Gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását. Vállaljuk a gázkazánoknak, a gázkonvektoroknak, a gáztűzhelyeknek, a gázbojlereknek, a gázvízmelegítőknek a teljeskörű ellátását. Budapesten vállaljuk a karbantartási munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék karbantartás Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását. A karbantartás nagyon fontos dolog ahhoz, hogy a készülék hosszú ideig hiba nélkül tudjon működni. A gázkészülékek rendkívül veszélyesek akkor, hogyha évekig vagy évtizedekig nem néz rájuk egy szerelő. Kifejezett figyelmet kell fordítani a gázkazánokra és a gázkonvektorokra, azonban érdemes időnként megnézetni a gázbojlert, valamint a gáztűzhelyeket is.

A karbantartásra évente egyszer van szükség, leginkább a fűtési szezon előtt kell elvégezni. Ekkor a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket, ha szükséges, akkor ki is tisztítja. Minden készülékben más-más dolgokat vizsgál meg, ezzel is garantálva azt, hogy a készülék biztonságosan fog üzemelni a fűtésszezonban. A karbantartás során, ha kell, akkor javítási munkálatot is elvégez a szerelő.

Egy karbantartásnak az ára sokkal alacsonyabb, mint egy javításnak az ára, ráadásul ez egy előre tudható dolog, nem ér senkit váratlanul a meghibásodással ellentétben. Ha karbantartást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, illetve az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címen. Keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítás, gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását is. Megtörténhet, hogy a gázkészülék meghibásodik. A meghibásodást sok esetben ki lehet védeni azzal, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Ha meghibásodott a készüléke akkor fontos, hogy minél hamarabb felkeressen minket. Egy meghibásodást gyorsan meg kell javítani.

Vállaljuk a gázkazánoknak, a gázkonvektoroknak, a gáztűzhelyeknek, a gázbojlereknek, a gázvízmelegítőknek a teljeskörű javítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha meghibásodott a készüléke!

Gázkészülék karbantartás
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás Budapest

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását Budapesten. Budapest határain belül mindenhova kiszállunk és elvégezzük a karbantartást. Ha karbantartást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Várjuk megkeresését.

Gázkészülék karbantartás menete

A karbantartásnak a menete rendkívül egyszerű. Először is fel kell keresnie minket, hogy tudjunk időpontot egyeztetni, ezt megteheti telefonon, vagy emailben is. Ha eljött az előre megbeszélt időpont napja, akkor kiszállunk Önhöz. A munkatársunk elkezdi alaposan megvizsgálni a készülékét, egyes alkatrészeket megtisztít, eldönti, hogy van-e szükség javításra. Ha van, akkor egyeztet Önnel és hozzá lát a javításhoz. A karbantartás gyorsan meg van, és biztosítható ezzel az, hogy a készülék biztonságosan és sokáig fog működni. 

Gázkészülék beszerelés, gázkészülék karbantartás

Cégünk teljeskörűen foglalkozik a gázkészülékekkel, így természetesen vállaljuk a beszerelést is. A beszerelés minden készülék esetében más és más. Más szabályoknak kell megfelelni egy gázkazán tekintetében, mintsem egy gáztűzhely esetében. Azonban vannak olyan szegmensek, amelyek mindegyiknél érvényesek.

Először is mindenképp szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra. Ezen a helyszíni vizsgálaton alaposan felmérjük otthonát, többek között azt, hogy milyen kialakítású a ház, milyenek a gázcsövek, milyen készüléket érdemes beszerelni, stb. Segítünk kiválasztani a tökéletes készüléket is. Ezt követően pedig megtervezzük a készülék cserét, majd egy következő időpontba kiszállunk és elvégezzük a beszerelést a beüzemeléssel együtt.

Ha szeretné, hogy egy tapasztalt, profi csapat szerelje be a készüléket, akkor feltétlenül keressen meg minket! Vállaljuk a gázkészülékeknek a cseréjét! Keressen fel minket bizalommal!

Gázkészülék karbantartás

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute