Gázszerelés árak

A gázszerelés ára rendkívül sok mindentől függ. Milyen készülékről van szó? Hány éves a készülék? Mi a pontos meghibásodás? Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot, hogyha az árainkról szeretne érdeklődni. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázszerelés árak Gázszerelés árak

Gázszerelés árak

Cégünk vállalja a gázszerelési munkálatokat. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantált az, hogy tökéletesen elfogjuk látni a készülékét. Cégünk vállalja a gázkészülékeket, többek között a gázkazánt, a gázkonvektort, a gázbojlert, a gáztűzhelyt, a gázvízmelegítőt és más készülékeket.

A gázszerelésnek az ára rendkívül változó. Sok mindentől függ a gázszerelés ára. Egyrészről függ attól, hogy milyen készülékről van szó pontosan, például tűzhelyről, vagy kazánról. Függ attól, hogy mi a készülék pontos típusa, hogy hány éves a készülék, hogy az elmúlt években hányszor volt karbantartva, és a legfontosabb, hogy mi a konkrét meghibásodás.

Ezt azonban csak akkor lehet megmondani, ha már látjuk a készüléket. Mi mindig elvégzünk egy előzetes diagnosztikát, amely során feltárjuk a készüléknek a hibáját vagy a hibáit. Ha az árainkról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Várjuk hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. De email is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Keressen minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázszerelés

Cégünk vállalja a gázszerelést. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen megfogjuk szerelni a gázkészüléket. Márkafüggetlenül vállaljuk a gázkészülékeket. Jól ismerjük már a Magyarországon forgalmazott márkákat és a készülékeket.

Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészülékével valami probléma van akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket, lehetőség szerint a gázt is kapcsolja ki. Minél hamarabb keressen fel minket, hogy megtudjuk oldani a problémáját. Rutinos, tapasztalt szerelőinkre nyugodtan rábízhatja készülékét.

Gázszerelés árak
Gázszerelés árak

Gázszerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a gázszerelést. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Egy gyors időpont egyeztetést követően a megbeszélt időben kiszállunk otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Gázszerelés azonnal

Cégünk vállalja a gázszerelést gyorsan. A gázkészülékek esetében akadhatnak olyan problémák, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani. Ilyen esetekben fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szakembert. Hívjon fel ilyen esetekben minket. Mi a lehetőségeinkhez képest gyorsan reagálunk és szállunk ki Önhöz.

Gázszerelés, gázkarbantartás

A gázkészülékek esetében nagyon fontos a rendszeres karbantartás. Ha a gázkészülékek nincsenek megfelelően karbantartva akkor sokkal kevesebb lesz a várható élettartam, valamint nem lehet garantálni azt, hogy a készülék maga biztonságos lesz.

Ha évente egyszer, a fűtési szezont megelőzően karban van tartva a készülék, akkor biztosítva vagyunk, hogy a készülék biztonságosan üzemel, nem valószínű, hogy váratlanul meg fog hibásodni. A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket. Ha szükséges akkor ki is tisztítja a készülék elemeit. A karbantartás végeztével megállapítja, hogy a készülék alkalmas-e egy következő fűtési szezonra. Ha nem, akkor Önnel egyeztetve megbeszéli, hogy milyen javítási munkálatokra lenne szükség.

Ha karbantartásra lenne szüksége, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal! Várjuk hívását.

Gázszerelés árak

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute