Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazánok modern gázkazánok, amelyek sokkal hatékonyabbak, jobb hatásfokkal rendelkeznek, biztonságosabbak, környezetbarátabbak mint korábbi turbós, vagy nyílt égésterű társaik. Vállaljuk a beszerelést, javítást, karbantartást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. Cégünk már hosszú évek óta foglalkozik kazánokkal, különösen a kondenzációs kazánokkal. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a szerelését, bekötését, beüzemelését, javítását, karbantartását. A kondenzációs kazán jelenleg a legjobb minőségű kazán. Sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik, hiszen a kondenzáció miatt a készülék a magas hőmérsékletű füstgázból extra energiát tud nyerni.

Lejjebb görgetve elolvashatja a kondenzációs gázkazánnak a működését, bekötését, valamint a kéményről szükséges információkat. A kondenzációs kazánok között lehet találni kombi készüléket is. Ma már egy kazán lecserélés során csak kondenzációs gázkazánt lehet beszereltetni, mivel ezek a készülékek felelnek meg az EU által megszabott határértékeknek.

Ha kondenzációs gázkazánt szeretne otthonába, akkor mindenképp keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Kondenzációs gázkazán működése

A hagyományos kazán úgy működik, hogy elégeti a gázt, ehhez az égéshez levegőt használ, majd a végén az égésterméket a levegőbe juttatja a kéményen át. A kondenzációs kazánnak a működése is ezen alapszik, azonban kiegészül annyival, hogy az égésterméket (amelynek nagyon magas hőmérséklete van) még a készüléken belül lehűti, így a felszabaduló energiát hasznosítja.

A távozó füst egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű anyag lesz, amely jobb a környezetnek is, valamint a kéménynek is, hiszen nem lesz rajta savas lerakódás. Mivel a kondenzációs kazán ugyanannyi gáz mennyiségből több energiát képes képzeni, így a készülék gazdaságosabb, költség hatékonyabb. 

Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán kémény

A kondenzációs gázkazánhoz más szerkezetű kéményre van szükség, mivel az égéshez szükséges levegőnek be kell jutnia egy ágon, egy másik ágon pedig ki kell vezetni az égésterméket. A savas hatású kondenzátum elvezetéséről gondoskodni kell.

Kondenzációs kazán kémény nélkül

Vannak olyan készülékek, amelyek használhatóak a meglévő kéménnyel, de csak akkor, hogyha a kémény a turbós kazánhoz volt alakítva. Ha nyílt égésterű volt eddig, akkor erre nincs lehetőség. Azonban fontos kiemelni, hogy ugyan meglehet spórolni a kémény átalakítást, de csak egy ideig, előbb-utóbb át kell alakítani a kéményt. Ez egy több százezer forintos költség, ezzel fontos előre számolni.

Kondenzációs gázkazán bekötése

A kondenzációs gázkazánnak a bekötése egy részletes folyamat. Még a bekötés előtt fontos, hogy jó készülék legyen kiválasztva, olyan készülék, amely teljesen letudja fedni majd az igényeket. Mi segítünk ennek kiválasztásában is.

Először is mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Szükség van arra, hogy egy gáztervező készítsen egy gáztervet, amely tervet a szolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek előtte és utána is ellenőrzést kell tartania. Ezt követően elkezdődik a beszerelés, majd pedig a beüzemelés.

Kondenzációs gázkazán

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés