Lakásfelújítás

Cégünk vállalja a lakásfelújítás során a fűtés rendszernek a kiépítését és a fűtéskorszerűsítést Budapesten. Az elavult fűtésrendszereket lecseréljük egy modern, jól használható rendszerre, amely hosszú távon vissza fogja hozni az árát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Lakásfelújítás Lakásfelújítás

Lakásfelújítás

Cégünk vállalja a lakásfelújítás során a fűtésnek a felújítását vagy a teljes kivitelezését. A lakásfelújítás során fontos, hogy a fűtés rendszer ne legyen elavult. Az elavult fűtés rendszernek az ismerve, hogy nem megbízható, tehát bármikor leállhat a működése, továbbá rendkívül költséges a fenntartása, hiszen a régebbi készülékek sokat fogyasztanak.

Az újabb készülékek, mint például a kondenzációs kazánok már sokkal energiahatékonyabbak, valamint biztonságosabbak. Ha Ön épp egy lakásfelújításra készül, vagy már benne van, akkor fontos, hogy a fűtés rendszeréről is gondoskodjon. Hiszen hiába van egy jól leszigetelt ház, hogyha a fűtés ugyanúgy sokba fog kerülni.

Ha a lakásfelújítás során szeretné, hogy a fűtésrendszer, így például a gázkazán, radiátorok, gázkonvektorok is egy felújításban részesedjenek akkor feltétlenül keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Fűtéskorszerűsítés

A fűtéskorszerűsítés során a régi, elavult készüléket és a rendszert lecseréljük. Lecserélhető a gázkazán, a gázcsövek, a radiátorok, és minden, ami már túl régi ahhoz, hogy jól működjön. A fűtéskorszerűsítés során mindent kicserélünk, ami már régi, és olyan készülékeket és darabokat szerelünk be, amelyek újak, jó minőségűek és a biztonságos és hatékony munkát garantálják.

A fűtéskorszerűsítést mindig megelőzi egy előzetes helyszíni szemle, erről a következő bekezdésben részletesebben is olvashat. Ha fűtéskorszerűsítést szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk üzenetet. 

Fűtésszerelés, lakásfelújítás
Fűtésszerelés, lakásfelújítás

Fűtéskorszerűsítés menete

A fűtéskorszerűsítés mindig egy előzetes helyszíni szemlével kezdődik a kapcsolatfelvételt követően. A helyszíni szemle során felmérjük a terepet, megnézzük, hogy milyen adottságai vannak a háznak. Eldöntjük, hogy milyen korszerűsítési munkálatokat kell elvégezni. Ezt követően elkészítjük a tervet, majd elkészítjük az árajánlatot is. Ha elfogadja, akkor el is kezdjük a munkálatokat. A munkálatnak az ideje rendkívül változó, hiszen attól függ, hogy mekkora átalakításokra van szükség.

Fűtéskorszerűsítés ára

A fűtéskorszerűsítésnek az ára nagyon sok mindentől függ, ahogy feljebb is olvashatta, a helyszíni szemle után tudunk Önnek árajánlatot adni. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen fel minket telefonon.

Fűtésrendszerek

Többféle fűtésrendszer létezik. Vannak először is a gázkazános fűtések, a split klímás fűtések, az elektromos padlófűtések, a hőszivattyús rendszerek, a szilárd tüzelésű kazánok, a központi vagy távfűtéses rendszerek. Ezutóbbi a legjellemzőbb a lakásokban a fővárosban. Itt általában egy nagy gázkazán van, amely keringetti a vizet az összes lakásban. A távfűtés leginkább a panellakásokban található, a panelprogramon átesett lakásokban egy termofejjel szabályozni is lehet a fűtést.

Az egyik leggyakoribb rendszer a gázkazános. Ma már csak kondenzációs gázkazánt lehet beszereltetni, így ha gázkazánt szeretne, akkor már csak ilyet lehet. A kondenzációs kazán egy jó minőségű kazán típus, amely rendkívül gazdaságos, biztonságos, és még környezetvédelmi szempontból is jó.

Kérjük keressen fel minket, hogyha új fűtésrendszert szeretne. Várjuk a megkereséseket. A leggyorsabban telefonon tudja felvenni velünk a kapcsolatot. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Fűtésszerelés, lakásfelújítás
**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute