Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását. Vállaljuk a gázkonvektorokat, a gázkazánokat, a gázvízmelegítőket, a gáztűzhelyeket, a gázbojlereket, valamint minden más gázkészüléket. Márkától, állapottól függetlenül vállaljuk a javítást Budapesten.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így biztosíthatjuk arról, hogy tökéletesen megfogjuk szerelni a készülékét. Rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak nálunk. Jól ismerik a hazánkban forgalmazott és eladott termékeket, egyes termékeknél már tudják, hogy mik a tipikus hibák, így gyorsan tudnak dolgozni.

Márkafüggetlenül vállaljuk a készülékeket. Gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázbojlereket, gáztűzhelyeket, gázvízmelegítőket és minden további gázkészüléket vállalunk. Állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeket. A javítás során mindig azon dolgozunk, hogy a problémát megtudjuk oldani, és ne kelljen a készüléket kicserélni.

Sürgős esetekben is kereshet minket. Budapesten vállaljuk a gázkészülékeknek a javítását. Keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítás – gázkazán, gázkonvektor, gázbojler

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását. Vállaljuk a gázkazánokat, a gázkonvektorokat és a gázbojlereket, valamint további gázkészülékeket is. Az ilyen típusú gázkészülékek esetében nagyon fontos, hogyha meghibásodik akkor ne használja tovább. További problémákat, valamint komoly baleseteket is tud okozni az, hogyha hibásan van használva a készülék.

Ha van rá lehetősége, akkor a gázcsapot is zárja el. Ilyen esetekben mindig keressen fel minket. Egy időpont egyeztetést követően kiszállunk otthonába és megjavítjuk a készülékét. Ha szeretné elkerülni a gázkészülékeknek a meghibásodását, akkor kérjük vegye igénybe a karbantartás szolgáltatásunkat. Bővebben lejjebb görgetve olvashat erről. 

Gázkészülék javítás
Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás Budapest

Cégünk vállalja a gázkészülékeknek a javítását Budapesten. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha Budapesten él, és van egy meghibásodott gázkészüléke, akkor keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását!

Gázkészülék javítás azonnal

A gázkészülékek esetében vannak olyan esetek, amikor azonnali javításra van szükség. Ha azt látja, hogy nagy probléma van, akkor mindenféleképpen keressen fel minket és ne használja a készüléket. Ha felkeres minket, akkor segítünk Önnek, megbeszélünk egy időpontot, amikor kiszállunk Önhöz és megjavítjuk a készüléket. Keressen minket bizalommal.

Gázkészülék javítás helyett gázkészülék karbantartás

Ha szeretné elkerülni azt, hogy a készüléke meghibásodjon, akkor kérjük vegye igénybe a karbantartást. Hosszú ideje vagyunk már a pályán, így tudjuk azt, hogy azok a készülékek, amelyek rendszeresen vannak karbantartva azoknak hosszabb az élettartama, biztonságosabbak, valamint már a fűtési szezon megkezdése előtt ki van szűrve, hogy van-e valamilyen problémája.

A karbantartásra évente egyszer van szükség, leginkább a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket, ha szükséges akkor ki is takarítja. A karbantartás végeztével a készülék jó állapotúnak lesz nyilvánítva, biztosítható, hogy jól fog működni a fűtési szezonban. Ha valamilyen javítási munkára lenne szükség, akkor egy előzetes egyeztetést követően azt is elvégzi a szerelő.

Keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne. A karbantartásnak az ára töredéke egy javításéhoz képest. Hosszú évekkel meg lehet hosszabbítani a készüléknek a várható élettartamát, hogyha rendszeresen van karbantartva a készülék.

Gázkészülék javítás

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute