Gázkészülék beszerelés

Vállaljuk a gázkészülékeknek a beszerelését. Vállaljuk a gázkonvektorokat, a gázkazánokat, a gáztűzhelyeket, a gázvízmelegítőket, a gázbojlereket. Márkától függetlenül vállaljuk a beszerelést. Budapesten dolgozunk. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beszerelés Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a beszerelését. Vállaljuk a gázkonvektorokat, a gázkazánokat, a gázbojlereket, a gázvízmelegítőket, és a gáztűzhelyeket. A gázkészülékek beszerelésénél elmondható, hogy mindig szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra. Ilyenkor felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen adottságok vannak, milyen készülék lenne a jó választás, valamint megnézzük, hogy hova kellene felhelyezni a gázkészüléket.

Segítünk a gázkészüléknek a kiválasztásában is. Rutinosak és tapasztaltak vagyunk, így már jól ismerjük az itthon forgalmazott termékeket, így megtudjuk határozni, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Természetesen figyelembe vesszük az Ön igényeit is. A gázkészülék beszerelését Budapesten vállaljuk.

Ha árainkról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagyunk elérhetőek. De akár emailt is írhat nekünk, várjuk levelét az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását. Ha azt tapasztalja, hogy a gázkészüléke már nem működik megfelelően, akkor feltétlenül keressen fel minket. Hosszú évek óta foglalkozunk kazánokkal, így biztos lehet benne, hogy hamar megfogjuk találni a probléma forrását.

A gázkészülékek javítása mindig egy diagnosztikával kezdődik. Ha felmértük, hogy mi a probléma, pontosan megállapítottuk, hogy mi a probléma, akkor neki kezdhetünk a javításnak. A javítás során a legjobb tudásunk szerint dolgozunk, jó minőségű alkatrészeket használunk, így a jó munka garantált. Várjuk megkeresését, hogyha meghibásodott a gázkészüléke!

Gázkészülék beszerelés
Gázkészülék beszerelés

Gázkészülék beszerelés menete

A gázkészülék beszerelésének a menete sok mindentől függ, például attól, hogy milyen készülékről van szó pontosan (konvektor, kazán, tűzhely), és milyenek a meglévő feltételek. Például egy gázkazán beszereléséhez feltétlenül szükség van arra, hogy jó állapotú gázcsövek legyenek, valamint arra, hogy a kémény átlegyen alakítva kondenzációs kazánhoz. Általában a beszerelés menete úgy történik, hogy van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát, megbeszéljük a részleteket. A következő alkalommal pedig be is szereljük a készüléket.

Gázkészülék beszerelés Budapest

Cégünk a gázkészülékeknek a beszerelését Budapesten vállalja. Budapest minden kerületében vállaljuk a kiszállást. Ha azt szeretné, hogy a gázkészüléke minél hamarabb legyen beszerelve, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Gázkészülék beszerelés után – karbantartás

A gázkészülékek beszerelése után nagyon fontos, hogy a készülék rendszeresen legyen karbantartva. Ha a karbantartás elmarad, akkor nem lehet garantálni, hogy a készülék biztonságosan fog üzemelni, hosszú élettartamú lesz. Ha egy készüléket sosem nézz meg a szerelő, az bármikor meghibásodhat. 

A karbantartásra évente egyszer van szükség, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. Ilyenkor a szerelő alaposan megnézi a készüléket, és ha kell akkor ki is tisztítja a különböző alkatrészeket. A karbantartás során felméri, hogy van-e szükség bármilyen javításra. Ha van, akkor egy előzetes egyeztetést követően el is végzi a javítást.

Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne. A karbantartás kifejezetten fontos a gázkazánok és a gázkonvektorok esetében! Hívjon fel minket.

Gázkészülék beszerelés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.