Gázkonvektor csere

Cégünk vállalja a gázkonvektornak a cseréjét. Kéményes és parapetes készülékeket vállalunk. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást. A csere mellett vállaljuk a javítást, és a karbantartást is. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor csere Gázkonvektor csere

Gázkonvektor csere

Cégünk vállalja a gázkonvektoroknak a cseréjét. Kéményes és parapetes konvektorokat vállalunk. Alapvetően Budapesten vállaljuk a gázkonvektoroknak a cseréjét. A konvektor egy hosszú, akár évtizedekig jól működő készülék, amellyel általában semmi gond nem szokott lenni, főleg akkor, hogyha rendszeresen van karbantartva.

Azonban több ok is lehet arra, hogy lecseréljük a gázkonvektort. Nyilvánvaló eset az, amikor a készülék már egyáltalán nem működik, nem lehet használni. Ilyenkor cserére van szükség. Cserére van szükség akkor is, amikor a készüléknek olyan hibája van, amelyet már nem lehet megjavítani.

Akkor is jó ötlet lecserélni, hogyha a készülék már túl sok gázt fogyaszt. A modernebb készülékek már sokkal kevesebb gázzal is jól tudnak fűteni, így jelentős összegeket tud spórolni. Gázkonvektort le lehet cserélni másfajta fűtési rendszerre is, például kazánra. Erről lejjebb görgetve tud olvasni. Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkön. Keressen fel minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkonvektor cseréje radiátorra

A gázkonvektorokat természetesen le lehet cserélni radiátorra. Itt fontos, hogy legyen egy fűtő készülék, például egy gázkazán. Ha szeretné véglegesen lecserélni a gázkonvektorát, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. A gázkonvektornak a lecserélése egy nagyobb feladat.

Épp ezért fontos az, hogy felkeressen minket. Mi elvégzünk egy előzetes helyszíni felmérést, amely során felmérjük otthonát, és megtervezzük a gázkonvektornak a cseréjét. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Gázkonvektor csere
Gázkonvektor csere

Gázkonvektor csere ára

A gázkonvektor cseréjének az ára nagyon sok mindentől függ. Hogyha szeretné tudni, hogy a gázkonvektor cseréje mennyibe fog kerülni, akkor keressen fel minket. Ha felhív minket, akkor megtudunk beszélni egy időpontot, amikor kiszállunk otthonába, felmérjük azt, és adunk egy árajánlatot.

Gázkonvektor csere Budapest

Cégünk vállalja a gázkonvektoroknak a cseréjét Budapesten. A csere mellett vállaljuk a gázkonvektoroknak a javítását, karbantartását, bekötését. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha gázkonvektort szeretne cserélni.

Gázkonvektor karbantartás

Cégünk vállalja a gázkonvektor karbantartást. A gázkonvektoroknál fontos, hogy hosszú élettartamú legyen és mindig biztonságosan működjön. Hogy legyen ezt elérni? A rendszeresen karbantartással.

Egy karbantartás során a szakember alaposan megnézi a készüléket, és elvégzi a kitisztítást. Ellenőrzi többek között a gyújtókapcsolót, elektromos vezetéket, gyújtólángcsövet, fúvókát, lángképet, tömörséget, gázcsapot, bekötőcsövet, stb. A rendszeres karbantartás során biztosíthatjuk arról Önt, hogy a készülék biztonságos lesz és hosszú élettartamú lesz.

Gázkonvektor csere

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute