Gázszerelés árak

A gázszerelés ára rendkívül sok mindentől függ. Milyen készülékről van szó? Hány éves a készülék? Mi a pontos meghibásodás? Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot, hogyha az árainkról szeretne érdeklődni. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelés árak Gázszerelés árak

Gázszerelés árak

Cégünk vállalja a gázszerelési munkálatokat. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantált az, hogy tökéletesen elfogjuk látni a készülékét. Cégünk vállalja a gázkészülékeket, többek között a gázkazánt, a gázkonvektort, a gázbojlert, a gáztűzhelyt, a gázvízmelegítőt és más készülékeket.

A gázszerelésnek az ára rendkívül változó. Sok mindentől függ a gázszerelés ára. Egyrészről függ attól, hogy milyen készülékről van szó pontosan, például tűzhelyről, vagy kazánról. Függ attól, hogy mi a készülék pontos típusa, hogy hány éves a készülék, hogy az elmúlt években hányszor volt karbantartva, és a legfontosabb, hogy mi a konkrét meghibásodás.

Ezt azonban csak akkor lehet megmondani, ha már látjuk a készüléket. Mi mindig elvégzünk egy előzetes diagnosztikát, amely során feltárjuk a készüléknek a hibáját vagy a hibáit. Ha az árainkról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Várjuk hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. De email is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Keressen minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázszerelés

Cégünk vállalja a gázszerelést. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen megfogjuk szerelni a gázkészüléket. Márkafüggetlenül vállaljuk a gázkészülékeket. Jól ismerjük már a Magyarországon forgalmazott márkákat és a készülékeket.

Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészülékével valami probléma van akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket, lehetőség szerint a gázt is kapcsolja ki. Minél hamarabb keressen fel minket, hogy megtudjuk oldani a problémáját. Rutinos, tapasztalt szerelőinkre nyugodtan rábízhatja készülékét.

Gázszerelés árak
Gázszerelés árak

Gázszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a gázszerelést. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Egy gyors időpont egyeztetést követően a megbeszélt időben kiszállunk otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Gázszerelés azonnal

Cégünk vállalja a gázszerelést gyorsan. A gázkészülékek esetében akadhatnak olyan problémák, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani. Ilyen esetekben fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szakembert. Hívjon fel ilyen esetekben minket. Mi a lehetőségeinkhez képest gyorsan reagálunk és szállunk ki Önhöz.

Gázszerelés, gázkarbantartás

A gázkészülékek esetében nagyon fontos a rendszeres karbantartás. Ha a gázkészülékek nincsenek megfelelően karbantartva akkor sokkal kevesebb lesz a várható élettartam, valamint nem lehet garantálni azt, hogy a készülék maga biztonságos lesz.

Ha évente egyszer, a fűtési szezont megelőzően karban van tartva a készülék, akkor biztosítva vagyunk, hogy a készülék biztonságosan üzemel, nem valószínű, hogy váratlanul meg fog hibásodni. A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket. Ha szükséges akkor ki is tisztítja a készülék elemeit. A karbantartás végeztével megállapítja, hogy a készülék alkalmas-e egy következő fűtési szezonra. Ha nem, akkor Önnel egyeztetve megbeszéli, hogy milyen javítási munkálatokra lenne szükség.

Ha karbantartásra lenne szüksége, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal! Várjuk hívását.

Gázszerelés árak

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés