Gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását. Vállaljuk a gázkazánoknak, a gázkonvektoroknak, a gáztűzhelyeknek, a gázbojlereknek, a gázvízmelegítőknek a teljeskörű ellátását. Budapesten vállaljuk a karbantartási munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék karbantartás Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását. A karbantartás nagyon fontos dolog ahhoz, hogy a készülék hosszú ideig hiba nélkül tudjon működni. A gázkészülékek rendkívül veszélyesek akkor, hogyha évekig vagy évtizedekig nem néz rájuk egy szerelő. Kifejezett figyelmet kell fordítani a gázkazánokra és a gázkonvektorokra, azonban érdemes időnként megnézetni a gázbojlert, valamint a gáztűzhelyeket is.

A karbantartásra évente egyszer van szükség, leginkább a fűtési szezon előtt kell elvégezni. Ekkor a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket, ha szükséges, akkor ki is tisztítja. Minden készülékben más-más dolgokat vizsgál meg, ezzel is garantálva azt, hogy a készülék biztonságosan fog üzemelni a fűtésszezonban. A karbantartás során, ha kell, akkor javítási munkálatot is elvégez a szerelő.

Egy karbantartásnak az ára sokkal alacsonyabb, mint egy javításnak az ára, ráadásul ez egy előre tudható dolog, nem ér senkit váratlanul a meghibásodással ellentétben. Ha karbantartást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk megkeresését a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, illetve az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címen. Keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítás, gázkészülék karbantartás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását is. Megtörténhet, hogy a gázkészülék meghibásodik. A meghibásodást sok esetben ki lehet védeni azzal, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Ha meghibásodott a készüléke akkor fontos, hogy minél hamarabb felkeressen minket. Egy meghibásodást gyorsan meg kell javítani.

Vállaljuk a gázkazánoknak, a gázkonvektoroknak, a gáztűzhelyeknek, a gázbojlereknek, a gázvízmelegítőknek a teljeskörű javítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha meghibásodott a készüléke!

Gázkészülék karbantartás
Gázkészülék karbantartás

Gázkészülék karbantartás Budapest

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a karbantartását Budapesten. Budapest határain belül mindenhova kiszállunk és elvégezzük a karbantartást. Ha karbantartást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Várjuk megkeresését.

Gázkészülék karbantartás menete

A karbantartásnak a menete rendkívül egyszerű. Először is fel kell keresnie minket, hogy tudjunk időpontot egyeztetni, ezt megteheti telefonon, vagy emailben is. Ha eljött az előre megbeszélt időpont napja, akkor kiszállunk Önhöz. A munkatársunk elkezdi alaposan megvizsgálni a készülékét, egyes alkatrészeket megtisztít, eldönti, hogy van-e szükség javításra. Ha van, akkor egyeztet Önnel és hozzá lát a javításhoz. A karbantartás gyorsan meg van, és biztosítható ezzel az, hogy a készülék biztonságosan és sokáig fog működni. 

Gázkészülék beszerelés, gázkészülék karbantartás

Cégünk teljeskörűen foglalkozik a gázkészülékekkel, így természetesen vállaljuk a beszerelést is. A beszerelés minden készülék esetében más és más. Más szabályoknak kell megfelelni egy gázkazán tekintetében, mintsem egy gáztűzhely esetében. Azonban vannak olyan szegmensek, amelyek mindegyiknél érvényesek.

Először is mindenképp szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra. Ezen a helyszíni vizsgálaton alaposan felmérjük otthonát, többek között azt, hogy milyen kialakítású a ház, milyenek a gázcsövek, milyen készüléket érdemes beszerelni, stb. Segítünk kiválasztani a tökéletes készüléket is. Ezt követően pedig megtervezzük a készülék cserét, majd egy következő időpontba kiszállunk és elvégezzük a beszerelést a beüzemeléssel együtt.

Ha szeretné, hogy egy tapasztalt, profi csapat szerelje be a készüléket, akkor feltétlenül keressen meg minket! Vállaljuk a gázkészülékeknek a cseréjét! Keressen fel minket bizalommal!

Gázkészülék karbantartás

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute