Kondenzációs kazán bekötése

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Részletesen bemutatjuk a munkafolyamatot, a kéménynek az átalakítását, valamint elmondjuk, hogy miért éri meg a kondenzációs kazán. Keressen fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán bekötése Kondenzációs kazán bekötése

Kondenzációs kazán bekötése

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. A bekötés munkafolyamata egyszerű. Fontos, hogy mindig legyen egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát és segítünk kiválasztani az új kondenzációs kazánt. Ezt követően pedig az előírásoknak megfelelően beszereljük a készüléket. A beszerelés előtt több kötelező kör van, erről részletesebben lejjebb olvashat.

A kondenzációs kazán bekötése során fontos pont a kéménynek a kérdése. A turbós, vagy a nyílt égésterű kazánokkal használt kémények biztosan nem jók a kondenzációs kazánhoz. A kémény átalakítása indokolt, azonban ez egy költséges átalakítás. A kémény átalakításra azért van szükség, mert a kondenzációs kazán a kültérből szívja be az égéshez használt oxigént, és a kültérre engedi ki a végterméket.

A kondenzációs kazánról elmondható, hogy fenttartása rendkívül olcsó. A kondenzációs kazán sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, ezáltal a fenttartása is sokkal olcsóbb. Hogyha szeretne kondenzációs kazánt beszereltetni, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagyunk elérhetőek, email címünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu cím. Keressen minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán bekötésének menete

A bekötést megelőzően szükség van egy helyszíni felmérésre, ahogy azt fentebb is olvashatta. A bekötés előtt még szükség van arra, hogy egy gáztervező megtervezze a gáztervet. Ezt a gáztervet a szolgáltatónak el kell fogadnia. A bekötés megkezdése előtt még fontos, hogy egy kéményseprő ellenőrzést végezzen, ezt meg kell ismételni a beszerelés végeztével is.

A kéményt át kell alakítani a bekötés előtt, erről bővebben lejjebb tud olvasni. A bekötés előtt ellenőrizni kell, hogy a meglévő feltételek alkalmasak-e az új készülékhez, például a gázcsövek és a radiátorok. Ezt követően a gázszerelő szakember beköti a gázkazánt a helyére. 

Kondenzációs kazán bekötése
Kondenzációs kazán bekötése

Kondenzációs kazán bekötése kémény

A kondenzációs kazán készülékek esetében a működés úgy nézz ki, hogy a kéményen keresztül a készülék beszívja magában az égéshez szükséges oxigént, majd ha végbe ment a folyamat, akkor a készülék a keletkező füstgázt a kémény keresztül ki is juttatja. Ezáltal rendkívül biztonságos lesz a készülék. Azonban fontos tudni, hogy a kondenzációs kazánokhoz szinte mindig át kell alakítani a kéményt. Ezt a feladatot egy kéményes végzi el.

Kondenzációs kazán bekötése kémény nélkül

Vannak olyan készülékek, amelyeket lehet használni a turbós kéménnyel is. Fontos, hogyha jelenleg nyílt égésterű kazánja van, de cserét szeretne, akkor mindenképp kémény átalakítást kell végrehajtani, nincs lehetőség másra. Az előbb említett készülékkel igazából csak időt lehet spórolni, előbb utóbb véghez kell vinni a kémény átalakítást.

Kondenzációs kazán fenttartása, előnyei

A kondenzációs kazánnak számtalan előnye van. Alacsony hőmérsékletű füstgáz bocsájt ki, kevesebb széndioxodot, így a környezet számára sem megterhelő a használata. Életvédelmi szempontból rendkívül ideális, hiszen ez egy zárt égésterű rendszer, így nem történhet meg olyan, mint a korábbi készülékek esetében, hogy a szénmonoxid vissza kerül a lakótérbe.

A kondenzációs kazánnak a fenttartása alacsonyabb, mint a korábbi kazánoké. Ez azért lehetséges, mert amíg a turbós kazán a magas hőmérsékletű égéstermékét veszni hagyta, addig a kondenzációs kazán ezt felhasználja, és extra energiát nyer belőle. Így ugyanannyi gáz felhasználásával a kondenzációs kazán több energiát tud hasznosítani, ezáltal kevesebb pénzbe kerül a készülék fenttartása.

Ha kondenzációs gázkazán szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs kazán bekötése

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute