Kondenzációs kazán csere

Vállaljuk a kondenzációs kazán cserét. Cégünk régóta foglalkozik a kazánok cseréjével, így tudunk segíteni az új készülék kiválasztásában, valamint eltudjuk szállítani a régi készüléket. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Keressen minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán csere Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs kazán csere

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a cseréjét. A kondenzációs kazán csere során segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, amely tökéletesen kifogja elégíteni az igényeit. Megtervezzük a beszerelést, mindig van egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen körülmények vannak. Ezt követően megtervezzük a beszerelést.

A kazán csere során csak kondenzációs kazánt lehet beszerelni, erről már különböző rendeletek is szólnak. A kondenzációs kazán kiválasztásában természetesen segítünk. Ha kazán cserét szeretne, akkor mindenképp keressen fel minket telefonon. Megbeszéljük a pontos részleteket, így elkezdődik a kazáncsere folyamata.

Bővebb részletekért kérjük keressen fel minket bizalommal. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését. Szakembereink mind tapasztalt kazánszerelők, akik pontosan tudják, hogy hogyan lehet a legjobban és a leggyorsabban beszerelni a kazánt.

Ajánlatkérés

Gázkazán bekötés szabályai

A gázkazán bekötésnek több szabálya is van. A gázkazán bekötés egy részletes folyamat, ezt be is mutatnánk. Mindenekelőtt fontos, hogy egy gáztervező megtervezze a kazán bekötést. A gáztervet el kell fogadnia a szolgáltatónak. Ezt követően egy kéményseprőnek ellenőrzést kell tartania, a beszerelés végeztével pedig meg kell ismételnie.

Ha először lesz kondenzációs gázkazán beépítve, akkor szinte biztos, hogy a kéményt át kell alakítani. A kémény átalakítás nélkül nem szerelhető be a készülék. Ezt követően már csak a beszerelés marad hátra, majd pedig a beüzemelés. Hívjon minket, hogyha gázkazánt szeretne beszereltetni. 

Kondenzációs kazán csere
Kondenzációs kazán csere

Kondenzációs gázkazán bekötése ár

Ahogy fentebb is láthatja, többféle munkálatot is elkell végezni, ezeknek az ára rendkívül változó, továbbá az ár attól is függ, hogy benne van-e a készüléknek az ára, és ha igen, akkor az a készülék mennyibe fog kerülni. Ha az árakról szeretne érdeklődni, akkor kérjük mindenképp keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését.

Kondenzációs gázkazán bekötése Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a készülékeknek a bekötését. Budapest minden kerületébe természetesen kiszállunk. Ha felhív minket, akkor akár már másnap is kint lehetünk otthonában. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkazánt szeretne bekötni.

Kazán karbantartás

A kazán karbantartás egy rendkívül fontos dolog. Hiába van egy jó minőségű készülék beszerelve, hogyha nincs rendszeresen karbantartva. A karbantartás során a szerelő alaposan megvizsgálja, valamint ki is tisztítja a készüléket. A karbantartás végeztével megállapítja, hogy a készülék képes-e egy következő fűtési szezonra, vagy szerelésre van szüksége. Ha ez utóbbi áll fönt, akkor az Önnel való egyeztetés során egyből bele is kezd.

A karbantartást évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt érdemes elvégezni. Ha minden évben karban van tartva a készülék, akkor biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú lesz és hibátlanul fog működni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretne egy kazán karbantartást!

Kondenzációs kazán csere

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute