Miért jobb a kondenzációs kazán?

Miért jobb a kondenzációs kazán? Azért jobb, mert sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, olcsóbb a fenttartása, valamint környezetkímélő. Budapesten vállaljuk a kondenzációs kazánoknak a beszerelését. Keressen fel minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Miért jobb a kondenzációs kazán? Miért jobb a kondenzációs kazán?

Miért jobb a kondenzációs kazán?

A tőlünk nyugatabbra található országokban több éve már, hogy kizárólag ilyeneket szerelnek be. A kondenzációs gázkazán a globális felmelegedés és a klímakataszrófa elleni harc ikonja, ez egy környezettudatos választás. A legtöbb európai országban csak ilyen készülékeket forgalmaznak már. 2018-tól Magyarországon is csak kondenzációs kazánokat lehet beszereltetni, mivel kötelező betartani az Európai Unió erre vonatkozó szabályozását.

A kondenzációs kazán azért is jó, mert nem csak a bolygót, hanem a pénztárcát is kíméli. A hagyományos, például a turbós kazánok legfeljebb 92 %-os teljesítményre képesek, a kondenzációs kazánok 109 %-ot tudnak elérni. Ez azért valósulhat meg, mert az égés során keletkező magashőmérsékletű füstgázt a kondenzációs kazán feltudja használni, így extra energiát tud nyerni.

A kondenzációs kazán füstgáza alacsony hőmérsékletű, így környezetbarát. A kondenzációs kazán jól kombinálható fal vagy padló fűtéssel is. A modern kondenzációs kazánok már rendkívül intelligensek, így szinte állítgatni sem kell ezeket, mivel folyamatosan figyelik a kinti hőmérsékletet, és aszerint alakítják a benti hőmérsékletet. Ha további részleteket szeretne a kondenzációs kazánról, akkor keressen fel minket bizalommal! Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon át, vagy emailt is írhat nekünk az info@epulet-gepeszet-budapest.hu email címünkre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán bekötése – miért jobb a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazán bekötése egy részletes folyamat. Először is fontos, hogy ki legyen választva a készülék. Ebben tudunk Önnek segíteni, azonban fontos, hogy legyen előtte egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. A bekötést megelőzően szükség van arra, hogy egy gáztervező megtervezze a gáztervet (ezt a szolgáltatónak el is kell fogadnia).

Továbbá szükség van arra, hogy egy kéményseprő előtte és utána egy ellenőrzést végezzen. A bekötés során mindent a szabályoknak és a törvényeknek megfelelően végzünk el. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha kondenzációs kazánt szeretne bekötni.

Kondenzációs kazán, Miért jobb a kondenzációs kazán?
Kondenzációs kazán, Miért jobb a kondenzációs kazán?

Kondenzációs kazán szerelés Budapest – miért jobb a kondenzációs kazán?

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését. Ha Ön Budapesten él, és szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, akkor kérjük keressen fel minket. Budapest minden kerületébe kiszállunk. Akár a hívást követő másnap is kitudunk már szállni. Hívjon minket bizalommal.

Kondenzációs kazán márkák – miért jobb a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazánoknál számít a márka. A későbbi jó működés érdekében nem érdemes alacsony kategóriájú kazánt vásárolni. A hosszú élettartamot és a jó működést nem biztos, hogy egy „olcsó” készülék tudja garantálni. Gondolni kell arra is, hogy a későbbiekben be kell majd szerezni pótalkatrészeket. Egy ismertebb márka esetében ez egy könnyebb menet. Természetesen segítünk a kondenzációs kazánnak a kiválasztásában.

Kondenzációs kazán kémény – miért jobb a kondenzációs kazán?

A kondenzációs kazán esetében fontos kiemelni a kéményt. A kéménynél az a probléma, hogy ahol nem volt még kondenzációs gázkazán, ott biztos, hogy át kell alakítani a kéményt. Ennek az ára akár a készülékkel megegyező is lehet, tehát több százezer forint.

A kémény átalakítása nem kihagyható, azonban lehet késleltetni. Ha az előző kazán zárt égéterű volt (turbós) akkor van arra lehetőség, hogy olyan speciális kazán legyen beszerelve, aminél még nem szükséges a kazán átalakítás. Azonban ez csak időt nyer, előbb-utóbb át kell alakítani a kéményt. A kondenzációs kazánhoz a kéményt át kell alakítani.

A kémény átalakítással kapcsolatban, illetve a kondenzációs kazán beszereléssel kapcsolatban keressen fel minket bizalommal telefonon, vagy emailben. Várjuk megkeresését.

Kondenzációs kazán, Miért jobb a kondenzációs kazán?

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Karbantartások Budapesten

Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Fűtés javítás Budapesten

Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
fute