Kondenzációs kazán javítás

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a javítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a kondenzációs kazánokat. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Keressen fel kérjük bizalommal telefonon vagy emailben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán javítás Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a javítását. Cégünk már hosszú évek óta foglalkozik kondenzációs kazánnal. Vállaljuk a kazánoknak a javítását, beszerelését, cseréjét, karbantartását. Rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak nálunk, így garantálható az, hogy a készüléke hamar jól fog üzemelni.

Hogyha azt tapasztalja, hogy a kazánja nem működik, akkor ne használja tovább. Nem működésre adhat okot az, hogyha a fűtőtestek nem melegednek fel, ha folyamatosan leáll vagy nem kapcsol be a készülék, ha szokatlan hangot ad ki, vagy hibaüzenetet ad ki. De bármi más dolgot tapasztal, amely szokatlan, akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket.

Ilyenkor mindenesetben fontos, hogy minél gyorsabban felkeressen minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címre. Ha problémát észlel keressen fel minket minél hamarabb! Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán

A kazán csere vagy kazán bekötés során az emberek találkoznak azzal, hogy csak kondenzációs kazánt lehet bekötni. Bemutatnánk a kondenzációs kazánt. A kondenzációs kazán lényegében ugyanaz, mint a turbós kazán, azonban vannak különbségek. A kondenzációs kazán a magas hőmérsékletű égésterméket nem engedi veszni, hanem egy párologtatás során energiát nyer belőle – ezt hívjuk kondenzációnak.

Mivel a kondenzáció során ugyanannyi gáz elégetéséből extra mennyiségű energiát termel a készülék, így a fenntartásának az összege alacsonyabb. A kondenzációs kazán egy zárt égésterű kazán, így életvédelmi szempontból biztonságos. Környezetvédelmi szempontból is ideálisabb, mivel a turbós kazánhoz képest egy alacsonyabb hőmérsékletű füstgázt bocsájt ki.

Kondenzációs kazán javítás
Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás Budapest

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a javítását Budapesten. Budapest minden kerületébe természetesen kiszállunk, így mindegy, hogy Ön hol lakik Budapesten belül, mi kifogunk szállni és megfogjuk javítani a klímáját. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs kazán javítás időpontegyeztetés

Ahhoz, hogy a kondenzációs kazánját megtudjuk javítani mindenképp időpontot kell egyeztetnünk. Ehhez fel kell hívnia minket. Ha sürgős esetről van szó, akkor megpróbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni Önhöz. Kérjük hívjon minket, hogy minél hamarabb tudjunk időpontot egyeztetni.

Kondenzációs kazán javítás megelőzése karbantartással

A kondenzációs kazánoknak a meghibásodását könnyen meglehet előzni azzal, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék. Mit jelent a karbantartás?

A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket és ha szükséges akkor ki is tisztítja. Ha a szakember azt tapasztalja, hogy valamilyen probléma van a készülékkel, akkor azt egy előzetes egyeztetés után megjavítja. A karbantartásnak minden éven meg kell történnie, lehetőleg még a fűtési szezon megkezdése előtt.

Ha így tesz, akkor garantálható, hogy a készüléke mindig biztonságosan fog működni és hosszú élettartamú lesz. Kérjük, hogyha kondenzációs kazánját szeretné karbantartatni, akkor keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs kazán javítás

Kazán szerelés és javítás árak

Kazán beszerelése

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk beépítésre és cserére.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Javítás árak Budapesten

Kondenzációs kazán javítás
20.000 + áfa + alkatrész

Kéményes vagy turbós kazán javítás
20.000 Ft + áfa + alkatrész

Konvektor javítás
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Hőcserélő savazás
55.000 Ft + áfa (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés
15.600 Ft + áfa + flexi cső

Javítás árak Pest megyében

Kazán javítás
25.000 Ft + áfa + alkatrész

Gázkészülékek karbantartása

Karbantartások Budapesten

Fali kondenzációs kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Kéményes vagy turbós kazán karbantartása
20.000 Ft + áfa

Fali Konvektor karbantartása
12.500 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-ig
35.000 Ft + áfa

Álló kazánok 45Kw-tól
50.000 Ft + áfa

Vízmelegítő karbantartás, javítás
15.600 Ft + áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartására nem tudunk garanciát vállalni. Garancia fél / 1 év van a cserélt alkatrészekre, amelyet a helyszínen kiállított áfa-s számlán tüntetünk fel.

Karbantartások Pest megyében

Budapesten kívül Pest megyében minden karbantartás
25.000Ft + áfa

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute