Kondenzációs kazán javítás

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a javítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a kondenzációs kazánokat. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Keressen fel kérjük bizalommal telefonon vagy emailben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán javítás Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a javítását. Cégünk már hosszú évek óta foglalkozik kondenzációs kazánnal. Vállaljuk a kazánoknak a javítását, beszerelését, cseréjét, karbantartását. Rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak nálunk, így garantálható az, hogy a készüléke hamar jól fog üzemelni.

Hogyha azt tapasztalja, hogy a kazánja nem működik, akkor ne használja tovább. Nem működésre adhat okot az, hogyha a fűtőtestek nem melegednek fel, ha folyamatosan leáll vagy nem kapcsol be a készülék, ha szokatlan hangot ad ki, vagy hibaüzenetet ad ki. De bármi más dolgot tapasztal, amely szokatlan, akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket.

Ilyenkor mindenesetben fontos, hogy minél gyorsabban felkeressen minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Ha problémát észlel keressen fel minket minél hamarabb! Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán

A kazán csere vagy kazán bekötés során az emberek találkoznak azzal, hogy csak kondenzációs kazánt lehet bekötni. Bemutatnánk a kondenzációs kazánt. A kondenzációs kazán lényegében ugyanaz, mint a turbós kazán, azonban vannak különbségek. A kondenzációs kazán a magas hőmérsékletű égésterméket nem engedi veszni, hanem egy párologtatás során energiát nyer belőle – ezt hívjuk kondenzációnak.

Mivel a kondenzáció során ugyanannyi gáz elégetéséből extra mennyiségű energiát termel a készülék, így a fenntartásának az összege alacsonyabb. A kondenzációs kazán egy zárt égésterű kazán, így életvédelmi szempontból biztonságos. Környezetvédelmi szempontból is ideálisabb, mivel a turbós kazánhoz képest egy alacsonyabb hőmérsékletű füstgázt bocsájt ki.

Kondenzációs kazán javítás
Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás Budapest

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a javítását Budapesten. Budapest minden kerületébe természetesen kiszállunk, így mindegy, hogy Ön hol lakik Budapesten belül, mi kifogunk szállni és megfogjuk javítani a klímáját. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs kazán javítás időpontegyeztetés

Ahhoz, hogy a kondenzációs kazánját megtudjuk javítani mindenképp időpontot kell egyeztetnünk. Ehhez fel kell hívnia minket. Ha sürgős esetről van szó, akkor megpróbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni Önhöz. Kérjük hívjon minket, hogy minél hamarabb tudjunk időpontot egyeztetni.

Kondenzációs kazán javítás megelőzése karbantartással

A kondenzációs kazánoknak a meghibásodását könnyen meglehet előzni azzal, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Mit jelent a karbantartás?

A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és ha szükséges akkor ki is tisztítja. Ha a szakember azt tapasztalja, hogy valamilyen probléma van a készülékkel, akkor azt egy előzetes egyeztetés után megjavítja. A karbantartásnak minden éven meg kell történnie, lehetőleg még a fűtési szezon megkezdése előtt.

Ha így tesz, akkor garantálható, hogy a készüléke mindig biztonságosan fog működni és hosszú élettartamú lesz. Kérjük, hogyha kondenzációs kazánját szeretné karbantartatni, akkor keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs kazán javítás

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute