Radiátor csere

Cégünk vállalja a radiátoroknak a cseréjét családi házakban, társas házakban, panellakásokban Budapest egész területén, kedvező áron. Vállaljuk a radiátoroknak az áthelyezését is. Hívjon minket nyáron, amikor a szolgáltató leengedte a vizet.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Radiátor csere Radiátor csere

Radiátor csere

Cégünk vállalja a radiátoroknak a teljeskörű kicserélését a javítás és a beszerelés mellett. Ha a meglévő radiátorával valami miatt elégedetlen (rossz, javíthatatlan, vagy nem esztétikus), akkor keressen fel minket, és mi kicseréljük. A legjobb esetben a radiátor akár egy óra alatt lecserélhető, azonban ehhez pár feltételnek teljesülnie kell.

A radiátor csere folyamán ki kell választani, hogy milyen radiátort szeretne, lejjebb görgetve megtekintheti, hogy milyen típusok vannak. Mi természetesen vállaljuk a radiátornak a kiválasztását is. Vállaljuk a radiátor cserét családi házak esetén, panellakások esetén és társas házak esetén is. Egyedi fűtésrendszerrel rendelkező otthonokat is várunk.

Húsz év tapasztalatával gyorsan és szakszerűen kicseréljük a radiátort. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha radiátort szeretne cserélni.

Ajánlatkérés

Panel radiátor áthelyezés

Cégünk vállalja a panel radiátoroknak az áthelyezését is, ugyanúgy, mint a cserét. A panellakások esetében akkor érdemes ezt a műveletet elvégezni, amikor az éves karbantartás van. Ilyenkor ugyanis a szolgáltató leengedi a rendszerből a vizet, így ekkor végre lehet hajtani mindenféle átalakítást.

Fontos, hogy ilyenkor megérdeklődje, hogy meddig tart ez a leengedés. Társasházak, panellakások esetén a közös képviselőnél érdemes érdeklődni, de sok esetben a ház tájékoztatási pontjain fellelhető ez az információ. Sok helyen csak szűk egy hét áll rendelkezésre, ezért azt ajánljuk, hogy még idejében keressen fel minket, és foglaljon időpontot.

Radiátor csere
Radiátor csere

Milyen radiátor kell a panelba?

Sokféle radiátorból lehet ma már választani. Van acél radiátor, van alumínium radiátor, van öntöttvas radiátor, van réz radiátor, van rozsdamentes acélradiátor, van üveg radiátor, stb. Fontos, hogy a radiátor választásnál nézzük meg, hogy milyen igényeink vannak. Például egy öntöttvas radiátor jó sokáig tudja tartani a hőt, azonban ez egy rendkívül nehéz, és talán nem is esztétikus fajta. Ha minket keres fel, akkor segítünk választani is.

Mikor érdemes radiátort cserélni?

A radiátort a legjobb nyáron lecserélni, elvégre ekkor a szolgáltató leengedi a vizet a karbantartás miatt. A családi házak esetében más eset van, hiszen ott egyedi fűtési megoldások vannak. Először le kell engedni a radiátorból a vizet. Ha nem engedjük le, akkor a ház könnyen el tud ázni. Ráadásul így a radiátor súlya is kevesebb.

Radiátor áthelyezés ár

A radiátor áthelyezésének az ára szerencsére nem kerül több százezer forintba. Azonban látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy mennyibe fog kerülni. Nagyon sok minden függ, a részletektől, például attól, hogy hány darab radiátorról van szó, milyen rendszer van kialakítva, hogyan tudjuk megoldani az áthelyezést.

Épp ezért, hogyha radiátor áthelyezésről szeretne érdeklődni, akkor mindenképp keressen fel minket. Telefonon keresztül megtudjuk beszélni a részleteket, így az árakról is tudunk beszélni. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Radiátor csere
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute