Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelőként vállaljuk a konyhák, fürdőszobák és más helyiségeknek a teljeskörű ellátását javítás, szerelés, karbantartás és kivitelezés terén. Budapesten vállaljuk a munkálatokat, keressen minket bizalommal ha vízvezeték szerelőt keres.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vízvezeték szerelő Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő

Cégünk vállalja a vízvezeték szerelési munkálatokat. Ebbe sok minden bele tartozik, többek között a csapcsere, csaptelepcsere, lefolyó szifon csere, csőszivárgás megszüntetés, duguláselhárítás, mosógépek stangjának építése, wc szerelés, konyhai mosogató csere, kád beszerelés, zuhanykabin csere stb.

Széleskörűen ellátjuk a vízvezeték szerelési problémákat. Otthonában kívül és belül is vállaljuk a munkálatokat. Javítunk, cserélünk, beszerelünk és karbantartunk. Vállaljuk a vízszerelési beszereléseket, így a kivitelezést is. A meghibásodott készülékeket a legjobb tudásunk szerint javítjuk meg.

Ha szükséges akkor hegesztünk is. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését, hogyha vízvezeték szerelőt keres!

Ajánlatkérés

Vízszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a vízszerelési munkálatokat. A munkálatok egyrészénél mindenképp szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre. Ha felkeres minket telefonon, akkor megbeszélünk egy időpontot, amikor megejtjük ezt a felmérést. Itt tudunk beszélni a további munkálatokról, valamint a szerelésnek a díjáról.

Vállaljuk a konyhákat, fürdőszobákat, wc-ket, és minden más helyen előkerülő problémának a helyreállítását. Ha eltört, megrepedt, ha szivárog, ha nem működik, akkor feltétlenül keressen fel minket és mi helyre hozzuk. 

Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Vízvezeték szerelő
Vízvezeték szerelő

Konyha vízszerelés

Vállaljuk a konyhákban a vízszerelést. Többek között vállaljuk a csapcserét, csaptelepcserét, lefolyó szifon cserét, duguláselhárítást, mosógép és mosogatógép stangok kiépítését vagy átépítését, teljeskörű felújítást. Ha szükséges, akkor hegesztési munkálatokat is vállalunk. Komplett konyhai blokkok megtervezését és kivitelezését is vállaljuk. A nagyobb munkálatokat előtt mindig szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra.

Csőszivárgás megszüntetés

Cégünk vállalja a csőszivárgás megszüntetését. Ha tudja, vagy csak gyanítja, hogy csőszivárgás van otthonában, akkor fontos, hogy minél előbb felkeressen minket. Az ilyen problémákat gyorsan meg kell oldani, így amint csak lehet elkezdjük a javítási munkálatokat. Keressen minket bizalommal.

WC szerelés

Cégünk teljeskörűen vállalja a wc szerelést. Vállaljuk a meghibásodott wc kagylók, wc tartályoknak a szerelését. Törés, repedés, szivárgás esetén vállaljuk javítást, rövid határidőn belül. A wc szerelés során nem csak a meghibásodott készülékeket vállaljuk, hanem a kivitelezést is.

Vállaljuk a javítás mellett a wc-k, fürdőszobáknak a megtervezését és kivitelezését igény szerint. Az ilyen típusú munkálatok során mindig szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre, amely során minden részletet megnézünk és megbeszélünk, így adunk Önnek egy ajánlatot, árral együtt.

A WC szerelést kiegészítve vállaljuk a vízvezetékek szerelését is, valamint azoknak is a kivitelezését. Mindent vállalunk, ami vízszerelés, így kérjük keressen fel minket, hogyha jó vízvezeték szerelőt szeretne. Várjuk megkeresését.

Vízvezeték szerelő
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute