Kondenzációs kazán csere

Vállaljuk a kondenzációs kazán cserét. Cégünk régóta foglalkozik a kazánok cseréjével, így tudunk segíteni az új készülék kiválasztásában, valamint eltudjuk szállítani a régi készüléket. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Keressen minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán csere Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a cseréjét. A kondenzációs kazán csere során segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, amely tökéletesen kifogja elégíteni az igényeit. Megtervezzük a beszerelést, mindig van egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen körülmények vannak. Ezt követően megtervezzük a beszerelést.

A kazán csere során csak kondenzációs kazánt lehet beszerelni, erről már különböző rendeletek is szólnak. A kondenzációs kazán kiválasztásában természetesen segítünk. Ha kazán cserét szeretne, akkor mindenképp keressen fel minket telefonon. Megbeszéljük a pontos részleteket, így elkezdődik a kazáncsere folyamata.

Bővebb részletekért kérjük keressen fel minket bizalommal. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését. Szakembereink mind tapasztalt kazánszerelők, akik pontosan tudják, hogy hogyan lehet a legjobban és a leggyorsabban beszerelni a kazánt.

Ajánlatkérés

Gázkazán bekötés szabályai

A gázkazán bekötésnek több szabálya is van. A gázkazán bekötés egy részletes folyamat, ezt be is mutatnánk. Mindenekelőtt fontos, hogy egy gáztervező megtervezze a kazán bekötést. A gáztervet el kell fogadnia a szolgáltatónak. Ezt követően egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania, a beszerelés végeztével pedig meg kell ismételnie.

Ha először lesz kondenzációs gázkazán beépítve, akkor szinte biztos, hogy a kéményt át kell alakítani. A kémény átalakítás nélkül nem szerelhető be a készülék. Ezt követően már csak a beszerelés marad hátra, majd pedig a beüzemelés. Hívjon minket, hogyha gázkazánt szeretne beszereltetni. 

Kondenzációs kazán csere
Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs gázkazán bekötése ár

Ahogy fentebb is láthatja, többféle munkálatot is elkell végezni, ezeknek az ára rendkívül változó, továbbá az ár attól is függ, hogy benne van-e a készüléknek az ára, és ha igen, akkor az a készülék mennyibe fog kerülni. Ha az árakról szeretne érdeklődni, akkor kérjük mindenképp keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését.

Kondenzációs gázkazán bekötése Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a készülékeknek a bekötését. Budapest minden kerületébe természetesen kiszállunk. Ha felhív minket, akkor akár már másnap is kint lehetünk otthonában. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkazánt szeretne bekötni.

Kazán karbantartás

A kazán karbantartás egy rendkívül fontos dolog. Hiába van egy jó minőségű készülék beszerelve, hogyha nincs rendszeresen karbantartva. A karbantartás során a szerelő alaposan megvizsgálja, valamint ki is tisztítja a készüléket. A karbantartás végeztével megállapítja, hogy a készülék képes-e egy következő fűtési szezonra, vagy szerelésre van szüksége. Ha ez utóbbi áll fönt, akkor az Önnel való egyeztetés során egyből bele is kezd.

A karbantartást évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt érdemes elvégezni. Ha minden évben karban van tartva a készülék, akkor biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú lesz és hibátlanul fog működni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretne egy kazán karbantartást!

Kondenzációs kazán csere

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute