. Több évtizedes tapasztalattal a szakembereink mind könnyedén megtudják oldani a problémákat. Jól ismerik a különböző márkákat, és azoknak a különböző készülékeiket.

Gázkészülék szerelőink vállalják a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázbojlereket, gáztűzhelyeket és minden további gázkészüléket is. Márkafüggetlenül vállaljuk el a készülékeket, bármilyen állapotú készülékhez lehet minket hívni. Ha sürgős esetekről van szó, akkor jobb minél hamarabb felkeresni minket. Kérjük, hogy keressen fel minket telefonon, hogyha sürgős esetről van szó.

Budapesten vállaljuk a gázkészülékeknek a megszerelését. Minden kerületbe kiszállunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkészülékével valamilyen probléma van. Felhívhat minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkazán szerelés

Cégünk vállalja a gázkazánoknak a szerelését. Márkafüggetlenül vállaljuk a gázkazánokat, kombi készülékeket is. Ha azt tapasztalja, hogy gázkazánja nem fűt rendesen, csöpög, hangos, vagy más probléma van, akkor hívjon minket. Akkor is keressen fel minket, hogyha nem biztos abban, hogy a gázkazánnal van probléma. Például, ha a radiátor hideg, akkor ott lehet probléma a kazánnal is és lehet probléma a radiátorral is. Ha minket hív ki, akkor ezt kiderítjük és egyből el is kezdjük megoldani a problémát.

Ha gázkazánjával probléma van, akkor keressen fel minket bizalommal. Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk készülékét. Keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását. 

Gázkészülék szerelő
Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő Budapesten

Budapesten vállaljuk a gázkészüléknek a szerelését. Ha Ön Budapesten él, és szüksége van arra, hogy egy professzionális cég szerelje meg a gázkészüléket hívjon minket. Ha minket kér fel a gázkészülékének a megszerelésére, akkor garantálni tudjuk, hogy gyorsan megfogjuk szerelni. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülék szerelő árak

A gázkészülékeknek a szerelési díja rendkívül változó összeg. Nagyon sok mindentől függ, például attól, hogy milyen készülékről beszélünk pontosan és mi a meghibásodásnak a jellege. Épp ezért pontos összeget csak a helyszínen tudunk mondani, de ha felhív minket telefonon, akkor már tudunk beszélni a részletekről is. Hívjon minket bizalommal.

Gázkazán karbantartás

Cégünk vállalja a gázkazánoknak a karbantartását. A karbantartást sokan elhanyagolják, pedig ez egy kulcsfontosságú szolgáltatás annak érdekében, hogy a készülék hosszú élettartamú és biztonságos legyen. Egy karbantartásnak az ára töredéke egy szereléshez képest, így mindenképp megéri elvégeztetni.

A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket, megnézi, hogy minden rendben van-e vele. Ha igen, akkor átadja a készüléket, ha pedig nem, akkor megbeszéli Önnel a további teendőket. A karbantartás során ki is tisztítja a készüléket. Kérjük keressen fel minket, ha egy évben egyszer karban van tartva a készülék, akkor már mindent megtett azért, hogy sokáig, gond nélkül működjön a készülék.

Gázkészülék szerelő

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute