Csaptelep szerelés

Cégünk vállalja a csaptelepeknek a szerelését, és további vízszerelési munkálatokat Budapesten, kedvező áron. Csapcserét, csaptelep cserét, lefolyó tisztítást, duguláselhárítást is vállalunk. Javítunk, cserélünk, átalakítunk, felújítunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Csaptelep szerelés Csaptelep szerelés

Csaptelep szerelés

Cégünk vállalja a csaptelepeknek a megszerelését és a beszerelését is egyaránt. Budapesten vállaljuk a csaptelepeknek a szerelését. Ha új csaptelepet szerelünk be, akkor mi először elzárjuk a sarokszelepeket. Ha nincsenek sarokszelepek, akkor a főcsapot kell elzárnunk. Ezt követően kitisztítjuk a meneteket és a csatlakozó felületeket.

Behelyezzük az új tömítéseket, majd fixre húzzuk a menetes csatlakozásokat. Ezzel kész is a csaptelep beszerelése. Ha nem tudja, hogy milyen csaptelep lenne a jó választás, akkor keressen fel minket, segítünk. Ha meghibásodott csaptelepről van szó, akkor keressen minket. Nem mindig a csaptelep lecserélése a jó megoldás, hiszen lehet, hogy nem a csaptelepnél van a probléma.

Ha azt tapasztalja, hogy csaptelepével probléma van, akkor keressen fel minket. Ha nem folyik a víz, csak kicsit folyik a víz, szivárog a víz, zajos, vízköves, akkor forduljon hozzánk. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, vagy akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Csapcsere és csaptelepcsere

Cégünk vállalja a csapcserét és a csaptelepcserét. Ha a csapnak, vagy a csaptelepnek problémája van, akkor jobb mielőbb megjavítani. Természetesen van lehetőség arra is, hogy kicseréljük a csapot, azonban, ha van lehetőség, akkor inkább megjavítjuk. A csapcsere során a fentebb leírtak szerint dolgozunk.

Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, így tökéletesen fogjuk beszerelni az új csapot, vagy csaptelepet. A csapcsere során törekszünk arra, hogy ezzel az új készülékkel ne történhessen meg semmilyen meghibásodás. Keressen fel minket bizalommal. 

Csaptelep szerelés
Csaptelep szerelés

Lefolyó tisztítás

A lefolyó tisztítás egy nagyon fontos dolog. Ezzel lehet elkerülni azt, hogy a lefolyó elduguljon. A legjobb praktikák közé sorolható az, hogyha ügyelünk arra, hogy darabos ételmaradékok ne kerüljenek a lefolyóba, és rendszeresen kitisztítjuk azt, például lefolyótisztító szerekkel. A lefolyó tisztítás történhet professzionális módon is, ez már a problémák esetén szükséges, kérjük ezzel kapcsolatban keressen fel minket bizalommal.

Duguláselhárítás

Cégünk vállalja a duguláselhárítást. Professzionális, speciális gépekkel végezzük el a duguláselhárítást. A duguláselhárítás során törekszünk arra, hogy ne történjen bontás, és a lehető legtisztább maradjon a környezet. A duguláselhárítás olyan gépekkel történik, mint a szívó-nyomó pumpa, a gépi spirál, vagy a womás csatornatisztító.

Konyhai és fürdőszobai felújítás, átalakítás

Cégünk nem csak a javítási munkálatokat vállalja, hanem a felújításokat, tervezéseket, kivitelezéseket is. Ha konyháját vagy fürdőszobáját szeretné átalakítani akkor hívjon minket, mi vállaljuk a vizes blokkoknak a megtervezését.

Ebbe beletartozik a csap, csaptelep beszerelés, a lefolyó beszerelés, a mosógép és mosogatógép stangok kiépítése, a WC tartály és kagyló beépítése, a konyhai mosogató beépítése, a kádak, zuhanyzók beépítése, a vízvezetékek ellenőrzése és esetleges javítása, és minden, ami a konyhához, vagy a fürdőszobához tartozik.

Vállaljuk a megtervezést és a kivitelezést. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogy elkezdődhessen a közös munka. Várjuk hívását.

Csaptelep szerelés
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute