Inverteres klímaszerelés

Cégünk vállalja az inverteres klímaszerelést. Vállaljuk a javítást, a szerelést, a karbantartást és a bekötést. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Keressen fel minket bizalommal, hogyha inverteres klímája van, vagy szeretne!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Inverteres klímaszerelés Inverteres klímaszerelés

Inverteres klímaszerelés

Cégünk vállalja az inverteres klíma készülékeknek a szerelését. Vállaljuk az inverteres klímáknak a szerelését, karbantartását, bekötését és javítását. Ha azon gondolkozik, hogy inverteres klímát szeretne bekötni otthonába akkor keressen fel minket. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így segítünk Önnek a készüléknek a kiválasztásában is a bekötés mellett. Ha szeretné tudni, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak az inverteres klímának, akkor görgessen lejjebb, részletesen bemutatjuk.

A jól kiválasztott és jól beszerelt klíma csak akkor fog hosszútávon jól működni, hogyha rendszeresen karban van tartva. Mi természetesen a karbantartási munkálatokat is ellátjuk. Azonban ha meghibásodik a készülék, akkor sincs probléma, hiszen vállaljuk a készülékeknek a teljeskörű javítását.

Tapasztalt, rutinos szerelőink gyorsan megtudják oldani a problémákat. Ha jó munkát szeretne látni, akkor keressen fel minket. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Hívjon minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Inverteres klímaszerelés karbantartással

A karbantartás során a szakember alaposan kitakarítja a készüléket. A beltéri és a kültéri egységet egyaránt. A beltéri egységet alaposan kifertőtleníti, a kültéri egységet pedig egy vegyszeres vizes átmosásban részesíti. Erre több okból is szükség van. A beltéri egység belsejében egy nedves, meleg, párás környezetet találhatunk. Ez a környezet tökéletes helyszíne a különböző mikroorganizmusoknak, így a baktériumoknak, a vírusoknak, penészeknek, és a gombáknak.

A modern klímák már tartalmaznak öntisztító funkciót, azonban ez nem elég. Fontos, hogy a klímát egy szakember alaposan kifertőtlenítse. Cégünk vállalja ezt a feladatot. Keressen fel minket ezzel kapcsolatban bizalommal!

Inverteres klímaszerelés
Inverteres klímaszerelés

Inverteres klímaszerelés Budapest

Cégünk vállalja a klímaszerelést Budapesten. Teljeskörűen ellátjuk az inverteres klímakészülékeket. Vállaljuk a javítást, a karbantartást, a bekötést. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha budapesti lakos, és klímaszerelésre van szüksége!

Inverteres klímaszerelés azonnal

Vannak olyan esetek, amikor azonnali segítség nyújtásra van szükség. Ha klímájával bármilyen probléma történt, és úgy érzi, hogy ez halaszthatatlan, el kell látni minél előbb, akkor kérjük keressen fel minket. Lehetőségeinkhez képest a lehető legkorábbi időpontba kiszállunk Önhöz és megjavítjuk a készülékét. Sürgős esetekben mindenképp telefonon keressen fel minket. Várjuk hívását.

Inverteres klíma előnyei hátrányai – inverteres klíma szerelés

Korábban csak nem inverteres (ON/OFF) klímákat lehetett vásárolni, viszont ma már csak inverteres klímákat lehet forgalmazni. Az inverteres klímának több előnye is van, és persze hátránya is. Most ezeket mutatjuk be.

Az inverteres klíma szabályzása finomabb, szabályozhatóbb. Ha az inverteres klíma eléri a kívánt hőfokot, akkor nem kapcsol ki, hanem egy nagyon alacsony energiaszintű üzemmódba vált át, így folyamatosan megtudja tartani a hőmérsékletet, egyáltalán nincs hőingadozás. Az inverteres klímák ezen működésük miatt kevesebbet fogyasztanak. Nincs indítási áramlökés, a villamos hálózatot kíméli. Az inverteres klímák kifejezetten halkak.

Hátránya az ára és a felszerelése. Az ár sok esetben magas lehet, illetve kötelező, hogy szakember szerelje be. Azonban, ha ez meg van, akkor onnantól kezdve a készülék tökéletesen fog működni. Ha inverteres klímát szeretne otthonába, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klímaszerelés

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
55.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
5.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
7.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma karbantartás, gázfeltöltés

Karbantartás, tisztítás

Beltéri egység karbantartása és tisztítása
12.500 Ft + áfa

Kültéri egység karbantartása és tisztítása
7.500 Ft + áfa

Teljes klíma karbantartása és tisztítása
20.000 Ft + áfa

Ne feledje, ha mi szereltük be klímáját, az első tisztítás ingyenes!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute