Vizes berendezések szerelése

A vízszerelés számos területén állunk rendelkezésre. Tapasztaltak vagyunk többek között a vízvezeték kiépítés, szerelés, vízóracsere, zuhanykabin, mosdók cseréje területén. Vizes berendezések szerelését, karbantartását, javítását egyaránt vállaljuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Vizes berendezések szerelése Vizes berendezések szerelése

Szolgáltatásaink röviden

  • Épületen belüli vízvezeték rendszer szerelése
  • Csővezetékek cseréje
  • Csőtörések, ázások megszüntetése
  • Vízóra cseréje, új vízóra terveztetése, kiépítése
  • Víztisztító berendezések, vízlágyítók beépítése, szerelése
  • Szerelvények (sarokszelep, szifon, csaptelep) beépítése és szerelése
  • Fürdőszobai vizes berendezések (zuhanytálca, kád, mosdók, WC csésze és tartály, bidé, stb) bekötése, szerelése, javítása
  • Konyhai vizes berendezések (mosogató, csaptelep, mosogatógép, stb)bekötése, szerelése, javítása

Az épületen belül minden feladatot el tudunk látni, ami a vízzel kapcsolatos. Kezdve a csővezeték szerelésétől a szerelvények beépítésén keresztül, a berendezések beszereléséig. Amennyiben nem biztos abban, hogy az Ön problémája szerepel-e a tevékenységi körünkben, ne habozzon, érdeklődjön!

Ajánlatkérés

Épületgépészeti szolgáltatások

Házunk, lakásunk használatának egyik legfontosabb része a megfelelő a vízellátás. Manapság a vízvezetékrendszer csövei a falban, vagy a padlóban vannak elhelyezve,ezért különösen fontos a körültekintő szerelés. Hiszen ezek meghibásodása általában csak később vehető észre, amikor a elszivárgó víz károkat okoz. Ezért is nagyon fontos, hogy a vízszereléssel kapcsolatos munkát mindig bízza képzett szakemberre! Szerelőinknek nagy tapasztalata van az új vízvezetékek kiépítése és a régi csővezetékek cseréjének területén egyaránt.

Vállaljuk új vízóra kiépítését a terveztetéstől a teljes körű kivitelezésig. Valamint almérő pont kiépítésében, vízórájának cseréjében is számíthat szakembereinkre.

A csővezetékekhez számos eszköz, berendezés csatlakozik. Ezek felszerelését, beüzemelését szintén vállaljuk, kérésre szakértő tanácsadással is szolgálunk. A vízmelegítés megoldása, a vízszűrő vagy vízlágyító berendezések beszerelése csak a munkánk kezdetét jelenti. Új bojlerek bekötése, régi bojlerek, cseréje, vízkő mentesítése. 

Hiszen az alapvető vízhasználati tevékenységeknek ez még csak az alapját adja.

Vizes berendezések szerelése
Vizes berendezések szerelése

Munkák a fürdőszobában

A vízszerelés kapcsán az emberek többségének a fürdőszoba jut eszébe. Ez nem is csoda, hiszen a vizes berendezések legtöbbjét itt találjuk. 

Különböző szaniterek beszerelése, javítása, cseréje precízen, nagy gondossággal végezve!

Épített vagy szerelt zuhanykabin és zuhanytálca beszerelése, zuhany gégecső, zuhanyfej szerelése, javítása, cseréje. 

Különböző WC csésze beszerelése, monoblokkos valamint beépített WC tartály szerelése, cseréje, szükség esetén javítása. Gyorsöblítő szelep javítása, cseréje.

Mosdó, valamint annak szerelvényeinek beépítése, cseréje, tisztítása.

Mosógép vízellátásának biztosítása, valamint a vízelvezetés kiépítése. A mosó, illetve szárítógépek komplett beüzemelése.

Konyhai szolgáltatásaink

Mosogató beszerelése, a vízellátás valamint a szennyvízelvezetés kiépítése. Régi mosogatók tisztítása, karbantartása, cseréje.

A modern konyhák felszerelése a mosogatógép. Akár beépített, akár szabadonálló, mindenképpen szükséges a vízcsatlakozás biztosítása, valamint a használt víz elvezetésének kiépítése. Különösen fontos ügyelni a csatlakozások megfelelő záródására, hiszen a mosogatógép elektromos készülék, amelynek vízzel való találkozása komoly károkat eredményezhet.

Vízszerelési feladatait bízza szakemberre! Komoly károkat okozhat a nem kellő gondossággal kiépített vízvezetékrendszer.

Vizes berendezések szerelése
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute