Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazánok modern gázkazánok, amelyek sokkal hatékonyabbak, jobb hatásfokkal rendelkeznek, biztonságosabbak, környezetbarátabbak mint korábbi turbós, vagy nyílt égésterű társaik. Vállaljuk a beszerelést, javítást, karbantartást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. Cégünk már hosszú évek óta foglalkozik kazánokkal, különösen a kondenzációs kazánokkal. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a szerelését, bekötését, beüzemelését, javítását, karbantartását. A kondenzációs kazán jelenleg a legjobb minőségű kazán. Sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik, hiszen a kondenzáció miatt a készülék a magas hőmérsékletű füstgázból extra energiát tud nyerni.

Lejjebb görgetve elolvashatja a kondenzációs gázkazánnak a működését, bekötését, valamint a kéményről szükséges információkat. A kondenzációs kazánok között lehet találni kombi készüléket is. Ma már egy kazán lecserélés során csak kondenzációs gázkazánt lehet beszereltetni, mivel ezek a készülékek felelnek meg az EU által megszabott határértékeknek.

Ha kondenzációs gázkazánt szeretne otthonába, akkor mindenképp keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Kondenzációs gázkazán működése

A hagyományos kazán úgy működik, hogy elégeti a gázt, ehhez az égéshez levegőt használ, majd a végén az égésterméket a levegőbe juttatja a kéményen át. A kondenzációs kazánnak a működése is ezen alapszik, azonban kiegészül annyival, hogy az égésterméket (amelynek nagyon magas hőmérséklete van) még a készüléken belül lehűti, így a felszabaduló energiát hasznosítja.

A távozó füst egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű anyag lesz, amely jobb a környezetnek is, valamint a kéménynek is, hiszen nem lesz rajta savas lerakódás. Mivel a kondenzációs kazán ugyanannyi gáz mennyiségből több energiát képes képzeni, így a készülék gazdaságosabb, költség hatékonyabb. 

Kondenzációs gázkazán
Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán kémény

A kondenzációs gázkazánhoz más szerkezetű kéményre van szükség, mivel az égéshez szükséges levegőnek be kell jutnia egy ágon, egy másik ágon pedig ki kell vezetni az égésterméket. A savas hatású kondenzátum elvezetéséről gondoskodni kell.

Kondenzációs kazán kémény nélkül

Vannak olyan készülékek, amelyek használhatóak a meglévő kéménnyel, de csak akkor, hogyha a kémény a turbós kazánhoz volt alakítva. Ha nyílt égésterű volt eddig, akkor erre nincs lehetőség. Azonban fontos kiemelni, hogy ugyan meglehet spórolni a kémény átalakítást, de csak egy ideig, előbb-utóbb át kell alakítani a kéményt. Ez egy több százezer forintos költség, ezzel fontos előre számolni.

Kondenzációs gázkazán bekötése

A kondenzációs gázkazánnak a bekötése egy részletes folyamat. Még a bekötés előtt fontos, hogy jó készülék legyen kiválasztva, olyan készülék, amely teljesen letudja fedni majd az igényeket. Mi segítünk ennek kiválasztásában is.

Először is mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Szükség van arra, hogy egy gáztervező készítsen egy gáztervet, amely tervet a szolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek előtte és utána is ellenőrzést kell tartania. Ezt követően elkezdődik a beszerelés, majd pedig a beüzemelés.

Kondenzációs gázkazán

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute