Koronavírus tájékoztató

A koronavírus korlátozásokat hozott az egész világ életébe, azonban az eldugult lefolyó, a csőtörés, nem egyéb, otthonunkban fellépő üzemzavar nem válogat. A megfelelő védőfelszerelések használatával biztonságosan végezzük munkánkat továbbra is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfelek!

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a koronavírus miatt kialakult járványügyi intézkedések miatti helyzetben is a tőlünk megszokott precizitással és gyorsasággal végezzük el munkálatainkat, azonban dolgozóink és ügyfeleink védelme érdekében pár óvintézkedést be kellett vezetnünk.

A kormány rendeletei és a WHO ajánlásai alapján munkánkat felkészülten, a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban és kesztyűben végezzük, már a megbízás helyszínére így érkezünk. Amíg a munkánkat végezzük, minden személyes érintkezést igyekszünk kerülni, emiatt a megértésüket köszönjük! A helyszínen annyi időt töltünk, amennyit szükséges ahhoz, hogy a megbízást jó minőségben el tudjuk végezni. 

Az otthonunkban található berendezések, gépészeti elemek nem várnak, így attól, hogy korlátozások vannak érvényben, a hiba ugyanúgy be tud következni, ezért fontosnak tartjuk, hogy ne hagyjuk cserben ügyfeleinket a jelen helyzetben sem. Hívjanak minket bizalommal. Ha megelőzhető egy apró hiba javításával egy nagyobb kár, ne várjanak a további szigorítások bevezetésééig!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute