Fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtés javítást. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat, a kondenzációs kazánokat, a radiátorokat, a padlófűtéseket, a falfűtéseket, és minden más fűtő eszközt. Budapesten vállaljuk a javítási munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtés javítás Fűtés javítás

Fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtés javítást. Ebbe beletartoznak a gázkazánok, a gázkonvektorok, a kondenzációs kazánok, a radiátorok, a padlófűtések, a falfűtések, és minden más fűtő eszköz. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz megszerelve a készüléke.

Cégünknél tapasztalt, rutinos szerelők dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell tökéletesen megjavítani a készülékeket. Márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül vállaljuk a készülékeket. Fontos az, hogyha azt tapasztalja, hogy a készülékével valamilyen probléma van, akkor ne használja tovább, mivel komolyabb problémákat is lehet ezzel okozni.

Ha bármilyen problémát észlel akkor minket keressen fel. Budapesten vállaljuk a fűtés javítást. Akár hétvégén is dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti a telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Fűtés karbantartás, fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtő készülékeknek a karbantartását. A karbantartás egy rendkívül fontos lépés a készülékeknél. Ezzel a művelettel tudjuk azt garantálni, hogy a készülék biztonságosan fog működni, és hosszú lesz az élettartama. A karbantartás során a szakember alaposan végig nézi, hogy milyen állapotban van a készülék, megnézi, hogy alkalmas lesz-e a következő fűtési szezonra.

Ha szükséges akkor ki is tisztítja. A karbantartás során, ha hibát talál akkor kész megjavítani is. A karbantartásra évente egyszer kell sort keríteni, lehetőleg még a fűtési szezon megkezdése előtt. Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne. A karbantartás kiemelten fontos a gázkészülékek esetében.

Fűtés javítás
Fűtés javítás

Fűtés javítás Budapesten

Cégünk vállalja a fűtés szerelést Budapest egész területén. Budapest minden kerületébe kiszállunk és vállaljuk a fűtésrendszereknek a teljeskörű javítását. Fontos, hogyha problémát tapasztal akkor minél hamarabb keressen fel minket, hogy tudjunk Önnek időpontot adni. Hívjon minket bizalommal.

Fűtés javítás azonnal

A fűtésrendszereknél vannak olyan problémák, amelyek nem tűrnek halasztást. Ha úgy látja, hogy komoly probléma van a készülékével, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Mi akár hétvégén is dolgozunk. Hívjon minket és kérjen tőlünk időpontot akár még ma.

Cirkó fűtés javítás

Cégünk vállalja a cirkóknak a javítását. Vállaljuk a nyílt égésterű, a turbós és a kondenzációs készülékeknek a javítását. Márkától függetlenül dolgozunk. Budapesten vállaljuk a munkálatokat.

Rutinos, tapasztalt szakembereink könnyedén megtudják oldani az általános cirkó hibákat. Komolyabb és egyszerűbb problémákat is megtudnak oldani szerelőink. Ha azt tapasztalja, hogy a cirkója meghibásodott, akkor fontos, hogy ne használja tovább, hiszen komolyabb problémákat is tud ezzel okozni.

Keressen fel minket bizalommal, hogyha cirkója nem működik megfelelően. Egy időpontegyeztetés után gyorsan kifogunk érkezni Önhöz. Várjuk hívását.

Fűtés javítás

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute