Kondenzációs kazán szerelő

Kondenzációs kazán szerelőink várják a megkereséseket Budapest egész területén. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a szerelését, javítását, karbantartását. Gyorsan és szakszerűen végezzük el a munkálatokat. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelő Kondenzációs kazán szerelő

Kondenzációs kazán szerelő

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy kondenzációs készüléke jó kezekben lesz. Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését, javítását, karbantartását, bekötését. Átfogó szolgáltatásunk van.

Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a kondenzációs kazánjával probléma van, akkor keressen fel minket és ne használja tovább a készüléket. Bár tény, hogy a kondenzációs kazán rendkívül biztonságos, hibásan ezek a készülékek sem jók, nem szabad ezeket használni. Ha bekötést szeretne akkor keressen fel minket, hiszen a bekötés egy részletes és hosszú folyamat. A bekötés tervezéséről lejjebb görgetve olvashat.

Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a karbantartását is. Ahhoz, hogy a készülék hosszú ideig jól működjön ahhoz elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Évente egyszer legalább végeztesse el a karbantartást. Ha kondenzációs kazánról van szó, akkor keressen fel minket, mi mindenben segítünk Önnek. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre levelet. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán karbantartás szerelőtől

A kondenzációs kazánoknak a karbantartása nagyon fontos. A karbantartást csak szerelő végezheti el, ideális esetben évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt. Ilyenkor a szerelő alaposan végig nézi a kazánt, szükség esetén tisztít is, valamint, ha kell, akkor javít is. A karbantartás végeztével egy jól működő készüléket hagy ott.

A karbantartásra azért van szükség, hogy a készülék biztonságosan és jól üzemeljen, ne történjen meg az, hogy egy váratlan pillanatban leáll. Ez egy rutin művelet, az ára töredék egy javításhoz képest, gyorsan meg van, és garantálható vele, hogy a készülék tovább fog működni, mint nélküle. Keressen fel minket bizalommal karbantartás ügyben.

Kondenzációs kazán szerelő
Kondenzációs kazán szerelő

Kondenzációs kazán szerelő Budapesten

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, javítását, karbantartását, cseréjét Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk és vállaljuk a munkálatokat. Ha Budapesten él és kondenzációs kazán szerelőre van szüksége, akkor keressen fel minket bizalommal! Várjuk hívását.

Kondenzációs kazán tervezés szerelővel

A kondenzációs kazán bekötése előtt sok dolgot végre kell hajtani. Ennek egyike a tervezés. Először is szükség van egy helyszíni szemlére, amely során felmérjük az otthonát, itt már mindent megtudunk tervezni, többek között készüléket is tudunk már ajánlani. A bekötés előtt szükség van egy gáztervre is, amelyet a szolgáltatónak el kell fogadni a bekötés előtt. További részletekért kérjük keressen fel minket bizalommal.

Kondenzációs kazán működése és előnyei

A kondenzációs kazán működése egyszerű. A kondenzációs kazán ugyanúgy működik, mint a korábbi turbós kazán. A különbség csupán annyi, hogy a turbós kazánoknál az égéstermék egy magashőmérsékletű füstgáz, amely eltávozik a kéményen keresztül, közben pedig savas lecsapódást hagy maga után. Ezzel szemben a kondenzációs kazán ezt a magas hőmérsékletű anyagot nem hagyja kárba veszni, hanem a lecsapódás miatt energiát nyer belőle. Ezáltal a távozó füst hőmérséklete alacsonyabb lesz, valamint nem lesz savas lerakódást.

Az előnyei pedig ebből adódnak. Ha nincs savas lerakódás, akkor a kémény nem fog tönkre menni még idő előtt. Ha a füst hőmérséklete alacsonyabb, akkor a környezet számára sem olyan megterhelő a készülék. Mivel a kondenzációs kazán felhasználja a magas hőmérsékletű füstgázt, így a készülékkel kevesebbet is fogyaszt. Ez azt jelenti, hogy kevesebb pénzért tudjuk ugyanannyira felfűteni az otthonunkat, mint a turbós kazánnal.

További előnye még, hogy egy zárt égésterű rendszerről van szó, amely életvédelmi szempontból rendkívül biztonságos. Környezetvédelmi szempontból is ideális ez a kazán, így garantáljuk, hogy jó választás lesz. Ha most áll a kondenzációs kazán kiválasztása és bekötése előtt, akkor a legjobb, hogyha felkeres minket, és mi segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket és még be is szereljük Önnek.

Kondenzációs kazán szerelő

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés