Klímaszerelő

Ha klímaszerelőt keress, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését, javítását, karbantartását, gáz feltöltését. Budapesten dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelő Klímaszerelő

Klímaszerelő

Cégünknél több klímaszerelő szakember is dolgozik. Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a javítását, karbantartását, beszerelését, tisztítását, gázfelöltését. Teljeskörűen ellátjuk a klíma készülékeket. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a klíma készülékeket. Ha bekötésről van szó, akkor keressen fel minket, hiszen mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így tökéletesen beszereljük a készülékét.

Ahhoz, hogy a klíma jól működjön nem csak a jó beszerelés a fontos, hanem a későbbi karbantartás is. Mi elvégezzük a karbantartást. Miért fontos a karbantartás? Azért, hogy a készülék hosszú élettartamú legyen, és ne legyen káros az egészségünkre. Lejjebb görgetve részletesebben is olvashat a karbantartás fontosságáról.

Ha a klíma meghibásodik akkor fontos, hogy ne használja a továbbiakban, mivel komoly problémák is lehetnek. Ilyen esetben minél hamarabb keressen fel minket. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így biztosítani tudjuk arról, hogy gyorsan megfogjuk oldani a problémáját. Keressen fel minket bizalommal, hogyha klímáról van szó. Várjuk hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Klíma gázfeltöltés klímaszerelő által

Ha a kifújt levegő hőmérséklete nincs a megfelelő tartományban, akkor általában probléma van a gáznyomással. Ilyen esetekben tudunk gázfeltöltést alkalmazni. A karbantartási vizsgálatok során általában a szakemberek ellenőrzik, hogy milyen a nyomás. Így mindig kiderül, hogy minden rendben van-e.

Ha a klímát fel kell tölteni gázzal, akkor fontos, hogy csak és kizárólag szerelő végezze el ezt a műveletet. Csak így lehet garantálni azt, hogy a gázfeltöltés jól lesz elvégezve. Ha gázfeltöltésre kerül a sor akkor keressen fel minket! Várjuk megkeresését.

Klímaszerelő
Klímaszerelő

Klímaszerelés Budapesten klímaszerelő által

Cégünk vállalja a klímaszerelést Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Ha Budapesten él és szeretne klímát beszereltetni, vagy javítatni, vagy karbantartatni, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Klímaszerelő azonnal

Vannak olyan helyzetek, amikor minél hamarabb meg kell oldani a problémát. Ilyen esetekben is felkereshet minket, a terheltségünktől függően megpróbálunk minél közelebbi időpontot adni. Sürgős esetekben kérjük telefonon keressenek fel minket. Várjuk a hívásokat!

Klíma karbantartás klímaszerelő által

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a karbantartását. A karbantartás kiemelt fontosságú a klíma készülékeknek a hosszútávú működése, valamint a saját egészségünk érdekében. A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás hely, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, gombáknak, penészeknek, vírusoknak.

Ha ezek elterjednek, akkor könnyedén lehet szerezni olyan betegségeket, mint például a tüdőgyulladás. Épp ezért fontos a klímáknak a karbantartása. Ha a készülék folyamatosan koszolódik, leülepszik rajta a szennyeződés, akkor idővel a működésre is kihatással lesz, akár véglegesen is megtud hibásodni. A karbantartással lehet védekezni egyedül ezek ellen.

A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie. A szerelő alaposan megvizsgálja és kitisztítja a készülék. Jobb, hogyha évente kétszer van elvégezve a vizsgálat, de egyszer minimum meg kell történnie. Keressen minket bizalommal, hogyha karbantartásról van szó.

Klímaszerelő

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés