Lakásszellőző rendszerek kiépítése

Az egyre magasabb energetikai követelmények egyre zártabb épületeket eredményeznek. Éppen emiatt egyre fontosabb a lakás szellőztetésének tudatos kialakítása. Ez nem csak komfortérzetünkön javíthat, hanem egészségünk megóvása szempontjából is szükséges.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Lakásszellőző rendszerek kiépítése Lakásszellőző rendszerek kiépítése

Lakásszellőző rendszerek minden igényre

Aki jó energetikai jellemzőkkel bíró házban él, annak mindenképpen gondolnia kell a lakás szellőzésére. A szellőzés elhanyagolása számos negatív és kellemetlen hatást eredményezhet. A megnövekedett páratartalom miatt  páralecsapódás, penészedés alakulhat ki, az elégtelen szellőzés a levegő elhasználódásához, oxigéntartalmának csökkenéséhez vezet. Mindez kedvez a baktériumok, kórokozók elszaporodásához, mely könnyen légúti panaszokat okozhat.

Az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenségektől kímélheti meg magát a lakás szellőzőrendszerének kialakításával.

Lakások, épületek szellőzőrendszerének gondos tervezését, szakszerű kivitelezését vállaljuk. A modern technológiák ismeretével, több évnyi tapasztalattal, a minőség iránti elkötelezettségünkkel  készen állunk arra, hogy az Ön igényeinek is megfelelő lakásszellőző rendszert építsünk ki. 

Ajánlatkérés

Milyen előnyökre tehet szert a lakásszellőző rendszer kiépítésével?

A modern szellőzőrendszerek alacsony energiaigényűek, diszkrét és halk működésük, valamint esztétikus megjelenésük minden otthonba illeszkedik.

A hővisszanyerés nélkül üzemelő szellőztető rendszerek légbevezetőkkel, folyamatos üzemelésű ventillátorokkal biztosítják a lakás szellőzését. A páralecsapódás és a penész kialakulását megelőzhetjük ezzel a rendszerrel. A kellemetlen szagok kivezetése mellet tisztított, akár pollenmentes levegőt biztosít a helyiségeben.

Ennél modernebb technológia képviselői a hővisszanyeréssel működő rendszerek, melyeknek az előző pozitív hozadékokon túl a fűtési költségek csökkentésére is alkalmasak.

Lakásszellőző rendszerek kiépítése
Lakásszellőző rendszerek kiépítése

Mikor szükséges szellőzőrendszer kiépítése?

Új építésű ingatlanok esetén energetikai minősítés javítása érdekében célszerű szellőzőrendszert kiépíteni. Néhány esetben jogszabályi előírások, kötelezettségek is előírhatják a rendszer alkalmazását. Passzívházak esetében pedig mindenképpen szükséges hővisszanyerős szellőzőrendszer kiépítése, ezek akár A+ energiabesorolásúak is lehetnek!

Meglévő épületek felújítása során is érdemes kiépíteni egy szellőzőrendszert. Penészedési problémák hosszú távú kezelésére, az egészség védelmére, fűtési költségek csökkentésére szintén érdemes erre befektetni.

Lehetőség van meglévő épületek lakásszellőztető rendszerének kiépítésére is. Amennyiben nem teljes körű felújítás keretén belül kerül sor a szellőzőrendszer kiépítésére, úgy a meglévő viszonyok esetleg kompromisszumok meghozatalára kényszerít bennünket. Természetesen ebben az esetben is szakszerű, tapasztalatokon alapuló tanácsokkal szolgálunk a tervezés során, valamint megbízható, korrekt kivitelezést  végzünk. 

Az oxigéndús, pollenmentes, megfelelő belső páratartalmú - az egészségünk megőrzése érdekében - az energiaveszteségek minimalizálásával kell megteremteni.

A lakásszellőztető rendszerek árát befolyásoló tényezők

Különböző ház - különböző szellőztetőrendszer. A legolcsóbb mindig a hővisszanyerés nélküli rendszerek kiépítése. Hosszú távon azonban nagyobb megtakarítás érhető el a hővisszanyerős rendszerek használatával.

Nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy nem mindig a legdrágább a legjobb, de az ár bizony mutatja a minőséget.

A hővisszanyerős szellőzőrendszerek bekerülési ára nagyban függ:

  • a szellőztető rendszer csövezésének típusától,
  • a hővisszanyerő gép minőségétől, 
  • a hangcsillapítás minőségétől,
  • az ügyfél egyedi igényeitől,
  • az automatizálás mértékétől.
Lakásszellőző rendszerek kiépítése
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute