Gázkészülék szerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a szerelését. Vállaljuk a javítást, a beszerelést, valamint a karbantartást. Márka függetlenül látjuk el a gázkonvektorokat, gázkazánokat, gázbojlereket. Budapesten belül vállaljuk a munkálatokat. Keressen minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelés Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a teljeskörű ellátását. Vállaljuk a gázkészülékeknek a javítását, beszerelését, karbantartását. Vállaljuk a gázkonvektorokat, gázkazánokat, gázvízmelegítőket, gáztűzhelyeket, gázbojlereket és további gázkészülékeket. Budapesten belül mindenhova vállaljuk a kiszállást. Gyorsan és precízen dolgozunk, szakembereink rutinosak és tapasztaltak.

Jól ismerjük a hazai gázkészülékeket már, így minden problémát megtudunk oldani. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke nem működik megfelelően, akkor keressen fel minket minél hamarabb. Egy hibásan működő gázkészülék veszélyes is lehet, épp ezért, hogyha hibát tapasztal, akkor ne használja a készüléket, kapcsolja ki.

Ha meghibásodást tapasztal, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha beszereltetni szeretne, vagy karbantartatni, akkor is keressen fel minket. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagyunk elérhetőek. Emailben is megkereshet minket, email címünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkészülék beszerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a beszerelését is. Ha gázkészüléket szeretne beszereltetni, akkor keressen fel minket telefonon. Szükség van egy beszélgetésre, valamint egy előzetes helyszíni felméréshez ahhoz, hogy megtudjuk beszélni a részleteket. Egy gázkazánnak a beszerelése egy hosszabb folyamat, ezzel szemben egy gázbojler, vagy egy gázkonvektor beszerelése gyorsabban meg van.

A cserét is vállaljuk természetesen. A gázkészülék beszerelésénél fontos, hogy jó készülék legyen megvásárolva. Ha nem tudja, vagy nem biztos benne, hogy milyen készüléket kellene választania, akkor keressen fel minket bizalommal, segítünk kiválasztani a készüléket. Várjuk hívását!

Gázkészülék szerelés
Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a szerelést. Ha Ön Budapest valamelyik kerületében él, és gázkészülék szerelőre van szüksége, akkor keressen fel minket. Akár a telefonbeszélgetést követő napon már ki is tudunk szállni. Hívjon fel minket bizalommal!

Gázkészülék szerelés azonnal

A gázkészülékek esetében vannak olyan helyzetek, amikor minél gyorsabban kell megoldani a helyzetet. Fontos, hogyha azt gondolja, hogy nagy probléma van a készülékkel, akkor ne használja a készüléket. Mi megpróbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni Önhöz és megoldani a problémát. Várjuk hívását.

Gázkészülék karbantartás

A gázkészülékek esetében nagyon fontos, hogy rendszeresen karban legyenek tartva. Ha a karbantartás huzamosabb ideig elmarad, akkor a készülék meg fog hibásodni, bizonytalan lesz a jó működése, valamint a várható élettartama is csökkeni fog. Ha elszeretné kerülni a gázkészülékeknek a romlását, akkor évente legalább egyszer hívjon ki egy szerelőt. 

A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket, valamint alaposan ki is tisztítja, ha szükséges. Ha úgy látja, hogy valamit cserélni kell, vagy valamit meg kell javítani, akkor egy előzetes egyeztetést követően elvégzi a javítást is.

Ha ez a művelet évente egyszer megtörténik, akkor biztos lehet abban, hogy a készüléke biztonságos lesz, valamint a várható élettartam után fog csak véglegesen meghibásodni. Kérjük keressen fel minket ezzel kapcsolatban. Egyeztessen velünk időpontot.

Gázkészülék szerelés

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute