Klíma gázfeltöltés

A klíma készülékeknél, ha szükséges, akkor elvégezzük a gázfeltöltést. Hívjon minket bizalommal, hogyha gázfeltöltést szeretne. A gáznyomás szintjét minden karbantartás során ellenőrizzük. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

Ha a kifújt levegő hőmérséklete nincs a megfelelő tartományba, akkor szükséges a gázfeltöltés. A karbantartási vizsgálatok során a szakemberek mindig ellenőrzik a gáznak a töltöttségi szintjét, így egy rutin karbantartás alatt mindig kiderül, hogyha nem megfelelő a gáztömörség. Ha megfelelőnek ítélik a nyomást akkor nem kell bontani a rendszert, azonban ha nem megfelelő a nyomás, akkor bontanak és feltöltik a rendszert.

A klímát általában szerelő tölti fel gázzal. Erre azért van szükség, mert amikor megbontjuk a klímát, akkor gáz szabadul fel, amely környezetkárosító hatású. Épp ezért fontos, hogy szakember végezze el a gázfeltöltést. Ideális esetben a karbantartás évente minimum egyszer, de inkább kétszer történik meg. Ha ilyen gyakorisággal történik meg a karbantartás, akkor biztos, hogy idejében fogjuk észrevenni a gázhiányt.

Kérjük, hogyha azt tapasztalja, hogy nem hűt megfelelően a klímája, akkor keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, vagy akár írhat is nekünk emailt az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását.

Ajánlatkérés

Klíma gázfeltöltés rendszeressége

Ha a klíma gázfeltöltés rendszeresen megtörténik, akkor valószínűsíthető, hogy valamilyen probléma van a klímával. A gázfeltöltés mindig csak egy ideiglenes megoldás, mindig van egy probléma, ami okozza a klíma gázszivárgását. Fontos, hogy ezt a problémát minél előbb feltárjuk, hiszen egy hibásan működő készüléknek rövidebb az élettartama, valamint nem élvezhető ki teljesen a készülék előnye.

Hívjon minket, hogyha javításra van szüksége. Cégünknél rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik könnyedén megtudják javítani a klímákat. Keressen fel minket bizalommal. 

Klíma gázfeltöltés
Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés azonnal

Ha úgy ítéli meg, hogy a gázfeltöltésre minél hamarabb sort kell keríteni, akkor keressen fel minket bizalommal. Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, így a gázfeltöltést gyorsan eltudjuk végezni. Ha gázfeltöltést szeretne, akkor mindenféleképpen keressen fel minket telefonon, és a lehető legkorábbi dátumra adunk Önnek időpontot. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását. 

Klíma gázfeltöltés Budapesten

Cégünk vállalja a klímáknak a gázfeltöltését Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk. A gázfeltöltés a karbantartásnak az egyik eleme, így a gázfeltöltés során ki is tisztítjuk a készüléket. Tavasszal és ősszel megsokasodnak a felkeresések, így minél hamarabb keressen fel minket, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. 

Várjuk megkeresését!

Klíma karbantartás

Cégünk természetesen vállal klíma karbantartást is. A karbantartás egy rendkívül fontos része a klíma fenntartásának. Miért fontos a klíma karbantartás? A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás környezet, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, gombáknak, penészeknek, vírusoknak.

Ha ezek a mikroorganizmusok elszaporodnak a készülékben, akkor elszaporodnak a lakás levegőjében is. Ha valaki ezt a szennyezett levegőt szívja, akkor könnyen komoly légúti betegségeket is szerezhet. Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha évente legalább egyszer, de inkább kétszer ki van tisztítva a készülék. A klíma karbantartás során alaposan kitisztítjuk a készüléket.

A beltéri egységet kifertőtlenítjük, a kültéri egységet pedig egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. A „klíma gázfeltöltés ára” bekezdésben olvashatja, hogy milyen árakkal dolgozunk. Ha szeretne karbantartást, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. A telefonbeszélgetés során időpontot egyeztetünk. Hívjon minket bizalommal.

Klíma gázfeltöltés

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
55.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
5.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
7.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma karbantartás, gázfeltöltés

Karbantartás, tisztítás

Beltéri egység karbantartása és tisztítása
12.500 Ft + áfa

Kültéri egység karbantartása és tisztítása
7.500 Ft + áfa

Teljes klíma karbantartása és tisztítása
20.000 Ft + áfa

Ne feledje, ha mi szereltük be klímáját, az első tisztítás ingyenes!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute