Kondenzációs kazán szerelés

Cégünk vállalja a kondenzációs kazán szerelést. Vállaljuk a javítást, a szerelést, a karbantartást, a bekötést, valamint a cserét. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Kérjük keressen fel minket bizalommal munkanapokon 08:00 - 18:00 között!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelés Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában így ha problémája van a kazánnal, akkor keressen fel minket. Mi vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a bekötését, a javítását, a karbantartását, valamint a cseréjét. Szakembereink mind tapasztalt, rutinos emberek, akik biztos, hogy teljeskörűen eltudják látni a készülékét.

Egy meghibásodott készülék esetében fontos, hogy ne használja, mivel veszélyes lehet. A kapcsolatfelvétel során ossza meg velünk, hogy mi a készülékének a pontos márkája, és típusa, hiszen ez nagy segítség lehet nekünk a javításnál, valamint a karbantartásnál. Ha kondenzációs gázkazánt szeretne beszereltetni, akkor minél hamarabb keressen fel minket, hiszen a kazán beszerelés egy hosszabb folyamat.

Keressen fel minket bizalommal! Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését! Budapesten vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, javítását, karbantartását, cseréjét.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán karbantartás szerelés

A kondenzációs kazánnak a karbantartása rendkívül fontos dolog. Fontos, hogy a karbantartást mindig szerelő végezze el. Érdemes a karbantartást évente egyszer megejteni, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szerelőnek alaposan végig kell ellenőriznie a készüléket. Alaposan megvizsgálja és a különböző alkatrészeket megtisztítja.

Ha bármilyen meghibásodást talál, akkor azt egy előzetes egyeztetést követően megjavítja a kollégánk. Ha a kondenzációs kazán rendszeresen karban van tartva, akkor garantálható, hogy hiba nélkül fog működni, valamint hosszú élettartama lesz. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Kondenzációs kazán szerelés
Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés Budapesten

Budapest minden kerületében vállaljuk a munkálatokat! Vállaljuk Budapesten a javítást, a karbantartást, a beszerelést, és minden más munkálatot. Ha Budapesten él, és kondenzációs kazánnal foglalkozó céget szeretne felkérni valamilyen munkálatra, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal, munkanapokon 08:00 - 18:00 között. Várjuk hívását.

Kondenzációs kazán beszerelés

A kondenzációs kazán beszerelés egy hosszabb folyamat. Fontos az előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Szükség van arra, hogy kiválasszunk egy jó készüléket. Készíteni kell egy gáztervet, amelyet a gázszolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek előtte és utána is ellenőrzést kell tartania. Ezt követően lehet beszerelni a kondenzációs kazánt. További részletekért kérjük keressen fel minket bizalommal.

Kondenzációs kazán szerelés: a készülék működése és előnyei

A kondenzációs kazánnak rendkívül egyszerű a működése. A turbós kazánhoz képest kevés változás van, azonban az a kevés is nagy jelentőséggel bír. A turbós gázkazán működése során amikor a készülék elégeti a gázt, akkor egy magas hőmérsékletű füstgáz keletkezik. Ez az anyag a kéményen keresztül távozik. Nem csak, hogy rendkívül környezetromboló ez a gáz, hanem a kéményen savas lerakódást képez, amely idővel tönkre teheti a kéményt.

A kondenzációs gázkazán ezt a magas hőmérsékletű füstgázt nem hagyja kárba veszni, hanem felhasználja, energiát nyer belőle. Ezáltal a készülék kevesebb gáz felhasználásával több energiát tud felhasználni, ezáltal kevesebbe kerül a fenntartása. A készüléknek további előnye, hogy mivel zárt égésterű, így teljesen biztonságos a működtetése. A végtermék egy alacsony hőmérsékletű füstgáz, így a környezetre sincs rossz hatással a turbós készülékhez képest.

Az alacsony hőmérséklet miatt savas lecsapódás sincs, ami miatt a kémény hamar tönkre menne. Életvédelmi és környezetvédelmi szempontból rendkívül előnyös a kondenzációs kazán. Ha szeretne kondenzációs kazánt beszerezni és bekötni, akkor a legjobb, hogyha felkeres minket, és mi segítünk kiválasztani a tökéletes készüléket. A beszerelést is vállaljuk.

Kondenzációs kazán szerelés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute