Gázkészülék szerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a szerelését. Vállaljuk a javítást, a beszerelést, valamint a karbantartást. Márka függetlenül látjuk el a gázkonvektorokat, gázkazánokat, gázbojlereket. Budapesten belül vállaljuk a munkálatokat. Keressen minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelés Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a teljeskörű ellátását. Vállaljuk a gázkészülékeknek a javítását, beszerelését, karbantartását. Vállaljuk a gázkonvektorokat, gázkazánokat, gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket, gázbojlereket és további gázkészülékeket. Budapesten belül mindenhova vállaljuk a kiszállást. Gyorsan és precízen dolgozunk, szakembereink rutinosak és tapasztaltak.

Jól ismerjük a hazai gázkészülékeket már, így minden problémát megtudunk oldani. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke nem működik megfelelően, akkor keressen fel minket minél hamarabb. Egy hibásan működő gázkészülék veszélyes is lehet, épp ezért, hogyha hibát tapasztal, akkor ne használja a készüléket, kapcsolja ki.

Ha meghibásodást tapasztal, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha beszereltetni szeretne, vagy karbantartatni, akkor is keressen fel minket. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagyunk elérhetőek. Emailben is megkereshet minket, email címünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkészülék beszerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a beszerelését is. Ha gázkészüléket szeretne beszereltetni, akkor keressen fel minket telefonon. Szükség van egy beszélgetésre, valamint egy előzetes helyszíni felméréshez ahhoz, hogy megtudjuk beszélni a részleteket. Egy gázkazánnak a beszerelése egy hosszabb folyamat, ezzel szemben egy gázbojler, vagy egy gázkonvektor beszerelése gyorsabban meg van.

A cserét is vállaljuk természetesen. A gázkészülék beszerelésénél fontos, hogy jó készülék legyen megvásárolva. Ha nem tudja, vagy nem biztos benne, hogy milyen készüléket kellene választania, akkor keressen fel minket bizalommal, segítünk kiválasztani a készüléket. Várjuk hívását!

Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a szerelést. Ha Ön Budapest valamelyik kerületében él, és gázkészülék szerelőre van szüksége, akkor keressen fel minket. Akár a telefonbeszélgetést követő napon már ki is tudunk szállni. Hívjon fel minket bizalommal!

Gázkészülék szerelés azonnal

A gázkészülékek esetében vannak olyan helyzetek, amikor minél gyorsabban kell megoldani a helyzetet. Fontos, hogyha azt gondolja, hogy nagy probléma van a készülékkel, akkor ne használja a készüléket. Mi megpróbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni Önhöz és megoldani a problémát. Várjuk hívását.

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékek esetében nagyon fontos, hogy rendszeresen karban legyenek tartva. Ha a karbantartás huzamosabb ideig elmarad, akkor a készülék meg fog hibásodni, bizonytalan lesz a jó működése, valamint a várható élettartama is csökkeni fog. Ha elszeretné kerülni a gázkészülékeknek a romlását, akkor évente legalább egyszer hívjon ki egy szerelőt. 

A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket, valamint alaposan ki is tisztítja, ha szükséges. Ha úgy látja, hogy valamit cserélni kell, vagy valamit meg kell javítani, akkor egy előzetes egyeztetést követően elvégzi a javítást is.

Ha ez a művelet évente egyszer megtörténik, akkor biztos lehet abban, hogy a készüléke biztonságos lesz, valamint a várható élettartam után fog csak véglegesen meghibásodni. Kérjük keressen fel minket ezzel kapcsolatban. Egyeztessen velünk időpontot.

Gázkészülék szerelés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Gázkazán javítás

Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Magas szinten foglalkozunk fűtésszereléssel, ezen belül is a kazánokkal, cirkókkal. Fix árakkal dolgozunk, gyorsan kiszállunk, ráadásul garanciát adunk a munkánkra! Több évtizedes tapasztalat van már a hátunk mögött, számtalanszor oldottunk már meg komoly feladatokat, így biztos lehet, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni.