Konvektorcsere

Vállaljuk a konvektor készülékeknek a cseréjét fajtától és márkától függetlenül Budapest egész területén. Kéményes és parapetes konvektorokat is vállalunk. A csere mellett vállalunk karbantartást és javítást is, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Konvektorcsere Konvektorcsere

Konvektorcsere

Cégünk vállalja a konvektoroknak a cseréjét. Vállaljuk a kéményes és a parapetes konvektoroknak egyaránt a cseréjét. Budapesten vállaljuk a konvektorcserét. Mikor fontos a konvektor cseréje? Ha azt tapasztalja, hogy a régi készüléke már nem megfelelő, akkor mindenképp szükséges a csere. Javíthatatlan készülék esetén értelemszerűen szükséges egy csere.

Olyan esetekben is szükséges a csere, amikor a készüléknek a fenntartása már jelentős költségekkel jár. Egy régebbi készüléknél megeshet, hogy több gázt használ fel, mint egy újabb, így jelentősen magas fűtésszámlát okoz a készülék. Ilyen esetben érdemes a konvektort lecserélni. Érdemes akkor is lecserélni, hogyha más fajta megoldást szeretne, például nem szeretne már kéményes konvektort, inkább parapeteset szeretne.

Bármi is legyen az ok, a mi szerelőink tökéletesen kivitelezik a konvektorcserét. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha konvektort szeretne cseréltetni. Telefonáljon a +36 (20) 611 8463 számra, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Kéményes konvektor

A konvektoroknál kétfajta létezik, a parapetes és a kéményes. Mind a kettőről elmondható, hogy egyszerre csak egy helyiséget képes felfűteni. A konvektor lehet lemez vagy öntöttvas. Ezutóbbi egy jóval nehezebb, és régebbi típus, azonban ez sokkal tovább képes tartani a hőt, mint a lemezkonvektor.

Ezek a készülékek nyílt égésterűek. Ez azt jelenti, hogy a készülék a lakótér levegőjéből szerzi az oxigént az égéshez. Ennél a készüléknél megtörténhet az, hogy a huzat miatt a szénmonoxid bekerül a légtérbe, amely komoly problémákat tud okozni. Az újabb típusú készülékekben már van érzékelő, amely érzékeli az ilyen eseteket, és leállítja a készüléket. Ha kéményes konvektort szeretne, kéményes konvektorát szeretné megjavítatni, vagy kérdései vannak, akkor keressen fel minket. 

Konvektorcsere
Konvektorcsere

Gázkonvektor szerelés Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a gázkonvektoroknak a szerelését, javítását, karbantartását, bekötését. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha Budapesten él, és problémája van a gázkonvektorával akkor feltétlenül minket keressen fel. Hívjon minket bizalommal.

Gázkonvektor beüzemelés ár

A gázkonvektor beüzemelésének az ára sok mindentől függ. Függ attól, hogy milyen készülékről van szó pontosan, valamint attól, hogy milyen körülmények vannak. Kell-e átalakítást elvégezni, kell-e plusz alkatrészeket, elemeket beszerezni. Ha tudjuk a részleteket, akkor tudunk árat is mondani. Keressen fel minket bizalommal.

Gázkonvektor karbantartás

Ha azt szeretné, hogy gázkonvektora hosszú élettartamú legyen és biztonságosan működjön, akkor keressen fel minket. Ezt csak úgy lehet elérni, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Mit jelent a karbantartás?

A karbantartás során egy szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és kitisztítja. Ellenőrzi többek között a gyújtókapcsolót, elektromos vezetéket, gyújtólángcsövet, fúvókát, lángképet, tömörséget, gázcsapot, bekötőcsövet, stb. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor biztos, hogy sokáig és biztonságosan fog működni. Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Konvektorcsere

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute