Kondenzációs kazán szerelő

Kondenzációs kazán szerelőink várják a megkereséseket Budapest egész területén. Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a szerelését, javítását, karbantartását. Gyorsan és szakszerűen végezzük el a munkálatokat. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelő Kondenzációs kazán szerelő

Kondenzációs kazán szerelő

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy kondenzációs készüléke jó kezekben lesz. Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését, javítását, karbantartását, bekötését. Átfogó szolgáltatásunk van.

Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a kondenzációs kazánjával probléma van, akkor keressen fel minket és ne használja tovább a készüléket. Bár tény, hogy a kondenzációs kazán rendkívül biztonságos, hibásan ezek a készülékek sem jók, nem szabad ezeket használni. Ha bekötést szeretne akkor keressen fel minket, hiszen a bekötés egy részletes és hosszú folyamat. A bekötés tervezéséről lejjebb görgetve olvashat.

Vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a karbantartását is. Ahhoz, hogy a készülék hosszú ideig jól működjön ahhoz elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Évente egyszer legalább végeztesse el a karbantartást. Ha kondenzációs kazánról van szó, akkor keressen fel minket, mi mindenben segítünk Önnek. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre levelet. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán karbantartás szerelőtől

A kondenzációs kazánoknak a karbantartása nagyon fontos. A karbantartást csak szerelő végezheti el, ideális esetben évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt. Ilyenkor a szerelő alaposan végig nézi a kazánt, szükség esetén tisztít is, valamint, ha kell, akkor javít is. A karbantartás végeztével egy jól működő készüléket hagy ott.

A karbantartásra azért van szükség, hogy a készülék biztonságosan és jól üzemeljen, ne történjen meg az, hogy egy váratlan pillanatban leáll. Ez egy rutin művelet, az ára töredék egy javításhoz képest, gyorsan meg van, és garantálható vele, hogy a készülék tovább fog működni, mint nélküle. Keressen fel minket bizalommal karbantartás ügyben.

Kondenzációs kazán szerelő
Kondenzációs kazán szerelő

Kondenzációs kazán szerelő Budapesten

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a beszerelését, javítását, karbantartását, cseréjét Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk és vállaljuk a munkálatokat. Ha Budapesten él és kondenzációs kazán szerelőre van szüksége, akkor keressen fel minket bizalommal! Várjuk hívását.

Kondenzációs kazán tervezés szerelővel

A kondenzációs kazán bekötése előtt sok dolgot végre kell hajtani. Ennek egyike a tervezés. Először is szükség van egy helyszíni szemlére, amely során felmérjük az otthonát, itt már mindent megtudunk tervezni, többek között készüléket is tudunk már ajánlani. A bekötés előtt szükség van egy gáztervre is, amelyet a szolgáltatónak el kell fogadni a bekötés előtt. További részletekért kérjük keressen fel minket bizalommal.

Kondenzációs kazán működése és előnyei

A kondenzációs kazán működése egyszerű. A kondenzációs kazán ugyanúgy működik, mint a korábbi turbós kazán. A különbség csupán annyi, hogy a turbós kazánoknál az égéstermék egy magashőmérsékletű füstgáz, amely eltávozik a kéményen keresztül, közben pedig savas lecsapódást hagy maga után. Ezzel szemben a kondenzációs kazán ezt a magas hőmérsékletű anyagot nem hagyja kárba veszni, hanem a lecsapódás miatt energiát nyer belőle. Ezáltal a távozó füst hőmérséklete alacsonyabb lesz, valamint nem lesz savas lerakódást.

Az előnyei pedig ebből adódnak. Ha nincs savas lerakódás, akkor a kémény nem fog tönkre menni még idő előtt. Ha a füst hőmérséklete alacsonyabb, akkor a környezet számára sem olyan megterhelő a készülék. Mivel a kondenzációs kazán felhasználja a magas hőmérsékletű füstgázt, így a készülékkel kevesebbet is fogyaszt. Ez azt jelenti, hogy kevesebb pénzért tudjuk ugyanannyira felfűteni az otthonunkat, mint a turbós kazánnal.

További előnye még, hogy egy zárt égésterű rendszerről van szó, amely életvédelmi szempontból rendkívül biztonságos. Környezetvédelmi szempontból is ideális ez a kazán, így garantáljuk, hogy jó választás lesz. Ha most áll a kondenzációs kazán kiválasztása és bekötése előtt, akkor a legjobb, hogyha felkeres minket, és mi segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket és még be is szereljük Önnek.

Kondenzációs kazán szerelő

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute