Kondenzációs kazán szerelés

Cégünk vállalja a kondenzációs kazán szerelést. Vállaljuk a javítást, a szerelést, a karbantartást, a bekötést, valamint a cserét. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Kérjük keressen fel minket bizalommal munkanapokon 08:00 - 18:00 között!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelés Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában így ha problémája van a kazánnal, akkor keressen fel minket. Mi vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a bekötését, a javítását, a karbantartását, valamint a cseréjét. Szakembereink mind tapasztalt, rutinos emberek, akik biztos, hogy teljeskörűen eltudják látni a készülékét.

Egy meghibásodott készülék esetében fontos, hogy ne használja, mivel veszélyes lehet. A kapcsolatfelvétel során ossza meg velünk, hogy mi a készülékének a pontos márkája, és típusa, hiszen ez nagy segítség lehet nekünk a javításnál, valamint a karbantartásnál. Ha kondenzációs gázkazánt szeretne beszereltetni, akkor minél hamarabb keressen fel minket, hiszen a kazán beszerelés egy hosszabb folyamat.

Keressen fel minket bizalommal! Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését! Budapesten vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, javítását, karbantartását, cseréjét.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán karbantartás szerelés

A kondenzációs kazánnak a karbantartása rendkívül fontos dolog. Fontos, hogy a karbantartást mindig szerelő végezze el. Érdemes a karbantartást évente egyszer megejteni, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szerelőnek alaposan végig kell ellenőriznie a készüléket. Alaposan megvizsgálja és a különböző alkatrészeket megtisztítja.

Ha bármilyen meghibásodást talál, akkor azt egy előzetes egyeztetést követően megjavítja a kollégánk. Ha a kondenzációs kazán rendszeresen karban van tartva, akkor garantálható, hogy hiba nélkül fog működni, valamint hosszú élettartama lesz. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Kondenzációs kazán szerelés
Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés Budapesten

Budapest minden kerületében vállaljuk a munkálatokat! Vállaljuk Budapesten a javítást, a karbantartást, a beszerelést, és minden más munkálatot. Ha Budapesten él, és kondenzációs kazánnal foglalkozó céget szeretne felkérni valamilyen munkálatra, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal, munkanapokon 08:00 - 18:00 között. Várjuk hívását.

Kondenzációs kazán beszerelés

A kondenzációs kazán beszerelés egy hosszabb folyamat. Fontos az előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Szükség van arra, hogy kiválasszunk egy jó készüléket. Készíteni kell egy gáztervet, amelyet a gázszolgáltatónak el kell fogadnia. Egy kéményseprőnek előtte és utána is ellenőrzést kell tartania. Ezt követően lehet beszerelni a kondenzációs kazánt. További részletekért kérjük keressen fel minket bizalommal.

Kondenzációs kazán szerelés: a készülék működése és előnyei

A kondenzációs kazánnak rendkívül egyszerű a működése. A turbós kazánhoz képest kevés változás van, azonban az a kevés is nagy jelentőséggel bír. A turbós gázkazán működése során amikor a készülék elégeti a gázt, akkor egy magas hőmérsékletű füstgáz keletkezik. Ez az anyag a kéményen keresztül távozik. Nem csak, hogy rendkívül környezetromboló ez a gáz, hanem a kéményen savas lerakódást képez, amely idővel tönkre teheti a kéményt.

A kondenzációs gázkazán ezt a magas hőmérsékletű füstgázt nem hagyja kárba veszni, hanem felhasználja, energiát nyer belőle. Ezáltal a készülék kevesebb gáz felhasználásával több energiát tud felhasználni, ezáltal kevesebbe kerül a fenntartása. A készüléknek további előnye, hogy mivel zárt égésterű, így teljesen biztonságos a működtetése. A végtermék egy alacsony hőmérsékletű füstgáz, így a környezetre sincs rossz hatással a turbós készülékhez képest.

Az alacsony hőmérséklet miatt savas lecsapódás sincs, ami miatt a kémény hamar tönkre menne. Életvédelmi és környezetvédelmi szempontból rendkívül előnyös a kondenzációs kazán. Ha szeretne kondenzációs kazánt beszerezni és bekötni, akkor a legjobb, hogyha felkeres minket, és mi segítünk kiválasztani a tökéletes készüléket. A beszerelést is vállaljuk.

Kondenzációs kazán szerelés

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés