Gázkonvektor csere

Cégünk vállalja a gázkonvektornak a cseréjét. Kéményes és parapetes készülékeket vállalunk. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást. A csere mellett vállaljuk a javítást, és a karbantartást is. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor csere Gázkonvektor csere

Gázkonvektor csere

Cégünk vállalja a gázkonvektoroknak a cseréjét. Kéményes és parapetes konvektorokat vállalunk. Alapvetően Budapesten vállaljuk a gázkonvektoroknak a cseréjét. A konvektor egy hosszú, akár évtizedekig jól működő készülék, amellyel általában semmi gond nem szokott lenni, főleg akkor, hogyha rendszeresen van karbantartva.

Azonban több ok is lehet arra, hogy lecseréljük a gázkonvektort. Nyilvánvaló eset az, amikor a készülék már egyáltalán nem működik, nem lehet használni. Ilyenkor cserére van szükség. Cserére van szükség akkor is, amikor a készüléknek olyan hibája van, amelyet már nem lehet megjavítani.

Akkor is jó ötlet lecserélni, hogyha a készülék már túl sok gázt fogyaszt. A modernebb készülékek már sokkal kevesebb gázzal is jól tudnak fűteni, így jelentős összegeket tud spórolni. Gázkonvektort le lehet cserélni másfajta fűtési rendszerre is, például kazánra. Erről lejjebb görgetve tud olvasni. Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkön. Keressen fel minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkonvektor cseréje radiátorra

A gázkonvektorokat természetesen le lehet cserélni radiátorra. Itt fontos, hogy legyen egy fűtő készülék, például egy gázkazán. Ha szeretné véglegesen lecserélni a gázkonvektorát, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. A gázkonvektornak a lecserélése egy nagyobb feladat.

Épp ezért fontos az, hogy felkeressen minket. Mi elvégzünk egy előzetes helyszíni felmérést, amely során felmérjük otthonát, és megtervezzük a gázkonvektornak a cseréjét. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Gázkonvektor csere
Gázkonvektor csere

Gázkonvektor csere ára

A gázkonvektor cseréjének az ára nagyon sok mindentől függ. Hogyha szeretné tudni, hogy a gázkonvektor cseréje mennyibe fog kerülni, akkor keressen fel minket. Ha felhív minket, akkor megtudunk beszélni egy időpontot, amikor kiszállunk otthonába, felmérjük azt, és adunk egy árajánlatot.

Gázkonvektor csere Budapest

Cégünk vállalja a gázkonvektoroknak a cseréjét Budapesten. A csere mellett vállaljuk a gázkonvektoroknak a javítását, karbantartását, bekötését. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha gázkonvektort szeretne cserélni.

Gázkonvektor karbantartás

Cégünk vállalja a gázkonvektor karbantartást. A gázkonvektoroknál fontos, hogy hosszú élettartamú legyen és mindig biztonságosan működjön. Hogy legyen ezt elérni? A rendszeresen karbantartással.

Egy karbantartás során a szakember alaposan megnézi a készüléket, és elvégzi a kitisztítást. Ellenőrzi többek között a gyújtókapcsolót, elektromos vezetéket, gyújtólángcsövet, fúvókát, lángképet, tömörséget, gázcsapot, bekötőcsövet, stb. A rendszeres karbantartás során biztosíthatjuk arról Önt, hogy a készülék biztonságos lesz és hosszú élettartamú lesz.

Gázkonvektor csere

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute