Klímatisztítás

Cégünk vállalja a klímatisztítást. Budapesten vállaljuk a klíma készülékeknek a tisztítását. Vállaljuk a klímatisztítást beltéri és kültéri egységek esetén. Teljes klímatisztítást és karbantartást is kérhet! Hívjon fel és kiszállunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatisztítás Klímatisztítás

Klímatisztítás

Cégünk vállalja a légkondicionáló készülékeknek a tisztítását. A beltéri és a kültéri egységeket egyaránt vállaljuk. A beltéri egységen egy alapos fertőtlenítést végzünk el, a kültéri egységen pedig egy vegyszeres vizes átmosást végzünk el. A klímatisztítás nagyon fontos dolog a készülék és az egészség szempontjából.

A klíma beltéri egysége egy nedves, párás hely, amely tökéletes táptalaja a baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak. Ezek, hogyha túlságosan elszaporodnak akkor bekerülnek a légtérbe. Az ilyen mikroorganizmusokkal átszőtt levegőt belélegezve olyan betegségek alakulhatnak ki, mint például a tüdőgyulladás. Ez ellen nagyon fontos védekezni, a megoldás csak a klímatisztítás lehet.

A klímatisztítás a készülék élettartama miatt is fontos, hiszen egy szennyeződésekkel teli készülék nem tud olyan minőségben üzemelni, mint ahogy elvárnánk, így idő előtt tönkre fog menni, akár véglegesen is. Épp ezért fontos, hogy rendszeresen legyen kitisztítva a klíma. Az árakról és a gyakoriságról lejjebb görgetve bővebben is olvashat. Ha klímatisztítást szeretne, akkor kérjük hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Klímatisztítás gyakorisága

A klíma tisztítás nagyon fontos, azonban az is fontos, hogy hányszor és mikor van kitisztítva. Az ideális az, hogyha évente kétszer van. Ez kiváltképp a fűtésre is használt klímáknál fontos, ahol egész évben folyamatosan használva van a klíma, így nem elég az, hogyha csak egyszer van kitisztítva a készülék. Jobb a kettő, de egynek mindenképp meg kell történnie. A klíma nem lesz túl egészséges és biztonságos, hogyha évekig nincs kitisztítva.

Fontos kérdés az, hogy mikor legyen kitisztítva. Leginkább szezon előtt érdemes kitisztítani a klímát. Tavasszal mindenképp legyen kitisztítva, mivel nyáron jelentősen igénybe van véve a készülék. Ha fűtésre is használja, akkor késő ősszel, még mielőtt jönnének a hidegebb napok érdemes kitisztítani.

Klímatisztítás
Klímatisztítás

Klímatisztítás Budapesten

Cégünk vállalja a klímatisztítást Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha klímatisztítást szeretne. A kapcsolat felvétel másnapján akár már ki is tudunk szállni és eltudjuk végezni a klímatisztítást. Hívjon fel minket, hogyha Budapesten van szüksége klímatisztításra.

Klímatisztítás azonnal

Ha úgy látja, hogy a klímatisztítást sürgősen el kell végezni, akkor hívjon fel minket. Mi hétvégén is dolgozunk, így a terheltségünktől függően szállunk ki. A boltokban lehet kapni különböző klímatisztító szereket, ezeket lehet használni, azonban fontos kiemelni, hogy egyáltalán nem helyettesítik a szerelő által elvégzett karbantartást. Ha problémát tapasztal a készülékével, akkor ne használja, hanem keressen fel minket!

Klímatisztítás otthon

A klímát lehet tisztítani otthon. Azonban fontos kiemelni, hogy egy otthoni tisztás egyáltalán nem tud fölérni egy speciális, szakember által elvégzett tisztítással. A szakember kezében olyan professzionális eszközök vannak, amelyekkel garantálni tudjuk azt, hogy a baktériumoknak majdnem az egésze meg fog semmisülni. A boltokban kapható klímatisztító szerek azonban csak részeredményeket képesek elérni.

A klímatisztítás a szerelő által egy professzionális, és valóban a célt szolgáló intézkedés. Az otthoni klímatisztítás nagyon keveset ér, felesleges is ezzel bajlódni. Ráadásul az, ami egy szerelőnek már rutin, begyakorlott mozdulat, az egy átlagembernek az idejéből nagy részt eltud venni, hiszen nincsen tapasztalata abban, hogy hogyan kellene klímát tisztítani.

Ha megfelelő minőségű tisztítást szeretne, ha valóban azt szeretné, hogy a klímája tiszta és egészséges levegőt fújjon, akkor keressen fel minket bizalommal. Mi elvégezzük a klímatisztítást.

Klímatisztítás

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés