Kazáncsere

Vállaljuk a régi és új gázkazánoknak a cserélését. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, tervezéssel és kivitelezéssel együtt, tanácsadással Budapesten. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha kazánt szeretne cseréltetni. Várjuk hívását.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kazáncsere Kazáncsere

Kazáncsere

Cégünk vállalja a teljeskörű kazáncserét. A kazáncsere során nem csak a készüléket cseréljük ki, hanem segítünk kiválasztani az új készüléket, megtervezzük a beszerelést, megnézzük, hogy milyen körülmények vannak, kell-e bármilyen újítást elvégezni (például kémény átalakítást). Teljeskörűen végezzük el a kazáncserét.

A kazáncsere során csak kondenzációs kazánt lehet beszerelni. Erről a készülék fajtáról lejjebb görgetve bővebben is olvashat. Ha kazáncserét szeretne akkor mindenképp fel kell minket keresnie telefonon. A telefonbeszélgetés során megbeszélünk egy időpontot, amikor kiszállunk Önhöz és felmérjük az otthonát. Ezt követően kezdődik el a kazáncsere folyamata.

Szakembereink mind tapasztalt kazánszerelők, akik pontosan tudják, hogy hogyan lehet a legjobban és a leggyorsabban beszerelni a kazánt. Keressen fel minket bizalommal, hogyha kazánt szeretne cserélni. Felhívhat minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Hívjon minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán a jelenlegi legmodernebb kazán. Ez a fajta kazán sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, mint például a régebbi, turbós kazánok. Ennek azaz egyszerű magyarázata, hogy a kondenzáció miatt több energiát tud felhasználni a kondenzációs kazán. Az égéstermék hőmérséklete sokkal alacsonyabb, mint a turbós kazán esetében, valamint nincs savas kicsapódás a kéményre.

A kondenzációs gázkazán sokkal biztonságosabb, és sokkal környezetbarátabb, mint a régebbi készülékek. A kondenzációs gázkazán bár tény, hogy költséges, azonban az évek során visszatudja hozni az árát. Keressen fel minket, hogyha kondenzációs kazánt szeretne otthonába!

Kazáncsere
Kazáncsere

Kazáncsere költségei 2019

A kazáncserének a költségei több mindentől is függnek. Egyrészről, hogy milyen adottságok vannak, például milyen állapotúak a gázcsövek, milyen a kémény, kell-e bármilyen átalakítást elvégezni. Ha turbósról vált kondenzációsra, akkor biztos, hogy több átalakítás is szükséges. Fontos, hogy milyen készüléket szeretne beszereztetni, itt sok minden múlik a márkán, valamint a készülék teljesítményén.

Kazáncsere Budapest

Cégünk vállalja a kazánoknak a cseréjét Budapesten. Alapvetően Budapesten vállaljuk a munkálatokat, minden kerületbe kiszállunk. Ha kazáncserén gondolkodik, akkor keressen fel minket. Akár már másnap kitudunk szállni és eltudjuk kezdeni a felmérést. Keressen fel minket bizalommal.

Kazán karbantartás

A kazánoknak a karbantartása rendkívül fontos. Ha azt szeretné, hogy kazánja hosszú élettartamú legyen és meghibásodás nélkül működjön, akkor elengedhetetlen a karbantartás. A kazánok gázkészülékek, egyáltalán nem biztonságos, hogyha évekig úgy működnek, hogy nem néz rájuk egy szerelő sem. Ez kiváltképp a kombi készülékekre vonatkozik, amelyek nem csak a fűtési szezonban működnek, hanem egész évben.

A karbantartás során a szerelő alaposan végig nézi a készüléket és ki is tisztítja. Ellenőrzi a különböző alkatrészeket és elemeket, hogy bebizonyosodjon az, hogy a készülék biztosan készen áll a következő fűtési szezonra. Évente egyszer, a szezon megkezdése előtt hívjon ki minket egy karbantartásra, ezzel garantálva a hosszú és biztonságos működést.

Kazáncsere

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute