Klíma javítás

Cégünk vállalja a klíma javítást. Ha azt tapasztalja, hogy a klímája meghibásodott, akkor fontos, hogy minél előbb felkeressen minket, hogy megszereljük azt. Ilyen esetekben fontos, hogy ne használja tovább a készülék, lehetőség szerint kapcsolja ki.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás Klíma javítás

Klíma javítás

Cégünk vállalja a klíma javítást. Ha azt tapasztalja, hogy a klímája meghibásodott, akkor fontos, hogy minél előbb felkeressen minket, hogy megszereljük azt. Ilyen esetekben fontos, hogy ne használja tovább a készülék, lehetőség szerint kapcsolja ki. A hibásan működő klíma még komolyabb problémákat is tud okozni.

Kérjük keressen fel minket, hogyha valami probléma történt a készülékével. Akár a telefonhívást követő másnap már kitudunk Önhöz szállni és megtudjuk oldani a problémáját. A klíma javítás során először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során pontosan megállapítjuk, hogy milyen problémák találhatóak a készülékben.

Ezek mentén kezdjük el a klíma készülékeknek a javítását. A klíma készülékek javítását rutinos, tapasztalt kollégáink végzik. Garantálni tudjuk azt, hogy az általunk megszerelt klíma újra jól fog működni. A javítás mellett vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését és a karbantartását is. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Klíma javítás panellakásban

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a javítását panellakásokban is. A panellakások esetében fontos, hogy a könnyen hozzá tudjunk férni a készülékhez. Ez igaz a beltéri és a kültéri egységre is. Fontos, hogy hozzátudjunk férni, így ajánlatos még a kiszállásunk előtt elpakolni onnan, eltolni a bútorokat. A közeli bútorokat érdemes letakarni valamilyen fóliával is.

Ha meghibásodott a készüléke, akkor fontos, hogy minél hamarabb felkeressen minket. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha probléma van a készülékével. Akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni és megtudjuk javítani a készülékét. Keressen minket bizalommal.

Klíma javítás
Klíma javítás

Klíma javítás Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a munkálatokat. Ha budapesti lakos és problémája van a klímájával akkor keressen fel minket. Gyorsan és jól javítjuk meg a készülékeket. Ha felhív minket akkor tud velünk időpontot egyeztetni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha problémát észlel készülékével kapcsolatban.

Klíma javítás azonnal

Ha meghibásodik a klíma, akkor fontos, hogy minél hamarabb felkeressen minket. Ha a klíma hibásan működik, akkor akár olyan komoly problémák is keletkezhetnek, amelyeket nem tudunk majd a későbbiekben orvosolni. Ha bármilyen hibát lát a készülékén, akkor hívjon fel minket, és amíg nem javítjuk meg a készülékét, addig ne is használja.

Klíma javítás után klíma karbantartás

Ahhoz, hogy elkerüljük a klímának az első, vagy a következő meghibásodását ahhoz engedhetetlen az, hogy rendszeresen karban legyen tartva. A karbantartás fontos amiatt, hogy a készülék ne hibásodjon meg, hiszen egy karbantartás során a szakember alaposan végig vizsgálja a készüléket és felfedezi a hibákat.

Azonban a karbantartás nem csak a meghibásodás elkerülése miatt fontos. Amiatt is fontos, hogy a készülék ne működjön az egészségre káros módon. A klíma készülékeknek a beltéri egységében egy nedves, meleg környezet van, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak, fertőzéseknek.

A karbantartások során épp ezért fontos a készülékeknek a teljeskörű kifertőtlenítése. Mi a karbantartás alkalmával alaposan kifertőtlenítjük a beltéri egységet, valamint egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük a kültéri egységet. A karbantartást érdemes a nyári szezon megkezdése előtt megvalósítani. Hívjon minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Klíma javítás

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés