Kondenzációs kazán bekötése

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Részletesen bemutatjuk a munkafolyamatot, a kéménynek az átalakítását, valamint elmondjuk, hogy miért éri meg a kondenzációs kazán. Keressen fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán bekötése Kondenzációs kazán bekötése

Kondenzációs kazán bekötése

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. A bekötés munkafolyamata egyszerű. Fontos, hogy mindig legyen egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát és segítünk kiválasztani az új kondenzációs kazánt. Ezt követően pedig az előírásoknak megfelelően beszereljük a készüléket. A beszerelés előtt több kötelező kör van, erről részletesebben lejjebb olvashat.

A kondenzációs kazán bekötése során fontos pont a kéménynek a kérdése. A turbós, vagy a nyílt égésterű kazánokkal használt kémények biztosan nem jók a kondenzációs kazánhoz. A kémény átalakítása indokolt, azonban ez egy költséges átalakítás. A kémény átalakításra azért van szükség, mert a kondenzációs kazán a kültérből szívja be az égéshez használt oxigént, és a kültérre engedi ki a végterméket.

A kondenzációs kazánról elmondható, hogy fenttartása rendkívül olcsó. A kondenzációs kazán sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, ezáltal a fenttartása is sokkal olcsóbb. Hogyha szeretne kondenzációs kazánt beszereltetni, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagyunk elérhetőek, email címünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu cím. Keressen minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán bekötésének menete

A bekötést megelőzően szükség van egy helyszíni felmérésre, ahogy azt fentebb is olvashatta. A bekötés előtt még szükség van arra, hogy egy gáztervező megtervezze a gáztervet. Ezt a gáztervet a szolgáltatónak el kell fogadnia. A bekötés megkezdése előtt még fontos, hogy egy kéményseprő ellenőrzést végezzen, ezt meg kell ismételni a beszerelés végeztével is.

A kéményt át kell alakítani a bekötés előtt, erről bővebben lejjebb tud olvasni. A bekötés előtt ellenőrizni kell, hogy a meglévő feltételek alkalmasak-e az új készülékhez, például a gázcsövek és a radiátorok. Ezt követően a gázszerelő szakember beköti a gázkazánt a helyére. 

Kondenzációs kazán bekötése
Kondenzációs kazán bekötése

Kondenzációs kazán bekötése kémény

A kondenzációs kazán készülékek esetében a működés úgy nézz ki, hogy a kéményen keresztül a készülék beszívja magában az égéshez szükséges oxigént, majd ha végbe ment a folyamat, akkor a készülék a keletkező füstgázt a kémény keresztül ki is juttatja. Ezáltal rendkívül biztonságos lesz a készülék. Azonban fontos tudni, hogy a kondenzációs kazánokhoz szinte mindig át kell alakítani a kéményt. Ezt a feladatot egy kéményes végzi el.

Kondenzációs kazán bekötése kémény nélkül

Vannak olyan készülékek, amelyeket lehet használni a turbós kéménnyel is. Fontos, hogyha jelenleg nyílt égésterű kazánja van, de cserét szeretne, akkor mindenképp kémény átalakítást kell végrehajtani, nincs lehetőség másra. Az előbb említett készülékkel igazából csak időt lehet spórolni, előbb utóbb véghez kell vinni a kémény átalakítást.

Kondenzációs kazán fenttartása, előnyei

A kondenzációs kazánnak számtalan előnye van. Alacsony hőmérsékletű füstgáz bocsájt ki, kevesebb széndioxodot, így a környezet számára sem megterhelő a használata. Életvédelmi szempontból rendkívül ideális, hiszen ez egy zárt égésterű rendszer, így nem történhet meg olyan, mint a korábbi készülékek esetében, hogy a szénmonoxid vissza kerül a lakótérbe.

A kondenzációs kazánnak a fenttartása alacsonyabb, mint a korábbi kazánoké. Ez azért lehetséges, mert amíg a turbós kazán a magas hőmérsékletű égéstermékét veszni hagyta, addig a kondenzációs kazán ezt felhasználja, és extra energiát nyer belőle. Így ugyanannyi gáz felhasználásával a kondenzációs kazán több energiát tud hasznosítani, ezáltal kevesebb pénzbe kerül a készülék fenttartása.

Ha kondenzációs gázkazán szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs kazán bekötése

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute