Klíma akciók

Klíma akciók során akár olcsóbban is be lehet szerezni a klíma készülékeket. Azonban a szupermarketekben való vásárlás nem éppen egyszerű, ráadásul érteni kell a klímákhoz ahhoz, hogy jól tudjon választani készüléket. Mi elvállaljuk ezt a feladatot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma akciók Klíma akciók

Klíma akciók

A különböző boltok, szupermarketek például az Auchan, a Tesco, vagy az Obi időnként különböző akciókat hirdetnek meg a klímákra. Általában pár fajta split klímát szoktak leakciózni, majd eladni. Az utóbbi időkben azonban már észrevehető az, hogy egy kis papír figyelmezteti a vásárlókat arra, hogy a vásárláshoz be kell szerezniük különböző papírokat.

A jelenleg hatályban lévő törvények értelmében klíma készüléket csak úgy lehet magánszemélyként megvásárolni, hogyha a magánszemélynek van olyan tanúsítványa, amellyel igazolja azt, hogy melyik hatósági igazolvánnyal rendelkező klíma szerelő szakember vagy cég fogja beszerelni a klímát.

Ez azt jelenti, hogy ha ezekben az üzletekben szeretne klímát venni, akkor először keresnie kell egy céget, vagy egy szerelőt, aki igazolja azt, hogy ő fogja beszerelni az adott klíma készüléket. Egyszerűbb módja a klíma vásárlásnak az, hogyha felkeres egy szerelő céget, például minket, elmondja, hogy milyen klímát szeretne (vagy segítünk kiválasztani) és mi beszerezzük Önnek. Kérjük keressen fel minket ezzel kapcsolatban bizalommal telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk levelet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Klíma akciók szereléssel együtt

Ahogy említettük, van lehetőség arra, hogy tőlünk vásároljon klímát, amit be is szerelünk Önnek. A klíma beszerelés során nálunk mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során megnézzük, hogy milyen adottságokkal rendelkezik az otthon a klíma szempontjából, valamint segítünk kiválasztani, hogy milyen klíma lenne a tökéletes választás. Természetesen figyelembe vesszük az igényeit, például a költségekre vonatkozóan.

Ha klímát szeretne otthonába, akkor a legjobb megoldás az, hogyha minket keress fel. Segítünk kiválasztani a jó készüléket, jó áron be is szerezzük, és be is szereljük Önnek. Kérjük keressen fel minket bizalommal. 

Klíma akciók
Klíma akciók

Klíma beszerelés Budapesten – klíma akciók

Cégünk Budapesten vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését. Ahogy fentebb említettük, kiszállunk Önhöz, felmérjük otthonát, segítünk kiválasztani a klímát, majd azt a klímát beszerezzük, kiszállítjuk Önhöz és be is szereljük. Kérjük keressen fel minket bizalommal, Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Várjuk megkeresését.

Klíma akciók – mire figyeljünk?

Ha mégis úgy dönt, hogy üzletben szeretné megvásárolni a klímát, akkor jobb, ha betartja a következőket. A kiválasztásnál fontos, hogy jó teljesítményű gépet vásároljon. 10 négyzetméterre szoktunk 1 kW-ot számolni, tehát ha egy 36 négyzetméteres lakással rendelkezik, akkor 3.6 kW-os készülékre lesz szüksége. Tanácsos ismertebb, régebbi márkát választani, mivel a későbbiekben jó, hogyha könnyedén be lehet szerezni a pótalkatrészeket.

Klíma karbantartás – klíma akciók

Ha meg van a jó klíma, és tökéletesen be is van szerelve, akkor még vannak további teendők, ugyanis a tökéletes működéshez elengedhetetlen a karbantartás. Cégünk vállalja a karbantartási munkálatokat.

A karbantartás során a szerelő alaposan kifertőtleníti és kitisztítja a készüléket. A beltéri egységen egy alaposan fertőtlenítést végezz el, míg a kültéri egységen egy alapos vegyszeres vizes átmosást. Miért van erre szükség? Azért, mert a beltéri egységben könnyen megtudnak telepedni a gombák, vírusok, baktériumok. Ezek ha a légtérbe kerülnek, akkor könnyen megtudnak minket betegíteni. A kültéri egységen, ha sok szennyeződés letapad, akkor gátolni tudja a készüléket a helyes működésben.

Épp ezért fontos, hogy évente minimum egyszer, de inkább kétszer el legyen végezve a karbantartás. Kérjük keressen fel minket telefonon, hogyha karbantartást szeretne!

Klíma akciók

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés