Konvektorcsere

Vállaljuk a konvektor készülékeknek a cseréjét fajtától és márkától függetlenül Budapest egész területén. Kéményes és parapetes konvektorokat is vállalunk. A csere mellett vállalunk karbantartást és javítást is, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Konvektorcsere Konvektorcsere

Konvektorcsere

Cégünk vállalja a konvektoroknak a cseréjét. Vállaljuk a kéményes és a parapetes konvektoroknak egyaránt a cseréjét. Budapesten vállaljuk a konvektorcserét. Mikor fontos a konvektor cseréje? Ha azt tapasztalja, hogy a régi készüléke már nem megfelelő, akkor mindenképp szükséges a csere. Javíthatatlan készülék esetén értelemszerűen szükséges egy csere.

Olyan esetekben is szükséges a csere, amikor a készüléknek a fenntartása már jelentős költségekkel jár. Egy régebbi készüléknél megeshet, hogy több gázt használ fel, mint egy újabb, így jelentősen magas fűtésszámlát okoz a készülék. Ilyen esetben érdemes a konvektort lecserélni. Érdemes akkor is lecserélni, hogyha más fajta megoldást szeretne, például nem szeretne már kéményes konvektort, inkább parapeteset szeretne.

Bármi is legyen az ok, a mi szerelőink tökéletesen kivitelezik a konvektorcserét. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha konvektort szeretne cseréltetni. Telefonáljon a +36 (20) 611 8463 számra, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Kéményes konvektor

A konvektoroknál kétfajta létezik, a parapetes és a kéményes. Mind a kettőről elmondható, hogy egyszerre csak egy helyiséget képes felfűteni. A konvektor lehet lemez vagy öntöttvas. Ezutóbbi egy jóval nehezebb, és régebbi típus, azonban ez sokkal tovább képes tartani a hőt, mint a lemezkonvektor.

Ezek a készülékek nyílt égésterűek. Ez azt jelenti, hogy a készülék a lakótér levegőjéből szerzi az oxigént az égéshez. Ennél a készüléknél megtörténhet az, hogy a huzat miatt a szénmonoxid bekerül a légtérbe, amely komoly problémákat tud okozni. Az újabb típusú készülékekben már van érzékelő, amely érzékeli az ilyen eseteket, és leállítja a készüléket. Ha kéményes konvektort szeretne, kéményes konvektorát szeretné megjavítatni, vagy kérdései vannak, akkor keressen fel minket. 

Konvektorcsere
Konvektorcsere

Gázkonvektor szerelés Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a gázkonvektoroknak a szerelését, javítását, karbantartását, bekötését. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha Budapesten él, és problémája van a gázkonvektorával akkor feltétlenül minket keressen fel. Hívjon minket bizalommal.

Gázkonvektor beüzemelés ár

A gázkonvektor beüzemelésének az ára sok mindentől függ. Függ attól, hogy milyen készülékről van szó pontosan, valamint attól, hogy milyen körülmények vannak. Kell-e átalakítást elvégezni, kell-e plusz alkatrészeket, elemeket beszerezni. Ha tudjuk a részleteket, akkor tudunk árat is mondani. Keressen fel minket bizalommal.

Gázkonvektor karbantartás

Ha azt szeretné, hogy gázkonvektora hosszú élettartamú legyen és biztonságosan működjön, akkor keressen fel minket. Ezt csak úgy lehet elérni, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Mit jelent a karbantartás?

A karbantartás során egy szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és kitisztítja. Ellenőrzi többek között a gyújtókapcsolót, elektromos vezetéket, gyújtólángcsövet, fúvókát, lángképet, tömörséget, gázcsapot, bekötőcsövet, stb. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor biztos, hogy sokáig és biztonságosan fog működni. Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Konvektorcsere

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute