Klímaszerelés árak

Cégünk vállalja a teljeskörű klímaszerelést. Vállaljuk a klímáknak a beszerelését, a megjavítását valamint a karbantartását. Kedvező árakon dolgozunk. Budapesten belül bárhova vállaljuk a kiszállást. Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés árak Klímaszerelés árak

Klímaszerelés árak

Cégünk vállalja a klímaszerelést. Ezen belül vállaljuk a klímáknak a javítását, a szerelését, a bekötését és a karbantartását. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Ha hibás klímáról van szó, akkor keressen fel minket. Tapasztalt munkatársaink gyorsan és szakszerűen ellátják a klímáját, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a készülék újra jól működjön.

Vállaljuk a beszerelést is. Nálunk mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen adottságai vannak a háznak, megnézzük, hogy hova lehet beszerelni a klímát, valamint azt is megbeszéljük, hogy pontosan milyen klímára lenne szüksége.

A karbantartás rendkívül fontos annak érdekében, hogy a készülék mindig tökéletesen működjön. Lejjebb görgetve olvashatja a részleteket a karbantartásról. Ha az árainkról szeretne érdeklődni akkor kérjük keressen fel minket telefonon! Részletesebb ismeretek szükségesek ahhoz, hogy árakat tudjunk mondani. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre.

Klímaszerelés árakat ide kattintva tudja megtekinteni.

Klímaszerelés panellakásba

Természetesen a panellakásokba is megvalósítható a klímáknak a meg és a beszerelése. A panellakások esetében nagyon fontos, hogy könnyen megközelíthető legyen mind a két készülék. Jó lehetőség az, hogyha a kültéri egységet erkélyre tudjuk felszerelni, azonban, ha ez nem megoldható, akkor egy ablak alá kell felszerelnünk. Ilyenkor fontos, hogy az ablak előtt ne legyen semmi.

Ha panellakásban él, és klímaszerelésre van szüksége, akkor keressen fel minket. Mi teljeskörűen ellátjuk a problémáját. Hívjon minket bizalommal!

Klímaszerelés árak
Klímaszerelés árak

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a klímaszerelést. Ha Budapesten él és szüksége van egy klímaszerelőre, akkor feltétlenül minket keressen fel. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Keressen fel minket bizalommal.

Klímaszerelés azonnal

A klímákkal kapcsolatban akadhatnak olyan problémák, amelyeket szinte azonnal meg kell oldani. Ilyen esetekben fontos, hogy ne használja tovább a készüléket, mivel az további problémákat tud okozni. Ilyen esetekben mindenképp fontos, hogy minél hamarabb felkeressen minket. Hívjon minket telefonon, és a lehető leghamarabb kiszállunk, hogy megjavítsuk készülékét.

Klímaszerelés helyett klíma karbantartás

Nagyon fontos, hogy jó klíma legyen kiválasztva, valamint az is, hogy jól legyen és jó helyre legyen beszerelve a klíma. Azonban ahhoz, hogy a klíma mindig tökéletesen működjön ahhoz elengedhetetlen a karbantartás. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor kisebb az esélye annak, hogy meghibásodik a készülék. Természetesen a meghibásodott klímák javítását is vállaljuk.

Egy karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja a készüléket. A beltéri és a kültéri egységet egyaránt. Erre egyrészről azért van szükség, mert a beltéri egységben megtudnak telepedni különböző baktériumok, vírusok, amelyek betudnak jutni a légtérbe és ezáltal megtudnak minket betegíteni. A szakember alaposan kifertőtleníti a beltéri egységet. Másrészről azért van szükség a karbantartásra, mert a kültéri egységen megtelepedett por és szennyeződés befolyásolhatja a klíma működését, negatív irányba.

Ha karbantartást szeretne, akkor mindenféleképpen keressen fel minket és egyeztessünk időpontot.

Klímaszerelés árak

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
55.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
5.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
7.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma karbantartás, gázfeltöltés

Karbantartás, tisztítás

Beltéri egység karbantartása és tisztítása
12.500 Ft + áfa

Kültéri egység karbantartása és tisztítása
7.500 Ft + áfa

Teljes klíma karbantartása és tisztítása
20.000 Ft + áfa

Ne feledje, ha mi szereltük be klímáját, az első tisztítás ingyenes!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute