Fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtés javítást. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a kondenzációs kazánokat, a radiátorokat, a padlófűtéseket, a falfűtéseket, és minden más fűtő eszközt. Budapesten vállaljuk a javítási munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtés javítás Fűtés javítás

Fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtés javítást. Ebbe beletartoznak a gázkazánok, a gázkonvektorok, a kondenzációs kazánok, a radiátorok, a padlófűtések, a falfűtések, és minden más fűtő eszköz. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz megszerelve a készüléke.

Cégünknél tapasztalt, rutinos szerelők dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell tökéletesen megjavítani a készülékeket. Márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül vállaljuk a készülékeket. Fontos az, hogyha azt tapasztalja, hogy a készülékével valamilyen probléma van, akkor ne használja tovább, mivel komolyabb problémákat is lehet ezzel okozni.

Ha bármilyen problémát észlel akkor minket keressen fel. Budapesten vállaljuk a fűtés javítást. Akár hétvégén is dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti a telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Fűtés karbantartás, fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtő készülékeknek a karbantartását. A karbantartás egy rendkívül fontos lépés a készülékeknél. Ezzel a művelettel tudjuk azt garantálni, hogy a készülék biztonságosan fog működni, és hosszú lesz az élettartama. A karbantartás során a szakember alaposan végig nézi, hogy milyen állapotban van a készülék, megnézi, hogy alkalmas lesz-e a következő fűtési szezonra.

Ha szükséges akkor ki is tisztítja. A karbantartás során, ha hibát talál akkor kész megjavítani is. A karbantartásra évente egyszer kell sort keríteni, lehetőleg még a fűtési szezon megkezdése előtt. Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne. A karbantartás kiemelten fontos a gázkészülékek esetében.

Fűtés javítás
Fűtés javítás

Fűtés javítás Budapesten

Cégünk vállalja a fűtés szerelést Budapest egész területén. Budapest minden kerületébe kiszállunk és vállaljuk a fűtésrendszereknek a teljeskörű javítását. Fontos, hogyha problémát tapasztal akkor minél hamarabb keressen fel minket, hogy tudjunk Önnek időpontot adni. Hívjon minket bizalommal.

Fűtés javítás azonnal

A fűtésrendszereknél vannak olyan problémák, amelyek nem tűrnek halasztást. Ha úgy látja, hogy komoly probléma van a készülékével, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Mi akár hétvégén is dolgozunk. Hívjon minket és kérjen tőlünk időpontot akár még ma.

Cirkó fűtés javítás

Cégünk vállalja a cirkóknak a javítását. Vállaljuk a nyílt égésterű, a turbós és a kondenzációs készülékeknek a javítását. Márkától függetlenül dolgozunk. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

Rutinos, tapasztalt szakembereink könnyedén megtudják oldani az általános cirkó hibákat. Komolyabb és egyszerűbb problémákat is megtudnak oldani szerelőink. Ha azt tapasztalja, hogy a cirkója meghibásodott, akkor fontos, hogy ne használja tovább, hiszen komolyabb problémákat is tud ezzel okozni.

Keressen fel minket bizalommal, hogyha cirkója nem működik megfelelően. Egy időpontegyeztetés után gyorsan kifogunk érkezni Önhöz. Várjuk hívását.

Fűtés javítás

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute