Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő munkálatokat is ellát cégünk. Ha meghibásodott a gázkazánja, akkor kérjük keressen fel minket. Márka és állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket. Budapesten belül mindenhova kiszállunk. Hívjon minket és kérjen időpontot!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelő Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő

Cégünk vállalja a gázkazán szerelést. Márkafüggetlenül ellátjuk az összes gázkazánt, így mindegy, hogy Önnek milyen készüléke van, a kombi készülékeket is ellátjuk. Budapesten vállaljuk a gázkazánoknak a szerelését. Tapasztalt, rutinos szerelőink vállalják a gázkazánoknak a szerelését, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen ellesz látva a készüléke.

Ha azt tapasztalja, hogy a gázkazánja nem működik, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. A gázkazánok esetében nagyon fontos, hogy hibásan ne használja, hiszen nem csak, hogy komolyabb problémákat is lehet okozni, hanem akár balesetveszélyes is lehet. Ha problémát észlel akkor állítsa le a készüléket, és még időben keressen fel egy gázkazán szerelőt.

Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkazán szerelőt keres! Felkereshet minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon, de akár emailt is írhat az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Ha gyors segítséget szeretne, akkor mindenképp telefonon keressen fel minket. Várjuk megkeresését!

Gázkészülék, gázkazán szerelés szerelővel

Cégünk nem csak a gázkazánoknak vállalja a szerelését, hanem a gázkészülékeknek is. Cégünk a gázkazánok mellett vállalja a gázbojlereket, a gázkonvektorokat, a gázvízmelegítőket, és a gáztűzhelyeket is. De minden más további gázkészüléknek vállaljuk a megszerelését.

A gázkészülékeket mindig rutinos, tapasztalt szerelőink szerelik meg. Ezzel tudjuk azt biztosítani, hogy a készülék újra jól fog működni. Ha szeretné a készüléknek a meghibásodását elkerülni, akkor évente egyszer keressen fel minket karbantartásért. Ha jó gázkazán szerelőt keres, akkor hívjon fel minket bizalommal.

Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a gázkazánoknak a szerelését. Ha Ön budapesti lakos, és problémája van a gázkazánjával, akkor feltétlenül keressen fel minket. Budapesten belül mindenhova hamar kiérkezünk, kérjük keressen fel minket telefonon és egyeztessen velünk egy időpontot.

Gázkazán szerelő azonnal

A gázkazánokkal kapcsolatban vannak olyan meghibásodások, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani. Ha ilyen problémáról van szó, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Mi a lehető leghamarabb megpróbálunk kiérkezni Önhöz, akár hétvégén is. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását.

Gázkazán karbantartás szerelővel

A gázkazánoknál nagyon sok meghibásodást ellehet kerülni azzal, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Mit jelent a karbantartás? A karbantartás egy olyan, gázkazán szerelő által elvégzett folyamat, amelynek segítségével a készülék mindig biztonságos, napra kész és tiszta lesz.

A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. Egy karbantartás során a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket, ha szükséges akkor tisztítja is az alkatrészeket. A karbantartás befejeztével a készülék alkalmas lesz egy következő fűtési szezonra. Ha szükséges, akkor javítási munkálatokat is elvégez a szerelő.

A karbantartásnak az ára töredéke a javításéhoz képest. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék akkor nem kell amiatt aggódni, hogy váratlanul meghibásodik. Ha karbantartást akar, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Gázkazán szerelő

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute