Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő munkálatokat is ellát cégünk. Ha meghibásodott a gázkazánja, akkor kérjük keressen fel minket. Márka és állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket. Budapesten belül mindenhova kiszállunk. Hívjon minket és kérjen időpontot!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelő Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő

Cégünk vállalja a gázkazán szerelést. Márkafüggetlenül ellátjuk az összes gázkazánt, így mindegy, hogy Önnek milyen készüléke van, a kombi készülékeket is ellátjuk. Budapesten vállaljuk a gázkazánoknak a szerelését. Tapasztalt, rutinos szerelőink vállalják a gázkazánoknak a szerelését, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen ellesz látva a készüléke.

Ha azt tapasztalja, hogy a gázkazánja nem működik, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. A gázkazánok esetében nagyon fontos, hogy hibásan ne használja, hiszen nem csak, hogy komolyabb problémákat is lehet okozni, hanem akár balesetveszélyes is lehet. Ha problémát észlel akkor állítsa le a készüléket, és még időben keressen fel egy gázkazán szerelőt.

Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha gázkazán szerelőt keres! Felkereshet minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon, de akár emailt is írhat az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Ha gyors segítséget szeretne, akkor mindenképp telefonon keressen fel minket. Várjuk megkeresését!

Gázkészülék, gázkazán szerelés szerelővel

Cégünk nem csak a gázkazánoknak vállalja a szerelését, hanem a gázkészülékeknek is. Cégünk a gázkazánok mellett vállalja a gázbojlereket, a gázkonvektorokat, a gázvízmelegítőket, és a gáztűzhelyeket is. De minden más további gázkészüléknek vállaljuk a megszerelését.

A gázkészülékeket mindig rutinos, tapasztalt szerelőink szerelik meg. Ezzel tudjuk azt biztosítani, hogy a készülék újra jól fog működni. Ha szeretné a készüléknek a meghibásodását elkerülni, akkor évente egyszer keressen fel minket karbantartásért. Ha jó gázkazán szerelőt keres, akkor hívjon fel minket bizalommal.

Gázkazán szerelő
Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a gázkazánoknak a szerelését. Ha Ön budapesti lakos, és problémája van a gázkazánjával, akkor feltétlenül keressen fel minket. Budapesten belül mindenhova hamar kiérkezünk, kérjük keressen fel minket telefonon és egyeztessen velünk egy időpontot.

Gázkazán szerelő azonnal

A gázkazánokkal kapcsolatban vannak olyan meghibásodások, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani. Ha ilyen problémáról van szó, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Mi a lehető leghamarabb megpróbálunk kiérkezni Önhöz, akár hétvégén is. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását.

Gázkazán karbantartás szerelővel

A gázkazánoknál nagyon sok meghibásodást ellehet kerülni azzal, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Mit jelent a karbantartás? A karbantartás egy olyan, gázkazán szerelő által elvégzett folyamat, amelynek segítségével a készülék mindig biztonságos, napra kész és tiszta lesz.

A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. Egy karbantartás során a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket, ha szükséges akkor tisztítja is az alkatrészeket. A karbantartás befejeztével a készülék alkalmas lesz egy következő fűtési szezonra. Ha szükséges, akkor javítási munkálatokat is elvégez a szerelő.

A karbantartásnak az ára töredéke a javításéhoz képest. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék akkor nem kell amiatt aggódni, hogy váratlanul meghibásodik. Ha karbantartást akar, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Gázkazán szerelő

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute