Fűtésszerelő

Fűtésszerelő kollégáink teljeskörűen vállalják a fűtőkészülékeknek az ellátását. A fűtésszerelés során vállaljuk a beszerelést, a javítást, a karbantartást. Budapesten vállaljuk a munkálatokat, márkafüggetlenül dolgozunk. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelő Fűtésszerelő

Fűtésszerelő

Cégünknél több fűtésszerelő szakember is dolgozik. A fűtésszerelő szakembereink széleskörűen vállalják a készülékeket. Márkafüggetlenül vállaljuk a fűtésszerelést. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a gázbojlereket, a radiátorokat, a padlófűtéseket, a falfűtéseket, és további fűtőkészüléket is vállalunk.

Fűtésszerelőként vállaljuk a készülékeknek a bekötését, a javítását, a karbantartását, a cseréjét és a felújítását is. Az ehhez hasonló munkálatokat mindig tapasztalt, rutinos, hozzáértő szakemberek végzik el, akik jól értenek a gázos és a nem gázos fűtőkészülékekhez egyaránt.

Budapesten vállaljuk a munkálatokat, akár hétvégén is dolgozunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha fűtésszerelőre van szüksége. Felkereshet minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Gázkészülékek javítása fűtésszerelővel

Ha gázkészülékekről van szó, akkor nagyon fontos, hogy csak szakember nyúljon hozzá. A gáz egy veszélyes üzem így mindig csak szakemberrel javítassa meg. Fontos továbbá, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészülékével valami nincs rendben akkor ne használja tovább. Ha tudja, akkor kapcsolja le és ha van rá lehetősége akkor a gázcsapot is zárja el. Ha biztosra szeretne menni, akkor inkább keressen fel minket, mielőtt még bármit is csinálna, mi adunk tanácsot sürgős esetekben is.

Ha gázkészülékével probléma van, akkor kérjük keressen fel minket. Időpont egyeztetés után kiszállunk és megjavítjuk a készülékét. Keressen fel minket bizalommal, telefonon vagy emailben. Várjuk megkeresését.

Fűtésszerelő
Fűtésszerelő

Fűtésszerelő Budapest

Cégünk vállalja a fűtésszerelést Budapesten. Ha budapesti lakos és azt tapasztalja, hogy a fűtőrendszerével nincs valami rendben, akkor feltétlenül keressen fel minket. Budapest minden kerületébe kiszállunk, így gyorsan kitudunk érkezni és gyorsan megtudjuk javítani a készülékét. Keressen fel minket bizalommal.

Fűtésszerelő azonnal

A fűtőkészülékeknél vannak olyan helyzetek, amikor minél hamarabb megoldást kell találni. Ha azt tapasztalja, hogy a készülékével komoly probléma van, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi hétvégén is vállaljuk a munkálatokat. Keressen fel minket bizalommal. Sürgős esetekben telefonon hívjon fel minket.

Karbantartás fűtésszerelővel

A karbantartás nagyon fontos a fűtőkészülékek esetében. Ha rendszeresen ellenőrizve van a készülék, akkor valószínűsíthető, hogy a készülék nem fog váratlanul meghibásodni, nem fog a fűtési szezon közepén leállni. Karbantartást minden készüléken érdemes végezni, és minden készüléken el is végezzük, hogyha kihív minket.

A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és ki is tisztítja, feltölti, és mindent elvégez, ami szükséges. Ha kell, akkor javít is. Az ilyen karbantartási folyamatok hatására a készülék biztonságos lesz, valamint sokkal hosszabb lesz az élettartama.

Fontos figyelembe venni, hogy a karbantartásnak az ára sokkal kevesebb, mint egy javításnak az ára. Ha évente egyszer kihív minket még a fűtési szezon előtt, akkor biztos lehet benne, hogy a készüléke biztonságosan fogja végig vinni az egész szezont. Keressen fel minket bizalommal.

Fűtésszerelő

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute