Fűtésszerelő

Fűtésszerelő kollégáink teljeskörűen vállalják a fűtőkészülékeknek az ellátását. A fűtésszerelés során vállaljuk a beszerelést, a javítást, a karbantartást. Budapesten vállaljuk a munkálatokat, márkafüggetlenül dolgozunk. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelő Fűtésszerelő

Fűtésszerelő

Cégünknél több fűtésszerelő szakember is dolgozik. A fűtésszerelő szakembereink széleskörűen vállalják a készülékeket. Márkafüggetlenül vállaljuk a fűtésszerelést. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a gázbojlereket, a radiátorokat, a padlófűtéseket, a falfűtéseket, és további fűtőkészüléket is vállalunk.

Fűtésszerelőként vállaljuk a készülékeknek a bekötését, a javítását, a karbantartását, a cseréjét és a felújítását is. Az ehhez hasonló munkálatokat mindig tapasztalt, rutinos, hozzáértő szakemberek végzik el, akik jól értenek a gázos és a nem gázos fűtőkészülékekhez egyaránt.

Budapesten vállaljuk a munkálatokat, akár hétvégén is dolgozunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha fűtésszerelőre van szüksége. Felkereshet minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Gázkészülékek javítása fűtésszerelővel

Ha gázkészülékekről van szó, akkor nagyon fontos, hogy csak szakember nyúljon hozzá. A gáz egy veszélyes üzem így mindig csak szakemberrel javítassa meg. Fontos továbbá, hogyha azt tapasztalja, hogy a gázkészülékével valami nincs rendben akkor ne használja tovább. Ha tudja, akkor kapcsolja le és ha van rá lehetősége akkor a gázcsapot is zárja el. Ha biztosra szeretne menni, akkor inkább keressen fel minket, mielőtt még bármit is csinálna, mi adunk tanácsot sürgős esetekben is.

Ha gázkészülékével probléma van, akkor kérjük keressen fel minket. Időpont egyeztetés után kiszállunk és megjavítjuk a készülékét. Keressen fel minket bizalommal, telefonon vagy emailben. Várjuk megkeresését.

Fűtésszerelő
Fűtésszerelő

Fűtésszerelő Budapest

Cégünk vállalja a fűtésszerelést Budapesten. Ha budapesti lakos és azt tapasztalja, hogy a fűtőrendszerével nincs valami rendben, akkor feltétlenül keressen fel minket. Budapest minden kerületébe kiszállunk, így gyorsan kitudunk érkezni és gyorsan megtudjuk javítani a készülékét. Keressen fel minket bizalommal.

Fűtésszerelő azonnal

A fűtőkészülékeknél vannak olyan helyzetek, amikor minél hamarabb megoldást kell találni. Ha azt tapasztalja, hogy a készülékével komoly probléma van, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi hétvégén is vállaljuk a munkálatokat. Keressen fel minket bizalommal. Sürgős esetekben telefonon hívjon fel minket.

Karbantartás fűtésszerelővel

A karbantartás nagyon fontos a fűtőkészülékek esetében. Ha rendszeresen ellenőrizve van a készülék, akkor valószínűsíthető, hogy a készülék nem fog váratlanul meghibásodni, nem fog a fűtési szezon közepén leállni. Karbantartást minden készüléken érdemes végezni, és minden készüléken el is végezzük, hogyha kihív minket.

A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és ki is tisztítja, feltölti, és mindent elvégez, ami szükséges. Ha kell, akkor javít is. Az ilyen karbantartási folyamatok hatására a készülék biztonságos lesz, valamint sokkal hosszabb lesz az élettartama.

Fontos figyelembe venni, hogy a karbantartásnak az ára sokkal kevesebb, mint egy javításnak az ára. Ha évente egyszer kihív minket még a fűtési szezon előtt, akkor biztos lehet benne, hogy a készüléke biztonságosan fogja végig vinni az egész szezont. Keressen fel minket bizalommal.

Fűtésszerelő

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute