Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk a gázkészülékeknek a beszerelését. Vállaljuk a gázkonvektorokat, a gázkazánokat, a gáztűzhelyeket, a gázvízmelegítőket, a gázbojlereket. Márkától függetlenül vállaljuk a beszerelést. Budapesten dolgozunk. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beszerelés Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a beszerelését. Vállaljuk a gázkonvektorokat, a gázkazánokat, a gázbojlereket, a gázvízmelegítőket, és a gáztűzhelyeket. A gázkészülékek beszerelésénél elmondható, hogy mindig szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra. Ilyenkor felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen adottságok vannak, milyen készülék lenne a jó választás, valamint megnézzük, hogy hova kellene felhelyezni a gázkészüléket.

Segítünk a gázkészüléknek a kiválasztásában is. Rutinosak és tapasztaltak vagyunk, így már jól ismerjük az itthon forgalmazott termékeket, így megtudjuk határozni, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Természetesen figyelembe vesszük az Ön igényeit is. A gázkészülék beszerelését Budapesten vállaljuk.

Ha árainkról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagyunk elérhetőek. De akár emailt is írhat nekünk, várjuk levelét az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását. Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke már nem működik megfelelően, akkor feltétlenül keressen fel minket. Hosszú évek óta foglalkozunk kazánokkal, így biztos lehet benne, hogy hamar megfogjuk találni a probléma forrását.

A gázkészülékek javítása mindig egy diagnosztikával kezdődik. Ha felmértük, hogy mi a probléma, pontosan megállapítottuk, hogy mi a probléma, akkor neki kezdhetünk a javításnak. A javítás során a legjobb tudásunk szerint dolgozunk, jó minőségű alkatrészeket használunk, így a jó munka garantált. Várjuk megkeresését, hogyha meghibásodott a gázkészüléke!

Gázkészülék beszerelés
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés menete

A gázkészülék beszerelésének a menete sok mindentől függ, például attól, hogy milyen készülékről van szó pontosan (konvektor, kazán, tűzhely), és milyenek a meglévő feltételek. Például egy gázkazán beszereléséhez feltétlenül szükség van arra, hogy jó állapotú gázcsövek legyenek, valamint arra, hogy a kémény átlegyen alakítva kondenzációs kazánhoz. Általában a beszerelés menete úgy történik, hogy van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát, megbeszéljük a részleteket. A következő alkalommal pedig be is szereljük a készüléket.

Gázkészülék beszerelés Budapest

Cégünk a gázkészülékeknek a beszerelését Budapesten vállalja. Budapest minden kerületében vállaljuk a kiszállást. Ha azt szeretné, hogy a gázkészüléke minél hamarabb legyen beszerelve, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Gázkészülék beszerelés után – karbantartás

A gázkészülékek beszerelése után nagyon fontos, hogy a készülék rendszeresen legyen karbantartva. Ha a karbantartás elmarad, akkor nem lehet garantálni, hogy a készülék biztonságosan fog üzemelni, hosszú élettartamú lesz. Ha egy készüléket sosem nézz meg a szerelő, az bármikor meghibásodhat. 

A karbantartásra évente egyszer van szükség, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. Ilyenkor a szerelő alaposan megnézi a készüléket, és ha kell akkor ki is tisztítja a különböző alkatrészeket. A karbantartás során felméri, hogy van-e szükség bármilyen javításra. Ha van, akkor egy előzetes egyeztetést követően el is végzi a javítást.

Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne. A karbantartás kifejezetten fontos a gázkazánok és a gázkonvektorok esetében! Hívjon fel minket.

Gázkészülék beszerelés

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute