Klímaszerelés Budapesten

Budapesten vállaljuk a klímaszerelést. Vállaljuk a klímáknak a beszerelését, a javítását, valamint a karbantartást is. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerzését is. Keressen fel minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését, javítását és karbantartását. Budapesten vállaljuk a klíma készülékeknek a teljeskörű ellátását. Ha klíma beszerelésről van szó, akkor mi beszerezzük a készüléket, elvégzünk egy előzetes helyszíni vizsgálatot, amely során felmérjük otthonát és megbeszéljük a részleteket.

A későbbiekben, hogyha meghibásodik a készülék, akkor természetesen hívhat minket. Szakképzett szerelőink könnyedén megfogják oldani a problémát. Gyors kiszállással dolgozunk, így nem kell heteket várnia arra, hogy a klímája újra jó legyen. Cégünk vállalja továbbá a karbantartást.

A karbantartás során a készüléket alaposan kifertőtlenítjük és átvizsgáljuk. Erre azért van szükség, hogy készülék sokáig jól működjön, és az egészségesre ne legyen káros. Hívjon fel minket, hogyha klímaszerelésre van szüksége! Keressen fel minket bizalommal telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Klíma szerelés házilag – klímaszerelés Budapesten

Ha meghibásodott a klíma, akkor nem ajánljuk a házi javításokat. Az újabb klímáknál akár a garanciát is el lehet veszíteni, hogyha nem szakember nyúl a készülékhez. Ha bármilyen problémát tapasztal a készülékével, akkor fontos, hogy felkeressen minket minél előbb.

A klímák komplex készülékek, így egy óvatlan mozdulattal is akár több tízezer, vagy több százezer forintos kárt lehet okozni, akár a készülék teljes tönkretételét is. Egy szakember gyorsan meg tudja állapítani a probléma okát, majd pedig szükségszerűen tudja kezelni is. Budapesten vállaljuk a klímaszerelést, hívjon minket bizalommal. 

Klímaszerelés Budapesten
Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés panellakásba Budapesten

A klímákat természetesen fel lehet szerelni panellakásokba is. A panellakásoknál az egyik mód az, hogy az erkélyre szereljük fel a kültéri egységet. Ha erre nincs lehetőség, akkor általában az ablakon át szereljük fel a kültéri egységet. Itt fontos, hogy könnyedén hozzáférjünk az ablakhoz, tehát ne legyen előtte például konyhapult. Ha klímát szeretne panellakásába, akkor keressen fel minket bizalommal.

Klímaszerelés azonnal Budapesten

Ha gyors klímaszerelésre van szüksége, akkor keressen fel minket. Mivel csak Budapesten belül vállaljuk a munkálatokat így mindenhova hamar kitudunk érkezni. Keressen fel minket, és a lehető legközelebbi időpontban kiszállunk Önhöz. Hétvégén is dolgozunk, így biztosan ellesz látva a készüléke. Keressen minket bizalommal.

Klíma beszereléssel Budapesten

Ha Ön tőlünk szerzi be a klíma készüléket, akkor a beszerelés során ajándékba adjuk a 2 méterig az alapcsövezést. Ebbe benne van a kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábel is. Ha nem tőlünk vásárolja meg a klíma készüléket, akkor a kiindulási ponttól számítjuk a csövek hosszát. A klíma beszerelésre egy év beszerelési garanciát adunk, kivételt képeznek az előcsövezett épületek.

Keressen fel minket bizalommal! Segítünk kiválasztani a megfelelő klíma készüléket, amely megfelelő lesz otthonához, és kifogja elégíteni az Ön és családja igényeit. A kiválasztott klímát természetesen be is szerezzük, majd pedig beszereljük. 

A klíma kiválasztása során mindig figyelembe vesszük az Ön egyéni preferenciáit. Budapesten vállaljuk a munkálatokat, kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy keressen minket a klímaszerelés weboldalunkon.

Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
55.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
5.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
7.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma karbantartás, gázfeltöltés

Karbantartás, tisztítás

Beltéri egység karbantartása és tisztítása
12.500 Ft + áfa

Kültéri egység karbantartása és tisztítása
7.500 Ft + áfa

Teljes klíma karbantartása és tisztítása
20.000 Ft + áfa

Ne feledje, ha mi szereltük be klímáját, az első tisztítás ingyenes!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute